Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Poate e murdar jos... :))nu, că poate e aladin ăla cu lampa aia fermecată care trebuie frecata, ăla are covor jmeker dă zboară mai repede ca migu. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Săracă-bogată așa cum îs, nu te deranjez cu nimic și am 37 de ani în august...știu ce și cum.mulți înainte, sa fii sănătoasă. Îți aduc io niște scrupule cadou? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 8, 2019 mulți înainte, sa fii sănătoasă. Îți aduc io niște scrupule cadou?Vedem până atunci, mersi la fel!... 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 8, 2019 nu, că poate e aladin ăla cu lampa aia fermecată care trebuie frecata, ăla are covor jmeker dă zboară mai repede ca migu.Crezi că îl cunosc și eu pe duh ...?😎 1 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Vedem până atunci, mersi la fel!...bine, îmi zici dacă ai făcut rost, sa iti aduc altceva. Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Crezi că îl cunosc și eu pe duh ...?Păi ai frecat lampa? Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ai umarul meu azi. :hug1Te asigur ca si pana la ala e de mers, dar ma aplec, sa ridic. ;) Valea de pe topic ca va fac sa regretati ziua fatarii voastre! Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Crezi că îl cunosc și eu pe duh ...? Ti-a redeschis topicul, frumoaso? :) Link spre comentariu
secret_account Reputație: 49 Postat Iulie 8, 2019 Oras:# Oras:# Partajează Postat Iulie 8, 2019 Hai, ca asta-i tare! Administratorul forumului vorbeste ca un birjar, despre "muie" si altele, tocmai pe topicul pe care se discuta masuri despre "curatirea" forumului. Ohhh, sweet irony! :slap2 PS Oare o sa-l baneze noul moderator regulamentul si in cazul motanului? :laugh2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114273 Postat Iulie 8, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ai umarul meu azi. :hug1Te asigur ca si pana la ala e de mers, dar ma aplec, sa ridic. ;) Valea de pe topic ca va fac sa regretati ziua fatarii voastre! ti-a placut amada ? :)) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 ti-a placut amada ? :))așa mai vine de acasă, dacă a zis ca se apleacă sa ridice :))) Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Hai, ca asta-i tare! Administratorul forumului vorbeste ca un birjar, despre "muie" si altele, tocmai pe topicul pe care se discuta masuri despre "curatirea" forumului. Ohhh, sweet irony! :slap2 PS Oare o sa-l baneze noul moderator regulamentul si in cazul motanului? :laugh2=)) Chiar de-ar vrea, nu se poate ! SysOp si Admin sunt clasele supreme, un moderator, clasa inferioara claselor SysOP & Admin nu are drepturi asupra claselor SysOp si Admin ! :) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 ti-a placut amada ? :))așa mai vine de acasă, dacă a zis ca se apleacă sa ridice :))) Hai, ca asta-i tare! Administratorul forumului vorbeste ca un birjar, despre "muie" si altele, tocmai pe topicul pe care se discuta masuri despre "curatirea" forumului. Ohhh, sweet irony! :slap2 PS Oare o sa-l baneze noul moderator regulamentul si in cazul motanului? :laugh2da ce, el n-are voie sa dea la muie?Ar fi tare să posteze fetele îmbrăcate în hijab. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 ti-a placut amada ? :)) Ce crezi ca ar trebui sa-mi placa?Am deschis sa-l fac pulbere pe secret_account. Ai pus prea multe, fara sa gandesti la impact....Baneaza @loving boy pentru mine, pls. ;) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ce crezi ca ar trebui sa-mi placa?Am deschis sa-l fac pulbere pe secret_account. Ai pus prea multe, fara sa gandesti la impact....Baneaza @loving boy pentru mine, pls. ;)dacă faci ce a zis, ma sacrific.Da după, nu înainte, că tu ești hoata. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114273 Postat Iulie 8, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ce crezi ca ar trebui sa-mi placa?Am deschis sa-l fac pulbere pe secret_account. Ai pus prea multe, fara sa gandesti la impact....Baneaza @loving boy pentru mine, pls. ;) pai de ce sa il banez?ce primesc la schimb ? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 pai de ce sa il banez?ce primesc la schimb ?șefu, după, nu înainte. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 dacă faci ce a zis, ma sacrific.Da după, nu înainte, că tu ești hoata. Daca nu te baneaza el, te distrug eu. Ce preferi? pai de ce sa il banez?ce primesc la schimb ? Eu ce am primit in schimb? In schimb primeai respectul daca erai admin... Eu ti-am dat umarul pentru ca simt suferinta si nu pot da in om... Stii ceva, nu te mai obosi, eu vin - plec... nu conteaza! Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Daca nu te baneaza el, te distrug eu. Ce preferi? Eu ce am primit in schimb? In schimb primeai respectul daca erai admin... Eu ti-am dat umarul pentru ca simt suferinta si nu pot da in om... Stii ceva, nu te mai obosi, eu vin - plec... nu conteaza! Ce faci tu?Gherghiţo din cucuruzu. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Ce faci tu?Gherghiţo din cucuruzu. Distrug tot ce te inconjoara!Clase, mese, vise... asta e o parte din ce vad, nu-mi pasa, sa arda tot!Ramai sceptic, n-am varsat toata furia.. Fa o gluma. :) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Distrug tot ce te inconjoara!Clase, mese, vise... asta e o parte din ce vad, nu-mi pasa, sa arda tot!Ramai sceptic, n-am varsat toata furia.. Fa o gluma. :)Oh, don't strike me dead.... Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Oh, don't strike me dead.... Simti cat de goala este casa?Indiferent cat o sa bei si cu oricine o sa fii, casa o sa fie goala...Cu cine credeai ca vorbesti?O sa afli. ;) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Simti cat de goala este casa?Indiferent cat o sa bei si cu oricine o sa fii, casa o sa fie goala...Cu cine credeai ca vorbesti?O sa afli. ;)nu ca ar fi treaba mea, asa ești mereu la bautura?Ce palmares ai? Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Izabela, am vrut sa nu mă implic in conflictul vostru dar ....când vrei sa provoci pe cineva nu te legi de familia sa sau de trecut.Nu e corect pentru că poți primi aceași lovitura din partea cuiva care e cu mai puțin bun simt sau fără scrupule(cum sunt eu).Draguto, eu nu m-am legat de familia ei cu nimic ! Cu absolut nimic !Stiind ca are mama moarta, nici macar nu am injurat-o de morti, asa ca cum a facut ea cu mine, alta fata si probabil si altii. Amada s-a legat de morti, vii si diverse rude ale userilor, de la mame, sotii, copii, nepoti si alte grade de rudenie, asa ca pe ea trebuia sa o tragi de maneca cand facea toate astea, nu pe mine, eu rezumand mereu discutia doar la interlocutor. NU o sa vezi vreodata o postare a mea unde injur pe careva de morti, pe nimeni! Cat despre ultimul tau rand, in care zici ca esti "cu mai putin bun simt sau fara scrupule", este alegerea ta daca vrei sa te porti ca o doamna sau...nu, implicandu-te in discutiile altora care nu aveau ca subiect persoana ta!Numai bine! 4 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 nu ca ar fi treaba mea, asa ești mereu la bautura?Ce palmares ai? Ti-am promis ca daca nu te baneaza, te asteapta o soarta mai rea..Ma insulti cu bautura? :laugh2Dupa ce termin eu cu tine, ai vrea tu sa te ajute alcoolul... :) Iza, daca te mai vad pe langa Vis, o sa tac, dar tine-te bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum