Sari la conținut

fred24: troll talentat sau caz medical?

troll sau extra-cromozom?  

45 membri au votat

1. 1. Ce credeti, fred24 ne trolleaza cu talent sau e la maximul capacitatilor lui mentale?

• master-troll
    • traiasca lobotomia
    • ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Banati Dom'le omul asta,ca ne intrece imediat pe toti la postari.Are 137 in 19 zile,cu cateva recenzii dubioase.

@Pisicuts: Pana in septembrie,ii intrece si pe cei inscrisi de 2 ani,si pe moderatori.Nu vom mai avea loc unde sa postam,deoarece pe toate topicele,in toate orasele,vor fi doar posturi scrise de Fred,laudandu-se cu dimensiunile instrumentului si banetul lui.

post-2-0-40385200-1371741148_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

:laugh2 Sa stiti,domnule Coconescu,ca nu prea mai dorm noaptea,de grija punctelor de reputatie.Apropo,care era userul dumitale inainte?

@Pisicuts: :clapp

• Telefon: coconescu@yahoo.com
  • Oras:intr-o casa conspirativa
Postat

Haha, ce tare. Nu hranitii trolii. Doar eu ii hranesc, zise Pisicuts si mai lua o gura de pepsi.

Sexything, userul meu nu are nicio relevanta. Dar numele meu este Coconescu Gabriel Georgel . Ma cunosti?

• Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

sal baieti am revenit i-am dat VITEZA la pretenamea sa vin si sa vorbesc cu voi.pitipoanca voia so duc in moll dar i-am zis ca am o manevra si am duso acas....bagati o manea s-a cante SALAM la maxim!!!!!

• Oras:b
Postat

sal baieti am revenit i-am dat VITEZA la pretenamea sa vin si sa vorbesc cu voi.pitipoanca voia so duc in moll dar i-am zis ca am o manevra si am duso acas....bagati o manea s-a cante SALAM la maxim!!!!!

STIU CA AM MAI ZIS, DAR:

post-21502-0-07143300-1371743082_thumb.jpg

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Fredy tata, ce nu o iei tu pe prietena ta si sa plecati undeva in creierul muntilor, macar pana vine zapada? Si sa nu aveti langa voi decat copaci, verdeata, pasarele, un rau curgator si cel mai important, sa nu aveti acces la internet.

Postat

Frate nu baga imagine cu foc baga manele...mi-e nu mi cald ..am aer conditionat in casa..hai ca e SUPER TARE AICI PE FORUM!!!

• Telefon: robertcraciun82@yahoo.com
  • Oras:departe de casa
  • Telefon: robertcraciun82@yahoo.com
  • Oras:departe de casa
Postat

confratilor eu zic sa ii cream un topic separat lui fred unde sa posteze numai el ca sa fie fericit..acum fara misto cred ca ar fi cazul sa ignoram postarile sale si sa ne vedem de treburile noastre

Postat

ma tati mam saturat sa tot ami dai ordine ce sa fac ....MA LASIIIIII...eu fac ce vreau ca nu mai sunt **spam editat**..am trecut de 18 ani ..

Postat

MAXXX80 pe tine fratelo nu te obliga nimeni sa-mi citesti postarile...nu le citi de nu-ti convine..eu am prieteni si vorbesc cu SOFISTICATU cu GAGICILE...ce treaba ai tu ce fac eu..?PE TOPIC SCRIE FRED >>>citeste ....pot scrie pana ma dor degetele..vezi de treaba ta frate

Postat

confratilor eu zic sa ii creem un topic separat lui fred unde sa posteze numai el ca sa fie fericit..acum fara misto cred ca ar fi cazul sa ignoram postarile sale si sa ne vedem de treburile noastre

:iagree

Postat

:iagree

ma tati dar tu ce faci?le dai dreptate la STRAINI..m-ai DEZAMAGIT DIN NOU
Postat

Nu pot sa votez,dar as vota varianta 3. -ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.-

Cand ceva nu este interzis automat inseamna ca este permis.

Postat

Uite si pe Sofisticatu. bai pulifriciule, hai la bere, ca ai urlat pe 7 threaduri ca vrei sa ti-o dau

Postat

Nu pot sa votez,dar as vota varianta 3. -ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.-

Cand ceva nu este interzis automat inseamna ca este permis.

[/quo

te]

COCONESCU s-au cum te cheama pe tine te vreau pretenu meu imediat vorbim noi doi ca asta e topic cu numele meu..ce zici esti deacord?

Postat

preteni :iagree

Postat

am avut si un alt prieten din CONSTANTA pe COOLANDHOTMAN dar ma vandut a vorbit de mine ca sunt troll gras si urat .lam sters de la prieteni!Merg la mare la sfarsitu lunii si am vrut s-a mergem la femei IMPREUNA..dar s-a dovedit a fi BULANGIU...nui bai la CONSTANTA mai am un preten pe PAZNICU DE LA ZOOOO.GABY...

Postat

nui bai la CONSTANTA mai am un preten pe PAZNICU DE LA ZOOOO.GABY...

el e ala care ti-a dat drumul?

sa-l futa ursii ca mare greseala a mai facut...

Postat

care a dat drumu la ce?????vorbeste pe limba mea ca nu inteleg..eu nu sunt inteligent ca tine .

Postat

SEXYTHING si tu esti contra mea ca postez pe topicul meu?am vazut ce ai scris pe alt topic...ma frumoaso eu nu te oblig s-a citesti s-au sa comentezi ceva ...nu te uita pe topicu meu si gata...FUTACIOSman mi-o deschis un topic unde pot scrie pt ca are numele meu .....am uitat ca si tu esti INTELIGENTA...si eu NEINTELIGENT.....da scuzeee miliooooaneee domnisoara frumoasa...de ai fi fost in TM as fi venit la tine sa-ti dau GIGANTUL meu de penis sa te joci cu EL.binenteles te plateam nu gratis...mie gratis nu-mi place !!!!!!!!

Postat

eu cred ca Fred are o inteligenta peste medie, aici doar joaca dupa muzica lu' Salam-Pisic. Da' p'asta cu pula Gigant nu o cred. Fa-i poza si pune-o pe site sa  faci umbra peste a lu' Afriq

Postat

da, si eu m-am re-razgandit. nu-i caz medical

fred, bine trollat, dar fi putin mai relaxat, apesi prea tare pe pedala prostiei, si nimeni nu-i chiar atat de prost.

aia, cu pula de 24 buna, dar ai exagerat, trebuia s-o dai la un 20, maxim 22, era mai credibil.

in rest, esti in litera si spiritul forumului. bravo tie.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

oare e un troll extra-talentat, sau doar alt exemplu trist a ceea ce a ajuns societatea noastra?

va rog sa ma ajutati, dilema ma macina aprig :)

La varianta ca ar putea fi un "personaj" creat de cineva care vrea sa arate la ce poate duce relaxarea regulilor forumului, v-ati gandit? 

Postat

nu stiu cum s-a fac ca sa o postez.am incercat..am luat liniaru si am facut poza .am bagat cardu de la aparat in laptop si a esit dar mai departe nu stiu cum so bag pe forum...ma oamenii lu DUMNEZAU intelegeti ca nu stiu.nici facebok nu am ..sunt habarnist cand scriu fug literele..am laptop performant dar nu stiu sa-l folosesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...