Sari la conținut

Gabriela Blonda

Postări Recomandate

Postat

buna numele meu este Gabriela daca iti plac pozele mele care sunt reale 100 si recente si iti doresti sa ma cunosti, sa petrecem impreuna momente foarte frumoase, ma poti contacta la telefon sunt o domnisoara manierata, sexy, 21anikg, pasionala si foarte atenta la dorintele tale... suna-ma pentru a stabili o intalnire discret si cu bun simt astept domni dornici si cu bun simt pupici 0720198518

post-289113-0-78114200-1561733427_thumb.jpg

post-289113-0-23711800-1561733462_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Tot ce-mi doresc eu de la tine (pentru început) este să răspunzi la sms. :) 

Postat

Serviciile mele sunt:

Oral protejat/neprotejat (în funcție de igiena)

Normal protejat

69, diferite poziții

Finalizare orala/corporala

Masaj de relaxare

Vă pup și vă aștept 💋💋💋

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Dragule, răspund doar pe wapp nu și la sms!

Pupa-ți-aș limba ta dulce de fătucă, fă și tu rost de credit pe cartelă, că nu am Oațapu' la mine. 

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

Asta e nonsens. GFE fără FK nu există. E ca și cum spui că joci fotbal dar fără minge.

Iubitele sărută și asta înseamnă GFE, să te comporți ca o iubită...

Amin!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Asta e nonsens. GFE fără FK nu există. E ca și cum spui că joci fotbal dar fără minge.

Iubitele sărută și asta înseamnă GFE, să te comporți ca o iubită...

Iti raspund rapid la afirmatia ta: pestii nu le lasa sa se sarute cu clientii de frica ca se indragostesc.... ,,cica tre sa faca sex cu clientul,, nu dragoste-asa ca Fk de aia nu apare la multe in meniu pentru ca nu sunt lasate de pesti.

Postat

Fost astazi la Gabriela, pe Torontal cam vis-a-vis de CEC.

Trei fete intr-un ap de 2 sau 3 camere. Baia este mare, a fost un singur gel, si un singur prosop (eu am folosit unul adus de mine).

La tel a spus 100/fin, la fata locului am intrebat-o de fin orala, ceea ce a urcat pretul (evident) cu 50.

Dat 150 lei la inceput, dupa care trecut la treaba.

A fost foarte grabita cu mine, nici nu m-am dezmeticit bine ca s-a si terminat actiunea, si nici macar cu fin orala. Evident, cei 50 de lei in plus au fost si ei uitati rapid (nu au mai aparut in discutie).

Ca si infatisare, tipa e cea din poze si arata foarte bine, dar odata ce am intrat acolo am avut senzatia ca am intrat pe un pipeline.

Un alt lucru ciudat e ca am intrebat-o intr-o doara de unde e ea, si nu a vrut sa spuna.... de parca as fi avut vreo cale sa verific ce spune.

• Like 4
Postat

Azi am fost si eu! Am mers pentru ea, si in final am ramas cu,colega ei bruneta!

Din ce zici tu,nu imi pare rau de alegerea facuta!

• Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Fost astazi la Gabriela, pe Torontal cam vis-a-vis de CEC.

Trei fete intr-un ap de 2 sau 3 camere. Baia este mare, a fost un singur gel, si un singur prosop (eu am folosit unul adus de mine).

La tel a spus 100/fin, la fata locului am intrebat-o de fin orala, ceea ce a urcat pretul (evident) cu 50.

Dat 150 lei la inceput, dupa care trecut la treaba.

A fost foarte grabita cu mine, nici nu m-am dezmeticit bine ca s-a si terminat actiunea, si nici macar cu fin orala. Evident, cei 50 de lei in plus au fost si ei uitati rapid (nu au mai aparut in discutie).

Ca si infatisare, tipa e cea din poze si arata foarte bine, dar odata ce am intrat acolo am avut senzatia ca am intrat pe un pipeline.

Un alt lucru ciudat e ca am intrebat-o intr-o doara de unde e ea, si nu a vrut sa spuna.... de parca as fi avut vreo cale sa verific ce spune.

E din Constanta! Am fost si eu la ea! Cam de 5-6 prea rapida si fara implicare! A mimat vreo 2 gemete. Si știi cum se spune despre domnișoare ca unele șofează si altele "s-oferesc"! Asta și-o cam ferea! Prosopul cred ca 150 a fost! Dar...nu merita sa strici bunătate de jucărie pe gâște.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

eu zic ca la urmatoarea recenzie negativa putem sa o trecem la evitat

Postat

Salut,

Ar trebuii ca in egala masura in care le ridicam in slavi pe unele, sa ne ferim de altele.

Nu am fost. Nu merg. Dar sper sa se lumineze si sa dispara din sectiune daca isi bate joc de clienti.

• Like 1
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

adio o trecem la loc cu sylvy de evitat seara buna

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...