vali12342 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Salutare. Nu știu ce sa fac.. Sunt disperat, ca mi am fortat cam mult penisul și mi a apărut ceva.. La început părea ca o vena umflata, pe parcurs s a mai dezumflat și mai era ff puțin..Azi de dimineață când m am trezit cu el în erectie (am dormit și pe el..) puternica mi s a făcut ca o vânătaie acolo.. Nu știu ce sa fac, este grav?Precizez ca nu ma doare, este fff puțin umflat nu am nicio jenă nici când îl ating nici când stau, doar culoarea aia movalie ma sperie..
vali12342 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Autor Postat Iulie 3, 2019 știu ca nu este un forum pt medici sau probleme medicale dar am zis sa întreb aici poate are cineva cunoștință și ma poate ajuta
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Daca te invinetesti la mana, te sperii?S-a spart o vena. Trece.Si da, nu e site medical, un urolog te ajuta.
vafutincur Reputație: -3 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 este de la laba sau ai dat ca surdu in toba? vezi ca sunt multe std uri care se manifesta asa.
vali12342 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Autor Postat Iulie 3, 2019 Cei drept am dat o laba inainte (seara) și a doua zi dimineața m am trezit cu asta.. D asta și spun ca cred ca am forțat o..Dimineața era mult mai nașpa acum vad ca s a mai retras și nu mai arata asa nașpa, am pus niște gheata..
yoishighini Reputație: 2 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Ie grav baieti, o sa ti se usuce pula si o sa cada. Io zic sa futi cat mai repidi, progreamaza-ti la 4 curvi azi si futi pana nu ati cadi pula
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2019 i-ai dat-o pana i-ai rupt gatul .....ca la rata ....hahhaha
cordul Reputație: 333 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2019 Salutare. Nu știu ce sa fac.. Sunt disperat, ca mi am fortat cam mult penisul și mi a apărut ceva.. La început părea ca o vena umflata, pe parcurs s a mai dezumflat și mai era ff puțin..Azi de dimineață când m am trezit cu el în erectie (am dormit și pe el..) puternica mi s a făcut ca o vânătaie acolo.. Nu știu ce sa fac, este grav?Precizez ca nu ma doare, este fff puțin umflat nu am nicio jenă nici când îl ating nici când stau, doar culoarea aia movalie ma sperie..Du-te la urolog sa stai linistit. Eu cand am avut belele de genul asta am ajuns la urologie la Brancusi. Norocul meu ca am dar acolo peste un doctor care m-a scos din cacat cand am avut nevoie.
vali12342 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Autor Postat Iulie 3, 2019 Du-te la urolog sa stai linistit. Eu cand am avut belele de genul asta am ajuns la urologie la Brancusi. Norocul meu ca am dar acolo peste un doctor care m-a scos din cacat cand am avut nevoie.Ai avut problema de genul?
vafutincur Reputație: -3 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 daca e de la masturbo, poti sta linistit. dar nu o zgudui cateva zile cel putin, altfel dai de belele. o pizda ti-ar fi de folos intr-adevar...
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 daca e de la masturbo, poti sta linistit. dar nu o zgudui cateva zile cel putin, altfel dai de belele. o pizda ti-ar fi de folos intr-adevar...a zguduit-o iar, căe cod dă furtună.
cordul Reputație: 333 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2019 Ai avut problema de genul? Faceam referire la cele urologice.
ciucurelmic Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Daca-i o chestie superficiala, trece. Pentru orice inseamna tesuturi moi, RMNul este standardul. Poti sa incerci si o ecografie. Ti se plimba doctorul cu soarecele prin chiloti, dar acolo se vad lucrurile cand sunt deja mai serioase. Ecografiile se fac mai mult la oua, nu la carnat.Cum a indicat si cordul, pentru linistea ta, mergi la un urolog. Orienteaza-te, ca multi medici sunt mai curve, decat curvele. Te servesc (se servesc) si dupa, urmatorul, pe banda rulanta, ca la macelar. Daca n-ai noroc, mai dai si peste unul mai generos. Iti da el extra, ca asa se procedeaza pe la noi, ca sa te fidelizeze. E treaba a dracu cu spitalele, medicii si dotarile. Ce gasesti bun aici, pute dincolo. Trebuie sa prinzi medicul potrivit, in clinica potrivita... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum