Sari la conținut

0753553143

Vizitator cristi08

Postări Recomandate

Vizitator cristi08
Reputație: 0
Postat

a fost cineva?

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Am sunat eu . Zice ca are 1.70 m, 50 de kg, nu mi-a spus serviciile pentru ca era cam plictisita si nu stau sa trag omu de limba nici sa-l binedispun atata timp cat am intrebat-o cat se poate de politicos care sunt tarifele si serviciile. Tarife : 100 nr si 150 ora, locatie : Hotel T23, campus Tudor .

Vizitator palosugros
Reputație: 0
Postat

am sunat si eu. cea mai plictisita si mai respingatoare voce din toate de pana acum. ar trebui sa facem un top al raspunsurilor si situatilor stupide pe care le genereaza unele fete din bransa :)))).

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

salutare, eram cu treaba prin tudor pe la 6 si zic sa dau un telefon la fetitza ca tot aflasem ca sta aici in t23 din recenziile voastre avad in vedere ca numarul era nou am zis ca e ceva nou ... o sun imi raspunde o voce plictisita si ii zic daca pot sa vin si a zis dar acum vrei intai sa mananc si dupa si ii zic bn vb mai tarziu numai bn mi am terminat si treaba si pe la 10 juma dupa ce imi termin treaba o  sun din nou si tot la fel de plictisita imi zice sa vin si sa o sun cand ajung in fata hotelului ajung o sun si imi zice sa astept 2 min sa se imbrace si ma suna ea timp in care din hotel a iesit pestele sa uitat in stanga in dreapta nu a vazut nimik (ca eu eram mai palmat sa vad ce ii poate capul ) si incepe sa ma sune pizda sa intru si sa urc la et 1 vazand si pestele zic da ma sa intru sa vad macar cum arata si intru in hotel urc la et 1 unde mia zis si iar ma suna sa cobor la parter si cand am vazut ca face din astea am iesit din hotel si am plecat ....la iesire pestele era pe hol la parter...........dupa 2 min suna din nou ca de ce m am suparat asa .. si i am inchis telefon

NU RECOMAND AA SI PRET  100 NR SI 150 ORA MI A ZIS LA TEL DACA VRETI SA NU TRAITI SENZATII TARI NU O INCERCATI

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.