black Reputație: 752 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Deci are alt nr de telefon ?@catalin2015 2 anunturi = 2 nr de tel Nr de contact: 0754.816.017 cel din titlu si cel nou 0784.585.974 1
dorky07 Reputație: 1019 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Nu am nicio problema cu cine vreq sa dea banii astia...fiecare cu pasiunile lui dar...sincer la banii astia sunt cel putin 10 aici care sunt mult peste ea din ce citesc 3
marque Reputație: 166 Postat August 8, 2019 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat August 8, 2019 Pai in sectorul 6 n-are nicio sansa cu 200 fin si 450 Ora :)) 1
Vizitator xtravagant Reputație: 0 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Piata Vetereanilor in spate garsoniera curata Fata - tanara mignona - subtire - svelta sani mici frumosi . fund rotund piele fina as zice 8 spre 9 la corp la fata - draguta - placuta la fel 8 spre 9 oral numai protejat - un mare minus aici din pct meu de vedere. 8Normal nu sar scantei - fata se straduie - 8GFE palid 5-6 250 ron / 30 min concluzia : cine vrea o fata frumusica - slim la inceput de drum - stramta - dar cu energie sexuala modica si trece peste OP plus restul restrictiilor fara cim com cof etc atunci e ok ... probabil ca merita one time 250 ron altfel pretul este mare vs serviciile prestate
stefan567 Reputație: 368 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 poti avea o super experienta cu pustoaica pistruiata faina mai ales daca o prinzi in prima parte a zilei. Daca te place se fute demential, acum depinde de fiecare daca stie cum sa conduca discutia si partida. Bafta 2
isobelle Reputație: 1 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Vizitat azi dimineata. La 10 jumate am sunat, am cerut detalii si mi-am anuntat venirea in 30 de minute. A fost nevoie de o confirmare video pe whattsap, pentru ca nu primeste pe oricine.Se deschide usa, intru in apartament si ma uit curios sa vad ce se ascunde in spatele usii. Ma asteptam la o mare teapa. Am ramas impresionat. Vad o tipa cu aspect de fata cuminte, care nu s-ar apropia prea mult de pula. Stam putin de vorba, ma improspatez cu un dus scurt si mergem in dormitor. M-am jucat putin cu sanii ei, apoi mi-a pus balonasul si a inceput cu un sex oral bun, cu presiune. Nu il face deep, dar il face bine. La normal e campioana. Daca ar accepta cunni si Fk...m-as muta din Bucuresti pentru ca mi-ar crea dependenta. Locatie: 10 - curat, aerisit, unirii, intre zepter si alba iuliaAspect: 10 - ca la 20 de ani, slaba, carne tare, sani mici dar frumosi, aspect de civila, pe care daca o vezi pe strada nu te gandesti ca e posibil sa o intalnesti in conditiile asteaOral: 8 - am scazut 2 puncte pentru ca se poate mai bine de atatNormal: 10 - e implicata, da contre, geme, sare, se infigeGFE: 8 - daca ar fi facut FK era 10+Igiena: 10 - nimic deosebitHalatul: 250 lei/finalizare Servicii: oral protejat, normal protejat. Nu accepta FK sau cunni. CIM, COF, COB, exclus.Mtumesc frumos:)
isobelle Reputație: 1 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 Discutat cu ea la telefon si nu mai sta mult prin zona...din gluma in gluma, zic...ai facut 10 mii de euro intr-o luna cum spunea un coleg pe aici, la care raspunde....am facut mai multi bani....vrea masina, casa si viata de huzur cu un milionar....Discutat cu ea la telefon si nu mai sta mult prin zona...din gluma in gluma, zic...ai facut 10 mii de euro intr-o luna cum spunea un coleg pe aici, la care raspunde....am facut mai multi bani....vrea masina, casa si viata de huzur cu un milionar....Cred ca aceasta conversatie a avut loc doar in visele tale, acest comentariu este o minciuna remarcabila. "Din gluma, in gluma", doresc sa te salut, si sa iti spun sa iti vezi de treburile tale. Pupic.
