Sari la conținut

fred24: troll talentat sau caz medical?

troll sau extra-cromozom?  

45 membri au votat

1. 1. Ce credeti, fred24 ne trolleaza cu talent sau e la maximul capacitatilor lui mentale?

• master-troll
    • traiasca lobotomia
    • ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor

si mie....

Tzeposule, tu vazusi ca suntem singurii prieteni ai lui fredy? Tu-ti dai seama ce valorosi suntem? Fredy, pentru asta te primesc din nou acasa.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoarae

UUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!  Mi-a cerut fredy prietenia. Si eu i-am dat-o. Daca mi-o cere si pisicul sunt cel mai fericit membru de pe acest forum.

PUN EU O PILA LA PISIC SI PANA MAINE  VE-TI FI PRIETENI.... vrei sa vezi? :rax2  :laugh2

Link spre comentariu

PUN EU O PILA LA PISIC SI PANA MAINE  VE-TI FI PRIETENI.... vrei sa vezi? :rax2  :laugh2

Daca faci asta te iau cu mine la toate femeile la care merg.

Link spre comentariu

Te tot plangi ca nu esti colorat. Crede-ma, tot ce vei scrie va fi punctat maxim.

Ma hipnoza....eu glumesc tu nu intelegi ca  ma doare drept in fatza pulii de culoare si de puncte...nu ma plang de nimic.vin la Constanta la voi si am sa recenzez pizdele dupa ce le fut...asta ca sa fii tu multumit... :laugh2 Nu sunt eu curios de puncte si reputatie nu ti-ai dat seama pana acum!? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:insulele virgine
  • Oras:insulele virgine

Ma hipnoza....eu glumesc tu nu intelegi ca  ma doare drept in fatza pulii de culoare si de puncte...nu ma plang de nimic.vin la Constanta la voi si am sa recenzez pizdele dupa ce le fut...asta ca sa fii tu multumit... :laugh2 Nu sunt eu curios de puncte si reputatie nu ti-ai dat seama pana acum!? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :hihat

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Jery, zi fratioare cand ne lasi si noua o recenzie?

Sunt cateva recenzii pe constanta lasate de fratele jeryca :) dar cu nik-ul de jery am impresia, nick care a fost banat de Tom :)

PS: Jeryca, inca astept sa imi dai add pe mess  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

ohooo...fratele jeryca s-a apucat de recenzii  :laugh2  :laugh2

Frate Talibane  maine seara plec .voi aj mai rapid de cat gandesti....01-08 2013..si voi pune aici nr meu de mobil sa ma sune doar ce-i ce au ouooo (coaie)... userii cu vechime al  forumului .....si ce-i ce au format forumul pt ca sa ne fie cu iertare ...forumul este  CEL MAI TARE DE PE PANETA PAMANT!!!!!!! ce concurenta si ce labareli mai sunt pe net  ca si FORUMUL nostru nu mai exista.....curve de curve de la mama lor adevarate si futaci  adevarati....mai sunt si mici exceptii ,asa cate un nebunatic ici colea dar se conforma cu timpu....va pupa JERY :laugh2

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pai astept numarul sa il cunosc si eu in sfarsit pe primul meu frate :)) zic primul ca pana acum nu am mai cunoscut vreunu dar pe viitor..cine stie :)

Link spre comentariu

Pai astept numarul sa il cunosc si eu in sfarsit pe primul meu frate :)) zic primul ca pana acum nu am mai cunoscut vreunu dar pe viitor..cine stie :)

Talibane, pe la Constanta sa stii ca n-am prea umblat :laugh2. Numai sa nu se fi intamplat in alta parte.

Link spre comentariu

Talibane, pe la Constanta sa stii ca n-am prea umblat :laugh2. Numai sa nu se fi intamplat in alta parte.

Sa intamlat la TM...stau si rad singur de mine....chiar a prins bine   chestia cu "eu sunt bufonul forumului"  incult ,prost si nebun :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...cate vizualizari :laugh2  si ce trafic......... sunte-ti dependenti de forum  dar unii si de prezenta mea!!! :laugh2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

Link spre comentariu

Sa intamlat la TM...stau si rad singur de mine....chiar a prins bine   chestia cu "eu sunt bufonul forumului"  incult ,prost si nebun :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...cate vizualizari :laugh2  si ce trafic......... sunte-ti dependenti de forum  dar unii si de prezenta mea!!! :laugh2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

daca ma contraziceti ca nu sunteti  dependenti de forum ?! ma dau cu capu de peretzi :wallbash  :wallbash  :wallbash

Link spre comentariu

daca ma contraziceti ca nu sunteti  dependenti de forum ?! ma dau cu capu de peretzi :wallbash  :wallbash  :wallbash

Dincolo de faptul ca sunt dependent de forum, mai sunt si obsedat de tine. Ce zici de asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...