Sari la conținut

Catre Administratori Acestui Site

Postări Recomandate

Postat

Sigur nu din fata?

De obicei ăștia tari in gura stau capralol stii ce zic

uiti ca sunt tare in pula ?

24 cm in viu

daca ma apuc maine da treaba ati iau painea de la gura sa moara pestii mei daca te mint macar o secunda

Postat

hai lua-mi-ai caniculan gura mars la somn si sa nu mai intri aicea pa site ca deja mai sunt implicat intr-un proces cu ines si nu te vad bine

Postat

Când într-o postare pui două lucruri diferite, lași spațiu de un rând sau două pentru a arăta că sunt idei distincte.

Pe un forum nu este democrație, administrarea poate impune ce reguli vrea, dacă nu-ți convine, nu accesa. Forumul nu e de promovare (exceptând rubrica de anunțuri) ci de discuții despre prestații. Adică oficiul de protecție a clienților și nu a curvelor, indiferent de sex.

NB: Ai văzut spațiul între cele două paragrafe ce conțin idei diferite?

Hai... nu ma înnebuni?? 😂😂

• Oras:gg
Postat

unu cu dotarea mare

ti-o infigi singur in gaoaza nebunule

ce-ti mai place 

ai potential continua 

Postat

Nu plange varsa frustrarea din tine

sa moara paris daca tu nu esti mihaita bulangiu cu bube pe cur ti-au rupt bajetii gaoaza :))))))

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Tocmai m-a facut @doamnax  badaran si marlan , ca i-am spus sa lase cersetoria deoparte , ca nu  are talent in a minti . Lol

Ce pot sa-i fac ? S-o injur si s-o amenint ?  M-as degrada eu  cu asemenea  actiuni .

Mare adevar a grait! Esti badaran si marlan, as adauga si incult si mitoman! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...