Sari la conținut

Angy #o dulceata de fata! 0730209130

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

pipilica... eu si george ne-am dus. v-am povestit si voua cum a fost, ca sa aveti mai multa informatie decat am avut noi. comentariile tale sunt subtirele, semitransparente, ca numele tau... nu mai bine te duci tu la vreo fata de pe aici si ne povestesti, ca sa stim de ce sa ne ferim si unde sa mergem neaparat? ca asa, tu ca mare filozof pe timpul si banii mei, nu ai nici un haz. 

ceea ce observ e ca unii fac off topic la greu ca sa nu gaseasca cei interesati cronicutele nasoale... esti direct interesat?

sau xoxo sa mai posteze si el o recenzie, ca ultima e din 2010 cu 3min si DT la Lory

ca de cata laba face pe topice ne-am saturat cu totii

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila ptr programari :P

Numai fii disponibila ca nu interesezi pe nimeni....numai de 150 fin nu esti !!!  :pope  Lasati dracului basinile si aerele de vedeta si coborati cu picioarele pe pamant...inteleg ca viata-i scumpa in regim hotelier pe Unirii, dar daca tot va aruncati la preturi si tu si colega, schimbati-va fetele, corpul si mai ce o fii  :laugh2

Nu sunteti decat 2 trompete, nasoale si vreti sa va capatuiti....pe repede inainte !

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

De ce te-ar vizita orisicine de pe forum? Au fost doi colegi, marturiile lor se aseamana, nu pare sa fie nimic de capul tau si noi nu suntem aici sa experimentezi tu pe banii nostri. Sincer eu as trece-o pe domnisoara la de evitat datorita serviciilor slabe si a faptului ca e meh din toate punctele de vedere

Intai viziteaza-ma si apoi poti linistit sa comentezi ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...