Sari la conținut

👀 😲 Moderator Nou Pe Forum - @bitchy � 😋

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Știu măi Miky că nu intra în discuție ceea ce am exprimat eu referitor la înțelegerea lor, nu vor și sunt foarte îndărătnici.O pojghiță de nesimțire s-a adunat pe obrazul lor de-a lungul anilor în care au fost exemplu Alpha p-aci, în comunitatea aceasta...sau pur și simplu nu sunt oameni de suflet, care să atingă finețurile cu mintea lor.Mai e și posibilitatea să se faca că nu văd ce altul dorește să le exprime pentru că...sunt vânduți, iar înțelegerea lor e perimată, cu iz greu de stricăciune.Nu pot selecta informația, aceasta se observă foarte clar în textele lor goale de idei și conținut...în care reușesc să își exprime intențiile, dincolo de veșnica miștocăreală.Cu Amada nu știu ce îi apucă mereu, probabil ea încă mai ține la ceea ce are, însă ei știu că duc lipsă de...Sine și stăpânirea sa.

L-ai bagat in ceata pe kiki! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Așa.

Vrei ste mușc de ceafă. Deci, pe la spate. :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Postat

Așa.

Vrei ste mușc de ceafă. Deci, pe la spate. :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ai ceva in tartacuta?

• Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Bahh dementule , iar ti-ai pierdut sacosa de medicamente pe Nimfomane si te iei de toti userii ?

Postat

Bahh dementule , iar ti-ai pierdut sacosa de medicamente pe Nimfomane si te iei de toti userii ?

Nici ursul nu te mai mananca IMPUTITULE! :laugh2

• Minus 2
Postat

Tot la fel de bocciu esti tarane?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Stiuletare vezi ca iese imparatul din tine

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

lisandru grohaie cu pula lui picon in gatlej

Mata ce faci,  te-ai inecat deja! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ce dement ...il copiaza acum pe mosul celalalt descreierat cu "mata"

Motane , gaseste-i o cusca lu' asta ca a inebunit toata ziua aici pe forum si strica toate topicele, excluzant faptul ca injura si jigneste pe toata lumea , total nemotivat .

Eu nici numa mai obosesc sa raportez asemenea actiuni  demne doar de spitalul Obregia

Postat

Motane , gaseste-i o cusca lu' asta ca a inebunit toata ziua aici pe forum si strica toate topicele, excluzant faptul ca injura si jigneste pe toata lumea , total nemotivat .

Eu nici numa mai obosesc sa raportez asemenea actiuni  demne doar de spitalul Obregia

Jigodier, ai tupeul sa fi barbat labagiule !? Pe cine raportezi tu bai gunoiule? Te-n gura de terminat analfabet, bolnav psihic, mitomat, bai steaua ta de terminat! :laugh2

• Minus 2
Postat

Mai stai o tura bulangiule! Iti raspund exacy asa cum meriti SOBOLANE MITOMAN! :laugh2

• Minus 2
Postat

Stai si te cearta singur pe aici ....poate sa inchida gura cineva unui dement ?

Poate doar doctorii , dar acolo observ ca refuzi sa te prezinti , dupa cum au  specificat si proprii tai amici

Vezi sa nu faci vreo crima pana maine dimineata la ora 6 , cand o vei lua iar de la cap , sunt sigur de asta

Postat

Poate doar doctorii , dar acolo observ ca refuzi sa te prezinti , dupa cum au  specificat si proprii tai amici

Vezi sa nu faci vreo crima pana maine dimineata la ora 6 , cand o vei lua iar de la cap , sunt sigur de asta

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Te simti cu musca pe caciula bulangiule? Te-n gura de sandilau bolnav psihic. Patroane, mai poti, te-n gura de nu te rup daca o singura data mai pomnesti de familia mea muistule!

• Minus 2
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Te simti cu musca pe caciula bulangiule? Te-n gura de sandilau bolnav psihic. Patroane, mai poti, te-n gura de nu te rup daca o singura data mai pomnesti de familia mea muistule!

• Minus 2
Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ai ceva in tartacuta?

bineînțeles! Miez! :))))
Vizitator loving boy
Postat

Miez de cacat! :laugh2

nu, e roz. Unde dreaq ai văzut căcat roz? :)))
  • Like 1
Vizitator picard91
Postat

bineînțeles! Miez! :))))

De nuca am eu. Vreau si eu de cocos, sau de pepene galben, daca ai, ca am nevoie ! :)

• Like 1
Postat

nu, e roz. Unde dreaq ai văzut căcat roz? :)))

De nuca am eu. Vreau si eu de cocos, sau de pepene galben, daca ai, ca am nevoie ! :)

S-au adunat idiotii? :laugh2

• Minus 2
Vizitator loving boy
Postat

căpitane, n-am decât de dilitiu
  • Like 2

Vizitator loving boy
Postat

Nu se vede!

Ce vrei, vere, sa umblu fără teasta? Mă porecleste lumea dupaea omu-creier.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...