Sari la conținut

Teen Cateva Zile In Oras 0754816017

Postări Recomandate

Postat

Deci are alt nr de telefon ?

@catalin2015

2 anunturi = 2 nr de tel

Nr de contact: 0754.816.017 cel din titlu si cel nou 0784.585.974

• Like 1
Postat

Nu am nicio problema cu cine vreq sa dea banii astia...fiecare cu pasiunile lui dar...sincer la banii astia sunt cel putin 10 aici care sunt mult peste ea din ce citesc

• Like 3
  • Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

Pai in sectorul 6 n-are nicio sansa cu 200 fin si 450 Ora :))

• Like 1
Vizitator xtravagant
Reputație: 0
Postat

Piata Vetereanilor in spate 

garsoniera curata 

Fata - tanara mignona - subtire - svelta  sani mici frumosi . 

fund rotund piele fina  as zice 8 spre 9 la corp 

la fata - draguta - placuta  la fel 8 spre 9

oral numai protejat - un mare minus aici  din pct meu de vedere. 8

Normal  nu sar scantei - fata se straduie - 8

GFE  palid 5-6 

250 ron / 30 min 

concluzia : cine vrea o fata frumusica - slim la inceput de drum - stramta -  dar cu  energie sexuala modica  

si trece peste OP plus restul restrictiilor fara cim com cof  etc    atunci e ok ... probabil ca merita one time 250 ron

altfel pretul este mare vs serviciile prestate

Postat

poti avea o super experienta cu  pustoaica pistruiata faina mai ales daca o prinzi in prima parte a zilei. Daca te place se fute demential, acum depinde de fiecare daca stie cum sa conduca discutia si partida. Bafta

• Like 2
Postat

Vizitat azi dimineata. La 10 jumate am sunat, am cerut detalii si mi-am anuntat venirea in 30 de minute. A fost nevoie de o confirmare video pe whattsap, pentru ca nu primeste pe oricine.

Se deschide usa, intru in apartament si ma uit curios sa vad ce se ascunde in spatele usii. Ma asteptam la o mare teapa. Am ramas impresionat. Vad o tipa cu aspect de fata cuminte, care nu s-ar apropia prea mult de pula. Stam putin de vorba, ma improspatez cu un dus scurt si mergem in dormitor. M-am jucat putin cu sanii ei, apoi mi-a pus balonasul si a inceput cu un sex oral bun, cu presiune. Nu il face deep, dar il face bine. La normal e campioana. Daca ar accepta cunni si Fk...m-as muta din Bucuresti pentru ca mi-ar crea dependenta.

Locatie: 10 - curat, aerisit, unirii, intre zepter si alba iulia

Aspect: 10 - ca la 20 de ani, slaba, carne tare, sani mici dar frumosi, aspect de civila, pe care daca o vezi pe strada nu te gandesti ca e posibil sa o intalnesti in conditiile astea

Oral: 8 - am scazut 2 puncte pentru ca se poate mai bine de atat

Normal: 10  - e implicata, da contre, geme, sare, se infige

GFE: 8 - daca ar fi facut FK era 10+

Igiena: 10 - nimic deosebit

Halatul: 250 lei/finalizare

Servicii: oral protejat, normal protejat. Nu accepta FK sau cunni. CIM, COF, COB, exclus.

Mtumesc frumos:)

Postat

Discutat cu ea la telefon si nu mai sta mult prin zona...din gluma in gluma, zic...ai facut 10 mii de euro intr-o luna cum spunea un coleg pe aici, la care raspunde....am facut mai multi bani....vrea masina, casa si viata de huzur cu un milionar....

Discutat cu ea la telefon si nu mai sta mult prin zona...din gluma in gluma, zic...ai facut 10 mii de euro intr-o luna cum spunea un coleg pe aici, la care raspunde....am facut mai multi bani....vrea masina, casa si viata de huzur cu un milionar....

Cred ca aceasta conversatie a avut loc doar in visele tale, acest comentariu este o minciuna remarcabila. "Din gluma, in gluma", doresc sa te salut, si sa iti spun sa iti vezi de treburile tale. Pupic.

Postat

RECENZIE:

Aspect: 9.5 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.65 cm , ochi verzi, par castaniu, sani mici frumosi, dantura perfecta, fund rotund ferm, slim, piele alba ca laptele, tatuaje discrete, carne tare)

Oral: 8 (protejat, bun, fara atentie la bijuterii, umed, cateva viteze)

Normal: 9.8 (protejat, ii place maxim)

Gfe: 8.8 (saruta pe corp, pe buze da, in functie de moment si compatibilitate)

Atitudine: 10 (foarte placuta, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)

Halat: 500 RON (pentru o ora)

Naratiunea:

Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea la inceputul lunii iulie. La telefon mi-a comunicat 250 fin cu 500 h, totul protejat. Locatia este usor de gasit, rond Piata Alba Iulia, detaliile fiind furnizate ulterior. In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica foc undeva la 1.65 cm , ochi verzi, par castaniu, sani mici frumosi, dantura perfecta, fund rotund ferm, slim, piele alba ca laptele, tatuaje discrete, carne tare. Domnisoara era imbracata intr-o tinuta sexy rosie, voce placuta, zambet frumos, unghiile facute, prima impresie foarte buna. Ne-am cunoscut putin, am schimbat cateva impresii, m-a servit cu o apa plata; este foarte politicoasa, o companie placuta, sa fiti domni cu ea.

Nu te grabeste deloc, actiunea incepe pe stilul slow, saruturi pasionale pe corp, coboara incet, se onduieste. Teasingul/preludiul oferit este foarte bune, sta deasupra ta, te lasa sa te joci cu sanii ei, te invita sa ii lingi, sa ii simti mirosul placut, sa o atingi pe corp, ii simti pielea fina, intr-un cuvant te pregateste pentru ce va urma.

Oralul a fost protejat, bun, fara atentie la bijuterii, umed, cateva viteze. La normal lucrurile au fost excelente, e cu tine pe toata durata, te linge pe corp incet, te saruta pe gat, o simti ca e cu tine pe toata durata intalnirii. In LOT se misca excelent, e super stramta, se uda natural, geme placut. Am schimbat mai multe pozitii, doggy este pozitia ei preferata care o avantajeaza maxim, corpul arcuit, contre de nu stii cum te cheama. In misionar, te strange, e cu tine, te ia in brate, te strange cu picioarele. Pentru mine a fost una din cele mai reusita intalniri din ultima perioada, o sa mai revin, m-am simtit bine in compania ei. Pana acum am fost de cateva ori la ea (luna iulie) si nu mi-a parut rau, minim o ora :) .

Notite)

1)Domnisoara face parte mai mult din categoria civilelor

2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii

3)Ii place ce face, foarte implicata si atenta

4)Nu face CIM, COF, COB, 69, cunnilingus

5)Pentru doritorii de fete slim este vis

M-am simtit bine si am sa mai revin

Iti multumesc frumos. Te mai astept. :* :*

• Like 1
  • Oras:Dark Side
Postat

Sunați dacă chiar vă interesează

Eu intrebam pe cei care au scris aici, pentru ca cineva a scris 200  cu 450.

Inca e in Bucuresti?

Definiti, va rog, “cateva zile in oras”!

Am inteles ca weekendul asta e ultimul (cel putin momentan cred)

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu intrebam pe cei care au scris aici, pentru ca cineva a scris 200  cu 450.

Am inteles ca weekendul asta e ultimul (cel putin momentan cred)

Pai tocmai de aia zic sa suni, din moment ce nu are cont aici nu se stie niciodată cand se schimba

• Like 1
Postat

Pai tocmai de aia zic sa suni, din moment ce nu are cont aici nu se stie niciodată cand se schimba

E corect asta ca se poate schimba. Dar gresesti cand spui ca nu are cont.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...