daniellexxx Reputație: 2 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Bai bulangiule du-te in mortii marii de chelios plin de sifilis. Neam de nemaul matii nu are parul care il am eu in cap. Mars in mortii matii la mata in cucurus acolo de unde ai venit
daniellexxx Reputație: 2 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Bai bulangiule du-te in mortii marii de chelios plin de sifilis. Neam de nemamul matii nu are parul care il am eu in cap. Mars in mortii matii la mata in cucuruz acolo de unde ai venit
anda queen Reputație: 54 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Postat Iulie 30, 2017 stii ce imi place la ȚIGĂNCILE astea ca tineCând vad ca nu imi pot face face pt ca am atitudinea peste gradul tau de suport încep sa jignească. Dar esti prea ieftina pt valoarea mea fai POPONARA esuata ce esti. Pai nu aratzi nici 2% pe lângă cum arata iubita mea prietena Gabi. P.S ----- Mai spălați in plm ciorapii de la sutien ca au început sa se imputa si eventual mai unge-te cu niste cremuță poate iti cresc si tie tatzele mai mari. Iar despre parul tau natural cunoaștem si noi ca si extensiile tot peruci se cheama dar fiind prea scunda de inaltime nu ai de unde sa stii asta si mai lasa in plm iarba ca TIA dat neuronii peste cap. Deja faci spume din cate vad. Stergete la Gura când Vb cu mine. 1
anda queen Reputație: 54 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Postat Iulie 30, 2017 Si eu Xboger chiar daca nu te stiu 😂😂
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Bai bulangiule du-te in mortii marii de chelios plin de sifilis. Neam de nemaul matii nu are parul care il am eu in cap. Mars in mortii matii la mata in cucurusacolo de unde ai venit asta e ,,,anda queen '''' ?
daniellexxx Reputație: 2 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 asta e ,,,anda queen '''' ?da ce credeti ca e vre-o MISS? e un rrom din cumunitate care crede ca face si el un ban usor cu o peruca de plastic in cap si un tupeu iesit din comun
tigaiez Reputație: 23 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Postat Iulie 30, 2017 i-am mai spus si eu ca e jale nu vrea sa asculte,cu atitudinea asta nu face mare branza dar ea stie mai bine, go on Ando!decat barbat mai bine ii sade asa femeie,ma rog o tentativa. e aiurea daca ajungi sa te certi si cu cele ca tine(chiar daca nu semeni cu niciuna) e clara treaba ca ai o problema cu toata lumea,trist...pacat de tine
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 da ce credeti ca e vre-o MISS? e un rrom din cumunitate care crede ca face si el un ban usor cu o peruca de plastic in cap si un tupeu iesit din comun da ce urat e , cum dracu poți sa mergi la așa creatura? nici sa îmi dea bani nu ias arată cocoselu( îmi moare instantaneu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜)
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 30, 2017 lasa flo ca daca nu o vedeai asa mergeai,cunosc
xboger Reputație: 4 Postat Iulie 30, 2017 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Iulie 30, 2017 nu i mai baga pe toti astia in seama care nu au ce face si vb urat cu tine aici .pop anda
anda queen Reputație: 54 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Postat Iulie 30, 2017 Xboger credema ca ma doare fix in cur de comentariile lor. Iar pe cioara de Da urle cunoaștem ca e curva lesinata si drogata care sta cu droaia de țigănci drogate in casa dar comenteaza si ea ca nu și-o băgat nimic la vena momentan.
xboger Reputație: 4 Postat Iulie 30, 2017 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Iulie 30, 2017 esti prea smekere
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 lasa flo ca daca nu o vedeai asa mergeai,cunosc stai liniștit ca am mai dat de uratanii dinastea prin brasov dar am plecat cu viteza a treia 😀😀😀
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 30, 2017 daca tu zici
daniellexxx Reputație: 2 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Bai ratatule eu nici macar nu fumezi uite-te cum arati tu si cum arat eu
tigaiez Reputație: 23 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Postat Iulie 30, 2017 sincer daniela esti superba
anda queen Reputație: 54 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Postat Iulie 30, 2017 Daniela ți-au intrat tatzele la apa mămica când le-ai spalat la masina 😂😂😂😂👄
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 31, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Iulie 31, 2017 Mai baieti si fetite hai sa lasam cearta. Aici este topicul fetei, hai sa scriem care am fost la ea impresii nu certuri. Sa stim care nu am fost daca se merita.Fata pare dulce in poza. Probabil Daniela ca trebuie sa te gust sa ma conving . Sweet kiss
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 31, 2017 Futabila rau Daniela in poza aia. Asa as vrea sa ma astepti cand vin la tine, pe tocuri, cu ciorapii aia super sexi, apoi sa te repezi cu gurita in scula mea, sa o iei toata pana in fundul gatului.
cecil95501 Reputație: 32 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2017 https://www.xnxx.com/video-ed96x0c/super_excitant_ Gaby in actiune 1
daniellexxx Reputație: 2 Postat Decembrie 12, 2017 Postat Decembrie 12, 2017 https://www.xnxx.com/video-ed96x0c/super_excitant_ Gaby in actiunece jeg sa te pisi in casa, uniii pt 100 roni sunt in stare de orice
tigaiez Reputație: 23 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Postat Decembrie 12, 2017 ma boschetaro ce plm tot comentezi nu ai ce face??nu o sa fii nici la degetu mic al lui Gaby veci
daniellexxx Reputație: 2 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 ma boschetaro ce plm tot comentezi nu ai ce face??nu o sa fii nici la degetu mic al lui Gaby veci de fapt tu esti cel din filmuletz, asa e nu ma compar cu Gabi nu dau muie la gay ca tine doar ma pis pe astia ca tine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum