Sari la conținut

Ofer 500 €

Postări Recomandate

Postat

Am o fantezie mai ciudată.Ofer 500 € unei doamne/domnisoare care isi poate introduce coada de la facaletul meu din grădina in funduleț.Astept doritoare

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Am o fantezie mai ciudată.Ofer 500 € unei doamne/domnisoare care isi poate introduce coada de la facaletul meu din grădina in funduleț.Astept doritoare

Mai nesimtitilor si nesimtitelor,sa va fie rusine ca ati creat acest loc al păcatului.Numai țuțuloangă si fofoloanca aveți în cap?La Biserică mai treceți?Nu v-ar fi rusine?Mă crucesc când văd ce discutați.Crezul il știți?Sa va fie rusine!!

• Oras:Constanta
Postat

Popica draga, nu stiu exact cum faci tu mamaliga in fundul curtii, dar facaletul cu pricina daca este asa cum spune definitia - un bat gros si neted sau o bâtâ groasā, probabil nici la 1000 euro nu vei gasi doritoare! De obicei fetele care fac anal sunt cam reticente la chestiile mari! Oricum...succes in cautare! Whatever rings your bell!

Băț gros și neted, folosit la mestecarea mămăligii etc. Si: (regcoleșer (1), făcălău (1), făcăleș, făcălete, melesteu, mestecău. 2 Sucitor. 3 (PopîeA amesteca vorba ca ~ul mămăliga A se bâlbâi. 4 (Popîae) A spune prostii. 5 (PopîsGol ~ Complet gol Si: gol pușcă, gol nap. 6 (Popfigîas) Extrem de sărac. 7 (Îrg) Bâtă groasă

• Like 2
Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Ce faci, vrei să bagi tutuloanca la cacaloanca?

• Like 1
Postat

Si in argou:

făcăleț, făcălețe s. n. penis.

a se priponi în făcăleț expr. (obs. – d. femei) a avea contact sexual (cu un bărbat).

a trage pe făcăleț expr. (vulg. – d. bărbați) a avea un contact sexual.

pe al lui il gasim in dosul curTii....

AM eu impresia ca si l-a varat adanc ... in dos

Postat

Coniță Anonna, omul știe exact ce vrea și e dispus să și plătească, probabil pe masura facaletului. Eu îi susțin căutarea! Doar pentru asta e forumul! Să nu fim prea duri cu el, e și el nou pe aici! Să nu îl judecăm pentru preferințe! ;)

Până una, alta...nici o doritoare?

Poate niste detalii legate de grosimea făcălețului, să mai prindă curaj fetele...poate nu e făcălețul chiar așa de negru!

Postat

Și când va veni oferta sa mentioneze și dacă face AP sau AN (adică cu prezervativ sau fără)

Postat

Coniță Anonna, omul știe exact ce vrea și e dispus să și plătească, probabil pe masura facaletului. Eu îi susțin căutarea! Doar pentru asta e forumul! Să nu fim prea duri cu el, e și el nou pe aici! Să nu îl judecăm pentru preferințe! ;)

Până una, alta...nici o doritoare?

Poate niste detalii legate de grosimea făcălețului, să mai prindă curaj fetele...poate nu e făcălețul chiar așa de negru!

eu i-as propune sa posteze facaletul sa ne facem si noi o idee cum arata un facaleti ;))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta a citit cartea cu imparatul roman Nero....ala avea placerea sa introduca in anus obiecte de uz casnic....bite ....ciomege....puli din lemn....etc...

Oare tie ti-ar place sa-ti bage cineva facaletul in cur pentru 500 euro....?....dar pentru 1000 euro...sau mai bine spus la ce suma ai fi dispus

sa-ti bagi facaletul in cur in direct pe chat live....? Nu trebuie sa te sfiesti....majoritatea de aici iti apreciaza fantezii-le ....cine stie  cit ai tinut in tine

pina sa-ti faci curaj sa iesi pe piata cu oferta asa de tentanta.... 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...