votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 24, 2019 pipilica... eu si george ne-am dus. v-am povestit si voua cum a fost, ca sa aveti mai multa informatie decat am avut noi. comentariile tale sunt subtirele, semitransparente, ca numele tau... nu mai bine te duci tu la vreo fata de pe aici si ne povestesti, ca sa stim de ce sa ne ferim si unde sa mergem neaparat? ca asa, tu ca mare filozof pe timpul si banii mei, nu ai nici un haz. ceea ce observ e ca unii fac off topic la greu ca sa nu gaseasca cei interesati cronicutele nasoale... esti direct interesat?sau xoxo sa mai posteze si el o recenzie, ca ultima e din 2010 cu 3min si DT la Loryca de cata laba face pe topice ne-am saturat cu totii 1
angysweety Reputație: 90 Postat Iunie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bd.Unirii Telefon: [email protected] Oras:Bd.Unirii Autor Postat Iunie 25, 2019 Disponibila ptr programari :p 2
hennesy Reputație: 326 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2019 Disponibila ptr programari :P Numai fii disponibila ca nu interesezi pe nimeni....numai de 150 fin nu esti !!! :pope Lasati dracului basinile si aerele de vedeta si coborati cu picioarele pe pamant...inteleg ca viata-i scumpa in regim hotelier pe Unirii, dar daca tot va aruncati la preturi si tu si colega, schimbati-va fetele, corpul si mai ce o fii :laugh2 Nu sunteti decat 2 trompete, nasoale si vreti sa va capatuiti....pe repede inainte ! 1 4
angysweety Reputație: 90 Postat Iunie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bd.Unirii Telefon: [email protected] Oras:Bd.Unirii Autor Postat Iunie 25, 2019 Intai viziteaza-ma si apoi poti linistit sa comentezi ;)
whiterabbit Reputație: 147 Postat Iunie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 26, 2019 De ce te-ar vizita orisicine de pe forum? Au fost doi colegi, marturiile lor se aseamana, nu pare sa fie nimic de capul tau si noi nu suntem aici sa experimentezi tu pe banii nostri. Sincer eu as trece-o pe domnisoara la de evitat datorita serviciilor slabe si a faptului ca e meh din toate punctele de vedereIntai viziteaza-ma si apoi poti linistit sa comentezi ;)
angysweety Reputație: 90 Postat Iulie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bd.Unirii Telefon: [email protected] Oras:Bd.Unirii Autor Postat Iulie 4, 2019 :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum