Sari la conținut

Luana 0769894131<Un Un Vineri Seara Fierbinte Cu Un Vin Demisec Intr-O Locatie Racoroasa>

Vizitator luana13

Postări Recomandate

Vizitator luana13
Reputație: 0
Postat

Categorie:

Servicii oferite pentru:

Barbati

Varsta:

29 ani

Oras:

Bucuresti

Inaltime:

176 cm

Greutate:

60 kg

Marime Sani:

Sani Medii

Orientare Sexuala:

Straight

Despre Mine

Frumusetea o poti constata privind pozele. Vreau sa ai ocazia de a cunoaste si frumusetea clipelor petrecute cu mine.

Limbi Straine:

Lb Romana, Lb Engleza, Lb Spaniola,

Incall:

Locatia mea

Outcall:

Doar la Hotel

Servicii

Sex Normal

69

Finalizare Faciala

Finalizare Corporala

Dildo/Jucarii Erotice

Oral Protejat

Sex in diferite pozitii

Masaj Erotic

Body Masaj

Masaj de relaxare

Masaj intretinere

Deepthroat

Sex intre sani

Handjob

Striptease

Squirt

Tarif

Pret finalizare

200 ron

Pret Ora

400 ron

DISCLAIMER: Money exchanged in legal adult personal services is for the privilege of beholding my beautiful presence in person only and is simply for the time expended in the delivery of lawful entertainment and companionship. Anything else that may or may not occur is a matter of personal preferences between two or more consenting adults of legal age , at their leisure, and is not contracted for, nor is it requested to be contracted for in any manner. This is not an offer of prostitution. Fees charges are for time spent only. By contacting me (by either phone or email), you agree to these terms and hereby agree that you are not part of any law agency using this advertisement for entrapment.

Telephone:

0769894131

Website:

Program:

10:00-23:00

Email:

post-294742-0-52424700-1561739573_thumb.jpg

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

• Categorie:
    Servicii oferite pentru:
    Barbati
    Varsta:
    29 ani
    Oras:
    Bucuresti
    Inaltime:
    176 cm
    Greutate:
    60 kg
    Marime Sani:
    Sani Medii
    Orientare Sexuala:
    Straight
    Despre Mine

Frumusetea o poti constata privind pozele. Vreau sa ai ocazia de a cunoaste si frumusetea clipelor petrecute cu mine.

Limbi Straine:
    Lb Romana, Lb Engleza, Lb Spaniola,
    Incall:
    Locatia mea
    Outcall:
    Doar la Hotel
  • Servicii
    • Sex Normal
    • 69
    • Finalizare Faciala
    • Finalizare Corporala
    • Dildo/Jucarii Erotice
    • Oral Protejat
    • Sex in diferite pozitii
    • Masaj Erotic
    • Body Masaj
    • Masaj de relaxare
    • Masaj intretinere
    • Deepthroat
    • Sex intre sani
    • Handjob
    • Striptease
    • Squirt
  • Tarif
    Pret finalizare
    • 200 ron
    Pret Ora
    • 400 ron
    DISCLAIMER: Money exchanged in legal adult personal services is for the privilege of beholding my beautiful presence in person only and is simply for the time expended in the delivery of lawful entertainment and companionship. Anything else that may or may not occur is a matter of personal preferences between two or more consenting adults of legal age , at their leisure, and is not contracted for, nor is it requested to be contracted for in any manner. This is not an offer of prostitution. Fees charges are for time spent only. By contacting me (by either phone or email), you agree to these terms and hereby agree that you are not part of any law agency using this advertisement for entrapment.
    • Telephone:
      0769894131
    • Website:
    • Program:
      10:00-23:00
    • Email:

Asta cu locatia racoroasa,m-a dat pe spate :laugh2 pana mea,iti place la racoare???

ps:baga si tu cateva poze fara retusuri,facute cu tilifonul tau ala cu mar pe spate :138x

Vizitator luana13
Postat

Buna,

La solicitarea ta, am atasat si poza needitata, nefiltrata si fara alte posibile modificari. Ceea ce nu ti-am putut indeplini este modelul dispozitivului cu care s-a efectuat poza(este un Allview X4), dar nu cred ca asta poate fi o problema pt. tine sau pt. ceilalti membri, ideea principala era de a-ti face o parere cat mai reala foto raport realitate. Iata!! O zi minunata tuturor!

• Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Buna,

La solicitarea ta, am atasat si poza needitata, nefiltrata si fara alte posibile modificari. Ceea ce nu ti-am putut indeplini este modelul dispozitivului cu care s-a efectuat poza(este un Allview X4), dar nu cred ca asta poate fi o problema pt. tine sau pt. ceilalti membri, ideea principala era de a-ti face o parere cat mai reala foto raport realitate. Iata!! O zi minunata tuturor!

Frumosss, daca asa arati in realitate, nu vad de ce mai ai nevoie de editari si prelucrari :crazylove

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca ultima poza needitata este a ta de ce la partea de jos apare o parte din cuvantul nimfomane ? Esti rebranding ?

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Daca ultima poza needitata este a ta de ce la partea de jos apare o parte din cuvantul nimfomane ? Esti rebranding ?

buna observatia

Vizitator luana13
Postat

pentru ca orice poza încărcată preia sigla nimfomane; având in vedere ca eu a încărcat un sfert dintr-o poza pt ca am decupat-o ca sa rămân doar eu, probabil de asta nu apare toată sigla nimfomane. Dar dacă vrei sa fii sau sa fiți siguri presupun ca cineva de la asistenta tehnica va va lămuri întocmai. Succes guys!

Postat

Băi, dracu'  v-a pus să vă dați premianți. Fata v-a pus la podea. Rămâneți acolo și așteptați numărătoarea.

Vorbim doar după ce o vedem în carne și oase. Abia atunci ne dăm cu presupusul despre ea.

Oricum, pare a fi din alt aluat.

• Minus 2
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

pentru ca orice poza încărcată preia sigla nimfomane; având in vedere ca eu a încărcat un sfert dintr-o poza pt ca am decupat-o ca sa rămân doar eu, probabil de asta nu apare toată sigla nimfomane. Dar dacă vrei sa fii sau sa fiți siguri presupun ca cineva de la asistenta tehnica va va lămuri întocmai. Succes guys!

Am mai intrebat,dar nu am primit raspuns . French Kiss oferi? Cunnilingus accepti?

Vizitator batranul george
Postat

Am mai intrebat,dar nu am primit raspuns . French Kiss oferi? Cunnilingus accepti?

cunni da cu siguranta, fk nu am incercat

Vizitator luana13
Postat

Buna! FK nu ofer, cunnilingus da. O zi frumoasa și scuze pt. întârzierea răspunsului.

Vizitator luana13
Postat

Sex! Come to me,

Yours is mine and that what's inside of me,

Sex! Come with me,

Better try than nothing at all

we only live once,

We love life,

We love sex!

Luana13

0769894131

09:00-22:00

Vizitator luana13
Postat

Sunt cafeaua ce te asteapta

Astazi sa te trezesti

Adineauri am fost fiarta

Poti deja sa ma servesti!

Buna dimineața!

In DUMINICA aceasta ne putem întâlni pana in ora 2️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣

Postat

Sunt cafeaua ce te asteapta

Astazi sa te trezesti

Adineauri am fost fiarta

Poti deja sa ma servesti!

Buna dimineața!

In DUMINICA aceasta ne putem întâlni pana in ora 2️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣

Încă câteva poze de la cafea si ne convingi!

Vizitator luana13
Postat

Servicii:

Sex Normal protejat

Pozitia 69

Finalizare Pe Corp

Jucarii Erotice

Girlfriend Experience

Oral Protejat

Sex in Diferite Pozitii

Masaj relaxare

Deepthroat

Sex Intre sani

Cunilingus

150 RON - 20 minute tariful include:-Sex Oral Protejat-Sex Normal Protejat-Sex in Diferite Pozitii

300 RON - 60 de minute tariful include:-Sex Oral Protejat-Sex Normal Protejat-Sex in Diferite Pozitii -Deepthroat-Cunnilingus-Pozitia 69-Finalizare Pe Corp-Girlfriend Experience)-masaj relaxare

Pentru alte fantezii se percepe o taxa cuprinsa intre 50-100 lei

post-294742-0-66100100-1575459332_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...