irefutabil Reputație: 1032 Postat Iulie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 11, 2019 Dar nu ar fi mai simplu, ca la sfarsit sa ii umpli gura? :)))Asa s-ar elimina toate variantele si problemele de mai sus. Pai no? :) E si asta o varianta buna :)) , dar uneori nu mai ai chef sa iesi din ea Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Iulie 11, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Iulie 11, 2019 "Cand iti umplu gura ti se golește sufletul"😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Inseamna ca al meu s-a golit de tot :)))) Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Iulie 11, 2019 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Iulie 11, 2019 Inseamna ca al meu s-a golit de tot :))))La tine se umplu buzunarele $$$ Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 La tine se umplu buzunarele $$$Conform teoriei lu' Pitagora rezulta asa:Tu golesti buzunarele=golesti sufletul=eu umplut gura=umplut buzunarele.Ale dracu' curve :)))) 5 Link spre comentariu
boltar Reputație: 134 Postat Iulie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2019 Conform teoriei lu' Pitagora rezulta asa:Tu golesti buzunarele=golesti sufletul=eu umplut gura=umplut buzunarele.Ale dracu' curve :))))Foarte tare :)) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 Chiar dacă se culcă barzoiu, trebuie sa știi s-o scoți cu tot cu căciulă.Două degete la bază, prinzi și căciula și tragi ușor. Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 Chiar dacă se culcă barzoiu, trebuie sa știi s-o scoți cu tot cu căciulă.Două degete la bază, prinzi și căciula și tragi ușor. Mie nu mi s-a intamplat, pt k tin de el( dk ma pot exprima asa)Am zis mai sus. Uite 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 Am zis mai sus. UiteEu am făcut 3 ani practica acasă :D Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 Bine, mai sunt unii care scot din ei de zici ca a venit El Nino. :) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum