Sari la conținut

fred24: troll talentat sau caz medical?

troll sau extra-cromozom?  

45 membri au votat

1. 1. Ce credeti, fred24 ne trolleaza cu talent sau e la maximul capacitatilor lui mentale?

• master-troll
    • traiasca lobotomia
    • ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ui andastend iu end ui laic iu fredi! Chip it dis uei 'coz iu ar tu maci fan :D

• Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

Moooooor de rassss...bine si asa fie cum zice-ti voi sunt NEEEEEBUUUUNNNNNNN..dar am pula de 24...va spun eu un secret SUNT UN GENIU... asta ca sa nu va mai prajiti creerii...miroase deja a INTEGRATE ARSE..SI INTELIGENTA CONSUMATA

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

@fred24, uite ce iti propun, ca sa te credem, ia un aparat foto, o rigla de 20 de cm, si fa-ti o fotografie cu pula pusa pe rigla de 20 de cm si te credem, dar numai dupa ce o pui aici pe forum.

Sa vedem, ai sange'n pula?

Asteptam fotografia.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

@fred24, uite ce iti propun, ca sa te credem, ia un aparat foto, o rigla de 20 de cm, si fa-ti o fotografie cu pula pusa pe rigla de 20 de cm si te credem, dar numai dupa ce o pui aici pe forum.

Asteptam fotografia.

de ce, ca nu a zis niciodata 24 de CENTIMETRII

poate se masoara in milimetrii, de unde si pana unde il pui tu sa se masoare cu rigla de centimetrii?

putina decenta domnilor.

poate-s inchi, ce, a zis el ca tac`su nu-i moderator?

Postat

jur ca fac asa cum zici dar nu stiu cum so descarc..e tare greu nu le am frate cu netu de loc nu pricepeti !?numai pt forum mi-am cumparat laptop am dat o groaza de banet pe EL.nu stiu are taciscrim din ala fug literele ....sa ma familiarizez jur sunteti BENGOSI..

Postat

Moooooor de rassss...bine si asa fie cum zice-ti voi sunt NEEEEEBUUUUNNNNNNN..dar am pula de 24...va spun eu un secret SUNT UN GENIU... asta ca sa nu va mai prajiti creerii...miroase deja a INTEGRATE ARSE..SI INTELIGENTA CONSUMATA

Daca esti atat de inteligent, chiar geniu, de ce mama naibii nu scrii si tu normal ca toti cei de pe acest forum??????

Cand iti citesc postarile ma pierd in litere.

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Are dreptate futaciosu`...atat are,24 de...milimetri :laugh2

post-70833-0-02980800-1371736409_thumb.jpg

• Oras:In a Bubble
Postat

@Sofisticatu: :hug1

@Fred: Ai avut parte de cateva zile de lumina reflectoarelor.Daca esti inteligent,cum pretinzi,te retragi si postezi cum trebuie,unde trebuie,cand trebuie.

@Mods: "Trollingul e interzis. Explicit: discutiile inflamatorii,sau posturile care creeaza certuri si dispute intre membrii sunt pedepsite, va rugam sa fiti civilizati."

MIROASE A PESTE PANGASIUS BOOL ASTA!!!

Toata lumea a facut recenzii total negative la doamna,mai putin Fred:

Am vizitat-o si eu pe doamna,am sunat mi-a raspuns o voce impunatoare si foarte rece,dupa convorbirea avuta am sesizat ca are un accent ciudat. 

Ajuns la locatie ,usa mi'a fost deschisa de o doamna misterioasa si in acelasi timp foarte atragatoare ,la locul incintei se afla inca o fata de circa 25 (ani) ,insa am decis sa ma axes mai mult pe doamna ! Vreau sa scot in vedere faptul ca aceasta a fost foarte amabila cu mine ,am fost servit cu o cafea si un suc "la plic"......are o fata dulce ,un zambet frumos si o dantura perfecta ! De caracter foarte sociabila si carismatica ,fiind o prezenta incantatoare ... zis si facut ne'am indreptat spre dormitor  unde am inceput sa ne sarutam finut  dupa care a avut loc actiunea "fuiorul iubirii" !!!!! deci in concluzie :

Am fost multumit de prestatie ,dar eu nu ma mai intorc pentru ca am luat decizia sa merg o singura data si sa le iau pe toate la rand...o recomand cu incredere ...