isobelle Reputație: 1 Postat August 8, 2019 Postat August 8, 2019 RECENZIE:Locatie: 8.5 (rond Piata Alba iulia)Aspect: 9.5 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.65 cm , ochi verzi, par castaniu, sani mici frumosi, dantura perfecta, fund rotund ferm, slim, piele alba ca laptele, tatuaje discrete, carne tare)Oral: 8 (protejat, bun, fara atentie la bijuterii, umed, cateva viteze)Normal: 9.8 (protejat, ii place maxim)Gfe: 8.8 (saruta pe corp, pe buze da, in functie de moment si compatibilitate)Atitudine: 10 (foarte placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)Halat: 500 RON (pentru o ora) Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea la inceputul lunii iulie. La telefon mi-a comunicat 250 fin cu 500 h, totul protejat. Locatia este usor de gasit, rond Piata Alba Iulia, detaliile fiind furnizate ulterior. In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica foc undeva la 1.65 cm , ochi verzi, par castaniu, sani mici frumosi, dantura perfecta, fund rotund ferm, slim, piele alba ca laptele, tatuaje discrete, carne tare. Domnisoara era imbracata intr-o tinuta sexy rosie, voce placuta, zambet frumos, unghiile facute, prima impresie foarte buna. Ne-am cunoscut putin, am schimbat cateva impresii, m-a servit cu o apa plata; este foarte politicoasa, o companie placuta, sa fiti domni cu ea.Nu te grabeste deloc, actiunea incepe pe stilul slow, saruturi pasionale pe corp, coboara incet, se onduieste. Teasingul/preludiul oferit este foarte bune, sta deasupra ta, te lasa sa te joci cu sanii ei, te invita sa ii lingi, sa ii simti mirosul placut, sa o atingi pe corp, ii simti pielea fina, intr-un cuvant te pregateste pentru ce va urma.Oralul a fost protejat, bun, fara atentie la bijuterii, umed, cateva viteze. La normal lucrurile au fost excelente, e cu tine pe toata durata, te linge pe corp incet, te saruta pe gat, o simti ca e cu tine pe toata durata intalnirii. In LOT se misca excelent, e super stramta, se uda natural, geme placut. Am schimbat mai multe pozitii, doggy este pozitia ei preferata care o avantajeaza maxim, corpul arcuit, contre de nu stii cum te cheama. In misionar, te strange, e cu tine, te ia in brate, te strange cu picioarele. Pentru mine a fost una din cele mai reusita intalniri din ultima perioada, o sa mai revin, m-am simtit bine in compania ei. Pana acum am fost de cateva ori la ea (luna iulie) si nu mi-a parut rau, minim o ora :) . Notite)1)Domnisoara face parte mai mult din categoria civilelor2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Ii place ce face, foarte implicata si atenta4)Nu face CIM, COF, COB, 69, cunnilingus5)Pentru doritorii de fete slim este vis M-am simtit bine si am sa mai revinIti multumesc frumos. Te mai astept. :* :* 1
legionarul Reputație: 534 Postat August 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 8, 2019 Schimba locatia si numerele de telefon ca pe chiloti...poate ne zice si de ce?
catalin2015 Reputație: 1716 Postat August 10, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 10, 2019 pana la urma e 200/450 sau 250/500 ?
cardiff Reputație: 5 Postat August 10, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 10, 2019 Sunați dacă chiar vă interesează
costel4321 Reputație: 788 Postat August 10, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Postat August 10, 2019 Inca e in Bucuresti?Definiti, va rog, “cateva zile in oras”!
catalin2015 Reputație: 1716 Postat August 10, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 10, 2019 Sunați dacă chiar vă intereseazăEu intrebam pe cei care au scris aici, pentru ca cineva a scris 200 cu 450. Inca e in Bucuresti?Definiti, va rog, “cateva zile in oras”!Am inteles ca weekendul asta e ultimul (cel putin momentan cred) 1
cardiff Reputație: 5 Postat August 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 11, 2019 Eu intrebam pe cei care au scris aici, pentru ca cineva a scris 200 cu 450. Am inteles ca weekendul asta e ultimul (cel putin momentan cred)Pai tocmai de aia zic sa suni, din moment ce nu are cont aici nu se stie niciodată cand se schimba 1
niconikolas Reputație: 235 Postat August 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2019 O anemică....prost e ala care da! Beah....
catalin2015 Reputație: 1716 Postat August 12, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 12, 2019 Pai tocmai de aia zic sa suni, din moment ce nu are cont aici nu se stie niciodată cand se schimba E corect asta ca se poate schimba. Dar gresesti cand spui ca nu are cont.
catalin2015 Reputație: 1716 Postat August 12, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 12, 2019 O anemică....prost e ala care da! Beah.... Ai fost ? Da-ne mai multe detalii. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum