Sari la conținut

Geo 0799379166

Vizitator mrright

Postări Recomandate

Vizitator georgi20
Reputație: 0
Postat

Disponibilă pentru programări 😘

📞0799379166 🤗

Postat

Salut baieti ,ieri fiind in Cluj m-am hotarat sa-i fac o vizita Georgianei si bine am facut! in jurul orei 12 am ajuns si eu pe la ea,locatia o cunoasteti pe Dunarii ,apartamentul cu tot ce trebuie,m-a intampinat o fata deosebit de frumoasa ,foarte tanara amabila ,care chiar mi-a placut.Mersi Georgiana m-am simtit bine la tine!Eu o recomand si sper sa ajung sa o revizitez...Pretul nou il cunoasteti cu toti ,acum fiecare are dreptul sa decida daca merita sau nu...sa ne vedem cu bine Geo!!!

• Like 2
Vizitator georgi20
Postat

Salut baieti ,ieri fiind in Cluj m-am hotarat sa-i fac o vizita Georgianei si bine am facut! in jurul orei 12 am ajuns si eu pe la ea,locatia o cunoasteti pe Dunarii ,apartamentul cu tot ce trebuie,m-a intampinat o fata deosebit de frumoasa ,foarte tanara amabila ,care chiar mi-a placut.Mersi Georgiana m-am simtit bine la tine!Eu o recomand si sper sa ajung sa o revizitez...Pretul nou il cunoasteti cu toti ,acum fiecare are dreptul sa decida daca merita sau nu...sa ne vedem cu bine Geo!!!

Cu mare drag,te pup și te mai aștept ❤️❤️

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Buna, 

Punctat, azi, din nou, a 7-a oara!

Cu aceasta d-ra mi-am batut toate recordurile :)

Este exact pe gustul meu ..frumoasa, sexy, dulce..samd :)

Nu intru in detalii legat de locatie si altele, sunt mentionate mai sus, inclusiv de mine ..

Te pup stimata Geo si-ti multumesc! :) M-am simti f bine!

• Like 1
Postat

Disponibilă pentru programări !

📞0799379166 😘â¤ï¸â¤ï¸

Georgiiii, tot mai curios de tine ma faci! Intenționez sa ne cunoaștem cât mai repede fata in fata....și nu numai...și eu cu fata între fesele tale!!

ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă pentru programări !

📞0799379166â¤ï¸

Ma puteți contacta între orele 12:00-23:00

Va aștept 🤗 pupici 💋

• Like 1
Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă pentru programări !! ❤️❤️

post-299689-0-46788500-1573300158_thumb.jpeg

• Like 6
Vizitator bubico
Postat
Hai noroc, am vizitat-o astazi pe georgiana. Programare facuta prin sms (respectata nu au fost probleme). Georgiana e o fata tanara draguta, nu extrem de vorbareata dar incearca sa se faca placuta, dar e cumva o reticenta, o pun pe lipsa de experienta dupa mine. 

Pentru mine per total a fost o experienta de marcat, nu am simtit sa fac vreun click asa ca a decurs totul cam mecanic.

NOTE:

Locatie 10: Bine cunoscuta.

Fata 7: E simpatica, dar nu categoria wow. Sincer nu as intoarce capul pe strada.

Oral 7: practica doar OP, asta e un minus pentru mine destul de mare. Ca executie nu e rau dar na....

Normal 8: Se implica, e stramta dupa mine, dar din cauza ca nu a fost clickul nu dau mai mult.

Anal 9: Cam aici ar fi punctul forte, in combinatie cu gemetele.

GFE 4: Incearca sa mai deschida un subiect din cand in cand, dar e departe de ce trebuie. 

Cadou 350 stat 1h 

Concluzie: Pentru mine nu e de revenit,nu pot sa zic ca nu o recomand unora le-ar placea, de obicei prefer sa fie un pic de GFE ca altfel e chiar mecanic, iar daca e sa fie doar mecanic, tipa trebuie sa fie traznet, de un 10.

Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă pentru programări ! 💋🤗🤗

post-299689-0-13615300-1573646022_thumb.png

post-299689-0-29800300-1573646051_thumb.png

• Like 2
Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă pentru programări (apel sau mesaj) 🤗 Weekend frumos sa aveți â¤ï¸â¤ï¸

📞0799379166📞

Vizitator georgi20
Postat

Diponibila pentru programări de la ora 18:00 😘â¤ï¸â¤ï¸

post-299689-0-69831400-1574163490_thumb.jpeg

• Like 7
Vizitator georgi20
Postat

Unde ai pisi locația?

Locația este pe strada Dunării bloc 20 B :)

Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă!! 📞 0799379166📞

Program de lucru - 12:00 - 23:00 (ultima programare) Va aștept cu drag !! 😘

Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă !! :-*

post-299689-0-78744300-1574683444_thumb.jpeg

• Like 7
Vizitator citymag
Postat

Preț actualizat pentru o finalizare care e? 150-200?

Vizitator georgi20
Postat

Preț actualizat pentru o finalizare care e? 150-200?

Pentru mai multe detalii poți lasa un mesaj in privat sau ma poți suna :)

Vizitator georgi20
Postat

Disponibilă pentru programări 😘

Vizitator georgi20
Postat

Buna băieți! Din păcate câteva săptămâni nu voi lucra dar voi fi aici in Cluj... din cauza neatenției am alunecat in baie și am mâna fracturata , pusă in ghips ! Sper sa ne reîntâlnit cât mai curând ! Un Weekend frumos sa aveți :( :(

• Like 1
Postat

Buna băieți! Din păcate câteva săptămâni nu voi lucra dar voi fi aici in Cluj... din cauza neatenției am alunecat in baie și am mâna fracturata , pusă in ghips ! Sper sa ne reîntâlnit cât mai curând ! Un Weekend frumos sa aveți :( :(

Sunt sigur că găsim un fetish cu ghipsul, nu trebuie să iei pauză.  :laugh2

Vizitator georgi20
Postat

Bună dragilor, am revenit in formă !!! Va aștept cu programări in intervalul 12:00-23:00-00:00 ! Va imbratisez cu drag și abia aștept sa ne revedem!! Va pup , zi frumosa in continuare! 😘🥰

post-299689-0-94273600-1576583212_thumb.jpeg

post-299689-0-40596500-1576583229_thumb.jpeg

• Like 5

• Oras:In timp!
  • Oras:In timp!
Postat

Bună dragilor, am revenit in formă !!! Va aștept cu programări in intervalul 12:00-23:00-00:00 ! Va imbratisez cu drag și abia aștept sa ne revedem!! Va pup , zi frumosa in continuare! 😘🥰

Un update la tarife?, nu de alta dar cateva recenzii par trase de par, mai ales prima recenzie cu new entry, cel care a aruncat 600 coco doar pe povestile de pe canapea, nu stiu cati s-au reintors in buzunarul lui dar sa zicem ca eu sunt mai necredincios, pana nu vad nu cred. Deci?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...