Sari la conținut

fred24: troll talentat sau caz medical?

troll sau extra-cromozom?  

45 membri au votat

1. 1. Ce credeti, fred24 ne trolleaza cu talent sau e la maximul capacitatilor lui mentale?

• master-troll
    • traiasca lobotomia
    • ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.

Postări Recomandate

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Daaaaaaaa??????   :eek .......................am nevoie de mamica ANNONA  :baby2

:iagree

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

:iagree

Aloooooo  :callyou mamica ANONNA sut eu FRED PROTECTORUL FORUMULUI   si am nevoie de laptic direct de la sursa!!!!!!!!  mauuuuuuzi?? :laugh2 

• Oras:Braila
Postat

In sfarsit, am scapat de acest specimen de user, ma bufneste rasul cand ii citesc mesajele, sper sa nu mai revina ca cred ca ne-am saturat cu totii de postarile lui multe  cu tenta de misto, off-topikuri inutile. Fiew!

Gratie piscule!

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Bossule, stii ca eu intodeauna sunt de acord cu tine :) dar sa stii ca mie imi parea simpatic fratele fred...sincer...oricum toti membrii noi nu mai au nici o treaba si polueaza toate topicurile inutil dar macar fred asta te facea sa razi :) descretea fruntile, sa stii ca e un dar sa poti descreti fruntile oamenilor.

Stiu ca un om ca el nu prea ar avea ce cauta pe aici dar eu caut si lucrurile pozitive in fiecare tip de om.

• Oras:cluj
Postat

il judecati dupa aparente dar totusi trebuie sa ai minte ca sa fi amuzant,precum el...se va intoarce...

Postat

Pai tocmai asta este ideea dragi confrati, ca se pricepe asa de bine sa o faca pe prostu, sa o faca ca o persoana care nu are nici patru clase, dar ca sa faci ce face el, trebuie sa ai creier, iar el are, doar ca abuzeaza prea mult de prostia pe care o arata.

Este comic m-a bufnit rasul la ultimul mesaj de al lui, de pe acest topik, stie ce sa scrie, ce emoticoane sa puna in postul respectiv, iar asta nu poate sa o faca o persoana, pe care vrea el s-o arate ca ar fi, dar din comicul care vrea sa para, devine plictisitor si enervant, atatea mesaje repetate cu aceleasi cuvinte, off-topikuri masive, fara nici un fel de noima, iar de intors se va intoarce, a prins gustul forumului, vede ca membrii ii agreaza prostia, si chiar rade la glumele lui, acum va veni o persoana poate si mai schimbata, cred ca se gandeste cu ce sa ne mai surprinda.

• Oras:bora bora
Postat

il judecati dupa aparente dar totusi trebuie sa ai minte ca sa fi amuzant,precum el...se va intoarce...

Corect nene boieru...se vede clar ca omul poate mult mai mult decat arata.

Luati-i toate comm-urile la puricat...are momente cand scrie perfect gramatical...asta in caz ca nu scrie tati pentru el :laugh2

Una peste alta,are hazul lui.........eu unul il vreau inapoi,sa mor!

Postat

iar de intors se va intoarce, a prins gustul forumului, vede ca membrii ii agreaza prostia, si chiar rade la glumele lui, acum va veni o persoana poate si mai schimbata, cred ca se gandeste cu ce sa ne mai surprinda.

poate vine `modelator` acum............. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Timisoara
Postat

I miss him already. :cry2 

Aaaaaaaaaaa ...... :thinking va e dooooooor de mineeee?Am revenit sunt FRED........nu ma cunoaste-ti? :bna nu mai vreau!!!!!!!!!!!!! :hihat  :hihat

Postat

:laugh2  bine ai revenit...ne simteam singuri fara tine,protectorul forumului :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

:laugh2  bine ai revenit...ne simteam singuri fara tine,protectorul forumului :laugh2 :laugh2 :laugh2

Multumesc nene boierule!!!!!!!!!!!!!!!!!  :shockedsunt socat ce tristete pe forum.........nimeni nu mai zambeste de ce??????viata e frumoasaaa!!!!!!!! :PCx imediat va distrez eu!!!!!!!!!! Respectele meleee nene boierule :hihat

Postat

asemenea :hihat  fi un pic mai serios si baga macar o recenzie sa ramai printre noi...mare cu culoare si pct de reputatie cum iti place :laugh2

stima si respecte...sau cum era vorba aia? :wink2

Postat

asemenea :hihat  fi un pic mai serios si baga macar o recenzie sa ramai printre noi...mare cu culoare si pct de reputatie cum iti place :laugh2

stima si respecte...sau cum era vorba aia? :wink2

ok....  dar au spus ca, e greva si nu se mai fac recenzii.... sunt bolnav am febra  :ill am inteles asa voi face!!!!!!! :hihat

Postat

ok....  dar au spus ca, e greva si nu se mai fac recenzii.... sunt bolnav am febra  :ill am inteles asa voi face!!!!!!! :hihat

Bine ai revenit!!!

trage niste limbi sa-ti revii...daca nu,impinge-le :rax2

Postat

ALOOOOOOOO .... :callyou  .......aloooo :c1at sunt eu JERY&FRED te rooooooooog nu mai vreau :bna ............OK????? multumesc anticipat!!!!! :hihat

• Oras:In a Bubble
Postat

Nu te poti abtine,asa-i? Trebuie neaparat sa revii,sa revii,sa reviii.... Macar de ti-ai fi revenit acum,insa nu cred ca sunt sanse.Aceleasi postari fara sens.

Postat

Nu te poti abtine,asa-i? Trebuie neaparat sa revii,sa revii,sa reviii.... Macar de ti-ai fi revenit acum,insa nu cred ca sunt sanse.Aceleasi postari fara sens.

Tu cand m-ai timp  de :felatie  :sexanal ??????daca esti nonstop   pe forum :PCx te rog  lasa-ma in pace ca sunt :ill foarte bolnav.....ignora-ma 

Postat

Du-te la sexy si trateaza-te, micutu de tine, baga combustibil si fuga pana la Baia Mare, ai sa gasesti acolo, una din cele mai bune doctorite, poate iti schimba si creierul, sa devii mai bun, si poate alta persoana.

Garantez eu ca vei reveni ca nou pe forum, iti trebuie un medicament, pe care doar in anumite parti ale tarii il gasesti.

Hai Freed ca poti trebuie doar sa ai vointa.

Postat

:laugh2  Doar atata poti,Jery aka Fred aka Fred Pulosu? Credeam ca ai imaginatie mai bogata.Greseala mea ca te-am supraestimat. Ignora-ma si tu total din acest moment si te rog sa nu mai postezi pe topicul meu.

Postat

Ignora-ma si tu total din acest moment si te rog sa nu mai postezi pe topicul meu.

Acum exact asta o sa faca....bine ca i-ai adus aminte :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Acum exact asta o sa faca....bine ca i-ai adus aminte :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu avea frica nu o sa postez...........!!!voi posta recenzie cand te voi :atm si asta cat mai curand posibil...ignora-ma pe forum !!!!!!

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Nu avea frica nu o sa postez...........!!!voi posta recenzie cand te voi :atm si asta cat mai curand posibil...ignora-ma pe forum !!!!!!

Te-am luat prin invaluire....te-ai speriat??? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te-as ignora,dar deocamdata imi esti drag....vedem de-acum incolo :laugh2

Tu fii cuminte....restul vine razand :snap

Postat

Asta e pt  SEXYTHING........ca nu ma  :iagree  nici EA nici CASSY..... mereu se roaga sa-mi dea  :bna>>>>>  :c1at

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...