Sari la conținut

👀 😲 Moderator Nou Pe Forum - @bitchy � 😋

Postări Recomandate

• Oras:undeva

te intrebi pe tine ? eu nu cred ca esti avocat, nici macar in satul ala prapadit in care te-ai nascut, na belea

nu mai e nici un dubiu ca asta e nebun, ce nu inteleg este de ce asemenea comportamente violente, bullying, sunt admise pe forum, chiar daca e D.G. Am ras 1,2 de 3 ori, dar e deajuns, asta continua rau de tot, trebuie sa fii sarit de pe fix sa injuri in halul asta. :pope

Nu va mai luati de Lisandru !

cand ajungi la oras ne zici, da ? daca nu ai bani de bilet de tren iti trimit eu

nebunul asta latra aiurea in tren, zici ca e caine batran la 11 ani pe duca

MULTUMESC, ai dovedit ca esti idiot amarastene SOBOLAN! :laugh2

Link spre comentariu

nu mai e nici un dubiu ca asta e nebun, ce nu inteleg este de ce asemenea comportamente violente, bullying, sunt admise pe forum, chiar daca e D.G. Am ras 1,2 de 3 ori, dar e deajuns, asta continua rau de tot, trebuie sa fii sarit de pe fix sa injuri in halul asta. :pope

Vezi ca juan mata te-ar fute,a pus ochii pe tine ca pe butelie clonatule!

Link spre comentariu

te caci cam mult, mereu intri la toaleta pe telefon cand postezi pe nimfomane. Slabeste-ne de prostia ta schizofrenicule !

Cand ajungi la oras faci o poza si o pui pe aici sa te credem ca ai iesit din saracia ta de sat uitat de lume, ca de educatie nici nu se pune problema, nu ai avut ocazia sa mergi la scoala si ai ramas si tu 8 clase, saracu' de tine

Cum spui tu ciupercare, pot sa contrazic eu un bulangiu ca tine!? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Cum spui tu ciupercare, pot sa contrazic eu un bulangiu ca tine!? :laugh2  :laugh2  :laugh2

mai pune cateva emoticoane de copil, si baga pe aia cu kiky ca esti depresiv. Acum stau si ma gandesc daca nu cumva userul ala care spameaza tot forumul cu zeci de clone, tu esti, sau e o posibilitate sa fii tu, ca esti cel mai activ user de pe forum, in sensul rau binenteles. Zi cati bani iti trimit taranusule, sa vii si tu la oras. Te scot la un Mac, te scot pe Unirii sa vezi si tu o pizda, ca stai prea mult pe haznaua aia din curte din sat

Link spre comentariu

mai pune cateva emoticoane de copil, si baga pe aia cu kiky ca esti depresiv. Acum stau si ma gandesc daca nu cumva userul ala care spameaza tot forumul cu zeci de clone, tu esti, sau e o posibilitate sa fii tu, ca esti cel mai activ user de pe forum, in sensul rau binenteles. Zi cati bani iti trimit taranusule, sa vii si tu la oras. Te scot la un Mac, te scot pe Unirii sa vezi si tu o pizda, ca stai prea mult pe haznaua aia din curte din sat

Este ca suferi SOBOLANULE!? :laugh2

Link spre comentariu

Cand ajungi la oras faci o poza si o pui pe aici sa te credem ca ai iesit din saracia ta de sat uitat de lume, ca de educatie nici nu se pune problema, nu ai avut ocazia sa mergi la scoala si ai ramas si tu 8 clase, saracu' de tine

Eun sunt aici bai zdreanta, te astept, cu alea 8 clase ... ale mele! :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

Asta a fost ultima melodie compusa de Johnny Cash, la scurt timp avea sa-i moara sotia si dupa 2 luni avea sa se stinga si el.

Link spre comentariu

Am pus-o pe asta prin ultimile pe Romuzica... dar e prea trista pentru perioada asta a anului. Stiu ca va certati de la ceva, nu mai tin minte de la ce, Amada a fost singura care a inteles mesajul cantecului.

https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc

:hug1

Lopix, Romuzica, Picard .

Cine urmează ?

Cine trebuie, probleme Gogule?!  :laugh2

Arh, ce nu fac eu nativ... ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...