Sari la conținut

0738753865 Doamna Sector 6

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, MUIEDOREL said:

Abia astept sa te vad.

"Copil facut din laba si carat de musca"

Citeste username-ul 😂😂😂🖕

Ba cine pizda ma tii esti si de ce ma tot sacai la cap?🤣🤣🤣ti am facut ceva, si nu stiu eu? Asta e un forum in care ne mai ajutam unul pe altul. Nici nu am folosit numele meu real pe siteul asta tocmai ca stiu ca dau de rupti de foame ca tine. Dar totusi mi se pare ca devii deja obsedat si nu stiu de ce? Ti am facut cumva ceva si nu stiu eu? Psihopatule. In camasa de forta i as pune pe astia ca tine.

Postat

Citeste username-ul 😂😂😂🖕

Iar daca vrei sa ma cunosti intreabo pe mamitica ta.....intreabo cine a inecato cu iaurt😅😅😅💩

Postat
Acum 19 ore, doreluluiflore a spus:

Ba cine pizda ma tii esti si de ce ma tot sacai la cap?🤣🤣🤣ti am facut ceva, si nu stiu eu? Asta e un forum in care ne mai ajutam unul pe altul. Nici nu am folosit numele meu real pe siteul asta tocmai ca stiu ca dau de rupti de foame ca tine. Dar totusi mi se pare ca devii deja obsedat si nu stiu de ce? Ti am facut cumva ceva si nu stiu eu? Psihopatule. In camasa de forta i as pune pe astia ca tine.

Citeste username-ul 😂😂😂🖕

Iar daca vrei sa ma cunosti intreabo pe mamitica ta.....intreabo cine a inecato cu iaurt😅😅😅💩

Postat
Acum 22 ore, doreluluiflore a spus:

Dupa ce mami tau a papat iaurtel de la mine tati al tau a pupat tu😄 ai pupat deci(o concluzie)toti mati pupat....😗😂😂😂

P.S. daca esti PORC la abator cu tine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...