-aspect 10

-oral 10 

-normal 9 

-GFE 10

-locatie 10

Cadoul a fost de 350 RON ,1 h/,doamna este de top !pentru cine cauta ceva select cu totul aparte este de recomandat ! spor la dat din buci sa aveti fratilor !

:bow Scuze,am impresia ca esti orb CIUCIUCA.Ai ceva personal cu mine?invidia ,ca le fut pe toate te roade??? :bow

Postat

bine frate SOFISTICAT .>>ori cum ma suna tata in continu si ma injura de toti RASTIGNITII....si zice s-a pun mana pe carte...si SANGE IN PULA am mai mult ca voi inteligentilor..voi aveti inteligenta iar eu am BANET LA GREU SI PULA MARE.va trimit poza sa va convingeti

Postat

ce pot s-a va asigur este faptul ca sunt cel mai tanar membru dupa forum si ce am scris este ADEVARAT JUR S_A MOARA MAMA>>>>AMIN

Postat

BANET LA GREU SI PULA MARE.va trimit poza sa va convingeti

post-70833-0-44297100-1371737073_thumb.jpg

post-70833-0-09682500-1371737104_thumb.jpg

Postat

bine frate SOFISTICAT .>>ori cum ma suna tata in continu si ma injura de toti RASTIGNITII....si zice s-a pun mana pe carte...si SANGE IN PULA am mai mult ca voi inteligentilor..voi aveti inteligenta iar eu am BANET LA GREU SI PULA MARE.va trimit poza sa va convingeti

tu ai banet la greu si pula mare WTF????

crezi ca poate concura banetul tau si pula mare cu inteligenta, geniule?

Postat

FLORIN S a cantat la majoratu meu fratelo PISICA... FARA NUMARRR...as trimite inregistrarea da o vede toata lumea si dau de beleea cu prietena mea .....am dusmanii mei si eu care ar vrea so futa si atat ami trebe sa vada ce postez eu aici...!!!!!!

• Oras:A Clockwork Orange
  • Oras:A Clockwork Orange
Postat

Fredy! da clik AICI  si "marca banul" , dupa aia alt clik AICI sa vedem shi noi cum mere "taci-scrinul" live!

SI , VA ROG NU-L BANATZI! :D

Postat

PT ELA_GALATI ...asta sa nu intru pe topicul ei sa-l poluezz..vrau sa-ti zic ca de nu ai BANET in ziua de azi esti un om mort.traim in secolul vitezei si tot costa inclusiv TU ai un pret...INTELEGE tu singura ce am vrut sa zic..pt ca eu sunt nebun ,prost NEINTELIGENT..dar cu banii ce-i am cumpar fete si le fut...da asa este documenteazate...

Postat

Banati Dom'le omul asta,ca ne intrece imediat pe toti la postari.Are 137 in 19 zile,cu cateva recenzii dubioase.

@Pisicuts: Pana in septembrie,ii intrece si pe cei inscrisi de 2 ani,si pe moderatori.Nu vom mai avea loc unde sa postam,deoarece pe toate topicele,in toate orasele,vor fi doar posturi scrise de Fred,laudandu-se cu dimensiunile instrumentului si banetul lui.

Postat

Fratilor merg la masa cu gagica cand ma intorc mai vorbim...si ce-i ala BANAT????...da BANATU E FRUNCEA....si eu sunt din BANAT.va salut

Postat

Banati Dom'le omul asta,ca ne intrece imediat pe toti la postari.Are 137 in 19 zile,cu cateva recenzii dubioase.

@Pisicuts: Pana in septembrie,ii intrece si pe cei inscrisi de 2 ani,si pe moderatori.Nu vom mai avea loc unde sa postam,deoarece pe toate topicele,in toate orasele,vor fi doar posturi scrise de Fred,laudandu-se cu dimensiunile instrumentului si banetul lui.

Iti e frica ca te intrece si la puncte de reputatie? Si daca o are mai are ca a lu' Afriq, acum ce? se topesc ghetarii din Groenlanda? Lasati baiatul sa se desfasoare, daca  Fred ar fi fata,  Pisic l-ar iubi si fizic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...