maria_dulce Reputație: 619 Postat Februarie 1 Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Postat Februarie 1 13 minutes ago, Planck said: Sper sa te prind și eu. Îmi lipsești. 😘 Voi sta pana vineri seara in oras😘😘
Leordeanu Reputație: 36 Postat Februarie 1 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 1 Acum 42 minute, maria_dulce a spus: Voi sta pana vineri seara in oras😘😘 Nu mai in Pitești sa stai
Planck Reputație: 164 Postat Februarie 2 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Februarie 2 Din nou Maria, din nou excelență. Fără detalii, cine o cunoaște știe ce face, cine nu să o caute urgent. Din nou frișcă și cele 3 găuri umplute la maxim. După vizită mă simt mai tânăr. Dacă eram o religie în care se permiteau mai multe neveste sigur o ceream de la părinți. Merită multe, multe cămile. 😂😂😂😂 1 1
Razboiul1877 Reputație: 30 Postat Februarie 2 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 2 1 oră în urmă, Planck a spus: Din nou Maria, din nou excelență. Fără detalii, cine o cunoaște știe ce face, cine nu să o caute urgent. Din nou frișcă și cele 3 găuri umplute la maxim. După vizită mă simt mai tânăr. Dacă eram o religie în care se permiteau mai multe neveste sigur o ceream de la părinți. Merită multe, multe cămile. 😂😂😂😂 Știu ce spui frate Am fost de câteva ori bune la Maria.Top de topppp.Maria ești crima și pedeapsa .Tine o tot așa Abia aștept să ne mai sincronizam. 1
maria_dulce Reputație: 619 Postat Februarie 2 Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Postat Februarie 2 1 hour ago, Planck said: Din nou Maria, din nou excelență. Fără detalii, cine o cunoaște știe ce face, cine nu să o caute urgent. Din nou frișcă și cele 3 găuri umplute la maxim. După vizită mă simt mai tânăr. Dacă eram o religie în care se permiteau mai multe neveste sigur o ceream de la părinți. Merită multe, multe cămile. 😂😂😂😂 🤣🤣 te pup dulce🤗🤗 1
maria_dulce Reputație: 619 Postat Februarie 2 Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Postat Februarie 2 55 minutes ago, Razboiul1877 said: Știu ce spui frate Am fost de câteva ori bune la Maria.Top de topppp.Maria ești crima și pedeapsa .Tine o tot așa Abia aștept să ne mai sincronizam. Multumesc, ne revedem cu siguranta
elmatador17 Reputație: 11 Postat Februarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4 Pana acum am fost la Maria de câteva ori si vreau sa las si eu o recenzie cinstita :). Locație: Calea Craiovei, locuri de parcare destule locație curata, gel de dus prosoape curate Aspect deși subiectiv e fix pe tiparul meu * dar poate varia de la persoana la persoana. Micuța, super slim si Drăguța la fata ON: 8/10 deep, schimbări de ritm, atenție la OO, clar un Oral bun NP: 8.5/10 schimbat de poziții după plac, da contre se implica si cel mai important se uda natural daca ii place AP: 10/10 pentru iubitori de anal este vis, ii place mult si este deschisa la multe poziții Cadou: 300 de ambele dați, extrem de bine investiții. Recomand cu toate încrederea, din punctul meu de vede top 3 Pitești la diferența mare fata de restul. 4 2
maria_dulce Reputație: 619 Postat Februarie 4 Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Telefon: 0790535288 Oras:București Disponibila Postat Februarie 4 4 hours ago, elmatador17 said: Pana acum am fost la Maria de câteva ori si vreau sa las si eu o recenzie cinstita :). Locație: Calea Craiovei, locuri de parcare destule locație curata, gel de dus prosoape curate Aspect deși subiectiv e fix pe tiparul meu * dar poate varia de la persoana la persoana. Micuța, super slim si Drăguța la fata ON: 8/10 deep, schimbări de ritm, atenție la OO, clar un Oral bun NP: 8.5/10 schimbat de poziții după plac, da contre se implica si cel mai important se uda natural daca ii place AP: 10/10 pentru iubitori de anal este vis, ii place mult si este deschisa la multe poziții Cadou: 300 de ambele dați, extrem de bine investiții. Recomand cu toate încrederea, din punctul meu de vede top 3 Pitești la diferența mare fata de restul. Te îmbrățișez 🤗🤗 1
Iulyan20 Reputație: 3735 Postat Februarie 6 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 6 Bună Maria. Revizitat din nou această dulceața de fată. Multe nu mai sunt de spus față de ceea ce au spus colegii,doar ca am să o vizitez ori de câte ori voi găsi o portiță de scăpare. Oral pe care se străduiește să-l facă cat mai perfect,iar celelalte “n-o comment” e fix ce îți trebuie să îți dai un restart pentru ca să îți fie ziua mai bună 😜. Mulțumesc frumos!!🌹🥰 1 1
argeseanul Reputație: 8 Postat Luni la 22:05 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Luni la 22:05 Bună ! Când mai ajungi la Pitești?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum