xoxoultra Reputație: 35 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 am dat in ei ca in bonuspe la spate 1
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 ba esti nebun la cap sa moara pestii mei s-a trezit bulanii cu drepturi auzi =)) baaaa in pula mea nu vezi ca ai scris nimfomane.ro ?Tu de unde ai aparut?? Tu mai lipseai😂😂
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 din spatele tau am aparut lolstii ce zic ? 1
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 😂😂Sigur nu din fata?De obicei ăștia tari in gura stau capra😂😂lol stii ce zic 😎
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 Mi-e somn si mi-e lene sa scriu ca e caniculă 😎bye-bye
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 Sigur nu din fata?De obicei ăștia tari in gura stau capralol stii ce zic uiti ca sunt tare in pula ?24 cm in viudaca ma apuc maine da treaba ati iau painea de la gura sa moara pestii mei daca te mint macar o secunda
xoxoultra Reputație: 35 Postat Iulie 2, 2019 Postat Iulie 2, 2019 hai lua-mi-ai caniculan gura mars la somn si sa nu mai intri aicea pa site ca deja mai sunt implicat intr-un proces cu ines si nu te vad bine
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 Când într-o postare pui două lucruri diferite, lași spațiu de un rând sau două pentru a arăta că sunt idei distincte. Pe un forum nu este democrație, administrarea poate impune ce reguli vrea, dacă nu-ți convine, nu accesa. Forumul nu e de promovare (exceptând rubrica de anunțuri) ci de discuții despre prestații. Adică oficiul de protecție a clienților și nu a curvelor, indiferent de sex. NB: Ai văzut spațiul între cele două paragrafe ce conțin idei diferite?Hai... nu ma înnebuni?? 😂😂
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 hai lua-mi-ai caniculan gura mars la somn si sa nu mai intri aicea pa site ca deja mai sunt implicat intr-un proces cu ines si nu te vad bine jet ma
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iulie 2, 2019 Mi-e somn si mi-e lene sa scriu ca e caniculă bye-byecine e canicula ?
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 al draq bulan sa crede interesantSunt😎tristi de astia ca tine am mai vazut 😎Fițe pe stomacul gol😂jet la somn mizerabilulePs suge-ma tristule
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 cine e canicula ? unu cu dotarea mare 😎
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iulie 2, 2019 unu cu dotarea mare ti-o infigi singur in gaoaza nebunulece-ti mai place ai potential continua
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 ti-o infigi singur in gaoaza nebunulece-ti mai place ai potential continuaNu plange😂😂 varsa frustrarea din tine😂😂😂
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iulie 2, 2019 Nu plange varsa frustrarea din tinesa moara paris daca tu nu esti mihaita bulangiu cu bube pe cur ti-au rupt bajetii gaoaza :))))))
antonellatx Reputație: 301 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 2, 2019 Esti varza nu ai hazAm auzit dume mai bune 😎abcd urs😂😂Stai jos 4
dalida3000 Reputație: 2 Postat Iulie 3, 2019 Oras:gg Oras:gg Postat Iulie 3, 2019 Esti varza nu ai hazAm auzit dume mai bune abcd ursStai jos 4sugi pula nino nino
morakygr Reputație: 165 Postat Iulie 6, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iulie 6, 2019 Hâtz Johnule :))))) 1
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 7, 2019 Tocmai m-a facut @doamnax badaran si marlan , ca i-am spus sa lase cersetoria deoparte , ca nu are talent in a minti . Lol Ce pot sa-i fac ? S-o injur si s-o amenint ? M-as degrada eu cu asemenea actiuni .Mare adevar a grait! Esti badaran si marlan, as adauga si incult si mitoman! :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum