preotcostel Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Am o fantezie mai ciudată.Ofer 500 € unei doamne/domnisoare care isi poate introduce coada de la facaletul meu din grădina in funduleț.Astept doritoare
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2019 Postat Iulie 4, 2019 Am o fantezie mai ciudată.Ofer 500 € unei doamne/domnisoare care isi poate introduce coada de la facaletul meu din grădina in funduleț.Astept doritoare Mai nesimtitilor si nesimtitelor,sa va fie rusine ca ati creat acest loc al păcatului.Numai țuțuloangă si fofoloanca aveți în cap?La Biserică mai treceți?Nu v-ar fi rusine?Mă crucesc când văd ce discutați.Crezul il știți?Sa va fie rusine!!
adrian1977c Reputație: 303 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2019 Popica draga, nu stiu exact cum faci tu mamaliga in fundul curtii, dar facaletul cu pricina daca este asa cum spune definitia - un bat gros si neted sau o bâtâ groasā, probabil nici la 1000 euro nu vei gasi doritoare! De obicei fetele care fac anal sunt cam reticente la chestiile mari! Oricum...succes in cautare! Whatever rings your bell! Băț gros și neted, folosit la mestecarea mămăligii etc. Si: (reg) coleșer (1), făcălău (1), făcăleș, făcălete, melesteu, mestecău. 2 Sucitor. 3 (Pop; îe) A amesteca vorba ca ~ul mămăliga A se bâlbâi. 4 (Pop; îae) A spune prostii. 5 (Pop; îs) Gol ~ Complet gol Si: gol pușcă, gol nap. 6 (Pop; fig; îas) Extrem de sărac. 7 (Îrg) Bâtă groasă 2
adrian1977c Reputație: 303 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2019 Si in argou: făcăleț, făcălețe s. n. penis.a se priponi în făcăleț expr. (obs. – d. femei) a avea contact sexual (cu un bărbat).a trage pe făcăleț expr. (vulg. – d. bărbați) a avea un contact sexual. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2019 Postat Iulie 7, 2019 Ce faci, vrei să bagi tutuloanca la cacaloanca? 1
adrian1977c Reputație: 303 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2019 Probabil schema se va numi "sa amestece pāsatul" 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 7, 2019 Si in argou: făcăleț, făcălețe s. n. penis.a se priponi în făcăleț expr. (obs. – d. femei) a avea contact sexual (cu un bărbat).a trage pe făcăleț expr. (vulg. – d. bărbați) a avea un contact sexual. pe al lui il gasim in dosul curTii.... AM eu impresia ca si l-a varat adanc ... in dos
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 7, 2019 Probabil schema se va numi "sa amestece pāsatul" acum sa nu te apuci sa dai definitia pasatului ca s-ar putea sa i se faca foame ... si e de jeale
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2019 Ce-i cu semnatura asta de neam prost?
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 8, 2019 ma scuteste sa fac update la servicii =))) ps: bine ca eu nu o vad =)))
adrian1977c Reputație: 303 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2019 Coniță Anonna, omul știe exact ce vrea și e dispus să și plătească, probabil pe masura facaletului. Eu îi susțin căutarea! Doar pentru asta e forumul! Să nu fim prea duri cu el, e și el nou pe aici! Să nu îl judecăm pentru preferințe! ;)Până una, alta...nici o doritoare?Poate niste detalii legate de grosimea făcălețului, să mai prindă curaj fetele...poate nu e făcălețul chiar așa de negru!
adrian1977c Reputație: 303 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2019 Și când va veni oferta sa mentioneze și dacă face AP sau AN (adică cu prezervativ sau fără)
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 9, 2019 Coniță Anonna, omul știe exact ce vrea și e dispus să și plătească, probabil pe masura facaletului. Eu îi susțin căutarea! Doar pentru asta e forumul! Să nu fim prea duri cu el, e și el nou pe aici! Să nu îl judecăm pentru preferințe! ;)Până una, alta...nici o doritoare?Poate niste detalii legate de grosimea făcălețului, să mai prindă curaj fetele...poate nu e făcălețul chiar așa de negru! eu i-as propune sa posteze facaletul sa ne facem si noi o idee cum arata un facaleti ;))
neiberr Reputație: 878 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Asta a citit cartea cu imparatul roman Nero....ala avea placerea sa introduca in anus obiecte de uz casnic....bite ....ciomege....puli din lemn....etc...Oare tie ti-ar place sa-ti bage cineva facaletul in cur pentru 500 euro....?....dar pentru 1000 euro...sau mai bine spus la ce suma ai fi dispussa-ti bagi facaletul in cur in direct pe chat live....? Nu trebuie sa te sfiesti....majoritatea de aici iti apreciaza fantezii-le ....cine stie cit ai tinut in tinepina sa-ti faci curaj sa iesi pe piata cu oferta asa de tentanta.... 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 10, 2019 facalet
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2019 https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/66217906_2676662829029849_948665250989735936_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_oc=AQmVaPKVuYMTQWktRM9lW6O85JxSS6_s1QJoJzUvkxvE4UVvSOm4M2ry6lhwIRGOoyU&_nc_ht=scontent.fotp3-3.fna&oh=6f6bb31b7dd0ffc770d9d2e554824ca7&oe=5DAF1E62 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum