juan mata Reputație: 3129 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Nu va mai luati de Lisandru ! Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Te rog eu frumos, mai respira zdreanta! :laugh2 cand ajungi la oras ne zici, da ? daca nu ai bani de bilet de tren iti trimit eu 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Nu va mai luati de Lisandru ! nebunul asta latra aiurea in tren, zici ca e caine batran la 11 ani pe duca Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 te intrebi pe tine ? eu nu cred ca esti avocat, nici macar in satul ala prapadit in care te-ai nascut, na belea nu mai e nici un dubiu ca asta e nebun, ce nu inteleg este de ce asemenea comportamente violente, bullying, sunt admise pe forum, chiar daca e D.G. Am ras 1,2 de 3 ori, dar e deajuns, asta continua rau de tot, trebuie sa fii sarit de pe fix sa injuri in halul asta. :pope Nu va mai luati de Lisandru ! cand ajungi la oras ne zici, da ? daca nu ai bani de bilet de tren iti trimit eu nebunul asta latra aiurea in tren, zici ca e caine batran la 11 ani pe ducaMULTUMESC, ai dovedit ca esti idiot amarastene SOBOLAN! :laugh2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 MULTUMESC, ai dovedit ca esti idiot amarastene SOBOLAN! :laugh2 doar taranii ca tine de la sat sunt asa de incapatanati ca boul in prostia lui, bine ca ai confirmat si pentru restul 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Idem ! :hug1 Yeah! :laugh2Astia ma tot puneau la punct cand pe mine ma topesc barbatii cuminti... :laugh2Mi-ai pus o melodie country-rock..., mai stii care era? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 nu mai e nici un dubiu ca asta e nebun, ce nu inteleg este de ce asemenea comportamente violente, bullying, sunt admise pe forum, chiar daca e D.G. Am ras 1,2 de 3 ori, dar e deajuns, asta continua rau de tot, trebuie sa fii sarit de pe fix sa injuri in halul asta. :popeVezi ca juan mata te-ar fute,a pus ochii pe tine ca pe butelie clonatule! Link spre comentariu
juan mata Reputație: 3129 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Vezi ca juan mata te-ar fute,a pus ochii pe tine ca pe butelie clonatule!Cred ca mai degraba tu o vrei, rujatule ! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 doar taranii ca tine de la sat sunt asa de incapatanati ca boul in prostia lui, bine ca ai confirmat si pentru restulCiupercare, esti basit, usor de citit, esti o zdreanta SARACULE, SOBOLANE! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cred ca mai degraba tu o vrei, rujatule !Cred ca deja ai gura plina stiuletare! :laugh2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Vezi ca juan mata te-ar fute,a pus ochii pe tine ca pe butelie clonatule! te caci cam mult, mereu intri la toaleta pe telefon cand postezi pe nimfomane. Slabeste-ne de prostia ta schizofrenicule ! Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cand ajungi la oras faci o poza si o pui pe aici sa te credem ca ai iesit din saracia ta de sat uitat de lume, ca de educatie nici nu se pune problema, nu ai avut ocazia sa mergi la scoala si ai ramas si tu 8 clase, saracu' de tine Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Yeah! :laugh2Astia ma tot puneau la punct cand pe mine ma topesc barbatii cuminti... :laugh2Mi-ai pus o melodie country-rock..., mai stii care era? https://www.yout.ube.com/watch?v=aRh-vBOS-dU&list=PLjlURRcBpE95x7_zCe7PlggK5-E6LYlQm&index=44Nu mai stiu am pus mai multe de-a lungul timpului, asta ? :) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 te caci cam mult, mereu intri la toaleta pe telefon cand postezi pe nimfomane. Slabeste-ne de prostia ta schizofrenicule ! Cand ajungi la oras faci o poza si o pui pe aici sa te credem ca ai iesit din saracia ta de sat uitat de lume, ca de educatie nici nu se pune problema, nu ai avut ocazia sa mergi la scoala si ai ramas si tu 8 clase, saracu' de tineCum spui tu ciupercare, pot sa contrazic eu un bulangiu ca tine!? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cum spui tu ciupercare, pot sa contrazic eu un bulangiu ca tine!? :laugh2 :laugh2 :laugh2mai pune cateva emoticoane de copil, si baga pe aia cu kiky ca esti depresiv. Acum stau si ma gandesc daca nu cumva userul ala care spameaza tot forumul cu zeci de clone, tu esti, sau e o posibilitate sa fii tu, ca esti cel mai activ user de pe forum, in sensul rau binenteles. Zi cati bani iti trimit taranusule, sa vii si tu la oras. Te scot la un Mac, te scot pe Unirii sa vezi si tu o pizda, ca stai prea mult pe haznaua aia din curte din sat Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Sa va dau in pula mea de frustrati!Amandoi!Am tacut, dar cat o tineti langa? 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Nu mai stiu am pus mai multe de-a lungul timpului, asta ? :) Mersic! Era cu o tipa, mi-a placut la nebunie, dar am alt laptop, alt W, am pierdut tot. :hug1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 mai pune cateva emoticoane de copil, si baga pe aia cu kiky ca esti depresiv. Acum stau si ma gandesc daca nu cumva userul ala care spameaza tot forumul cu zeci de clone, tu esti, sau e o posibilitate sa fii tu, ca esti cel mai activ user de pe forum, in sensul rau binenteles. Zi cati bani iti trimit taranusule, sa vii si tu la oras. Te scot la un Mac, te scot pe Unirii sa vezi si tu o pizda, ca stai prea mult pe haznaua aia din curte din satEste ca suferi SOBOLANULE!? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Am pus-o pe asta prin ultimile pe Romuzica... dar e prea trista pentru perioada asta a anului. Stiu ca va certati de la ceva, nu mai tin minte de la ce, Amada a fost singura care a inteles mesajul cantecului. https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 9, 2019 Cand ajungi la oras faci o poza si o pui pe aici sa te credem ca ai iesit din saracia ta de sat uitat de lume, ca de educatie nici nu se pune problema, nu ai avut ocazia sa mergi la scoala si ai ramas si tu 8 clase, saracu' de tineEun sunt aici bai zdreanta, te astept, cu alea 8 clase ... ale mele! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Asta a fost ultima melodie compusa de Johnny Cash, la scurt timp avea sa-i moara sotia si dupa 2 luni avea sa se stinga si el. Link spre comentariu
liviu 69 Reputație: 666 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Lopix, Romuzica, Picard .Cine urmează ? Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Este ca suferi SOBOLANULE!? :laugh2acum merge expresia lui picon, esti un convergent, adica limitat 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Lopix, Romuzica, Picard .Cine urmează ?beethoven :D 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Am pus-o pe asta prin ultimile pe Romuzica... dar e prea trista pentru perioada asta a anului. Stiu ca va certati de la ceva, nu mai tin minte de la ce, Amada a fost singura care a inteles mesajul cantecului. https://www.youtube.com/watch?v=vt1Pwfnh5pc :hug1 Lopix, Romuzica, Picard .Cine urmează ? Cine trebuie, probleme Gogule?! :laugh2Arh, ce nu fac eu nativ... ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum