Sari la conținut

Maria_ Dulce - 0790535288

Postări Recomandate

• Telefon: 0790535288
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
13 minutes ago, Planck said:

Sper sa te prind și eu. Îmi lipsești. 😘

Voi sta pana vineri seara in oras😘😘

• Oras:Slatina
Postat
Acum 42 minute, maria_dulce a spus:

Voi sta pana vineri seara in oras😘😘

Nu mai in Pitești sa stai 

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Din nou Maria, din nou excelență. Fără detalii, cine o cunoaște știe ce face, cine nu să o caute urgent. Din nou frișcă și cele 3 găuri umplute la maxim. După vizită mă simt mai tânăr. Dacă eram o religie în care se permiteau mai multe neveste sigur o ceream de la părinți. Merită multe, multe cămile.  😂😂😂😂

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
1 oră în urmă, Planck a spus:

Din nou Maria, din nou excelență. Fără detalii, cine o cunoaște știe ce face, cine nu să o caute urgent. Din nou frișcă și cele 3 găuri umplute la maxim. După vizită mă simt mai tânăr. Dacă eram o religie în care se permiteau mai multe neveste sigur o ceream de la părinți. Merită multe, multe cămile.  😂😂😂😂

Știu ce spui frate Am fost de câteva ori bune la Maria.Top de topppp.Maria ești crima și pedeapsa .Tine o tot așa Abia  aștept să ne mai sincronizam.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, Planck said:

🤣🤣 te pup dulce🤗🤗

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
55 minutes ago, Razboiul1877 said:

Știu ce spui frate Am fost de câteva ori bune la Maria.Top de topppp.Maria ești crima și pedeapsa .Tine o tot așa Abia  aștept să ne mai sincronizam.

Multumesc,  ne revedem cu siguranta

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pana acum am fost la Maria de câteva ori si vreau sa las si eu o recenzie cinstita :).

Locație: Calea Craiovei, locuri de parcare destule locație curata, gel de dus prosoape curate 

Aspect deși subiectiv e fix pe tiparul meu * dar poate varia de la persoana la persoana. Micuța, super slim si Drăguța la fata 

ON: 8/10 deep, schimbări de ritm, atenție la OO, clar un Oral bun

NP: 8.5/10 schimbat de poziții după plac, da contre se implica si cel mai important se uda natural daca ii place 

AP: 10/10 pentru iubitori de anal este vis, ii place mult si este deschisa la multe poziții 

Cadou: 300 de ambele dați, extrem de bine investiții. 

Recomand cu toate încrederea, din punctul meu de vede top 3 Pitești la diferența mare fata de restul.

• Like 4
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
4 hours ago, elmatador17 said:

Pana acum am fost la Maria de câteva ori si vreau sa las si eu o recenzie cinstita :).

Locație: Calea Craiovei, locuri de parcare destule locație curata, gel de dus prosoape curate 

Aspect deși subiectiv e fix pe tiparul meu * dar poate varia de la persoana la persoana. Micuța, super slim si Drăguța la fata 

ON: 8/10 deep, schimbări de ritm, atenție la OO, clar un Oral bun

NP: 8.5/10 schimbat de poziții după plac, da contre se implica si cel mai important se uda natural daca ii place 

AP: 10/10 pentru iubitori de anal este vis, ii place mult si este deschisa la multe poziții 

Cadou: 300 de ambele dați, extrem de bine investiții. 

Recomand cu toate încrederea, din punctul meu de vede top 3 Pitești la diferența mare fata de restul.

Te îmbrățișez 🤗🤗

• Like 1
Postat

Bună Maria. Revizitat din nou această dulceața de fată. Multe nu mai sunt de spus față de ceea ce au spus colegii,doar ca  am să o vizitez ori de câte ori voi găsi o portiță de scăpare. Oral pe care se străduiește să-l facă cat mai perfect,iar celelalte “n-o comment” e fix ce îți trebuie să îți dai un restart pentru ca să îți fie ziua mai bună 😜. Mulțumesc frumos!!🌹🥰

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...