gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Nu este decât una.Si nici la ea nu e gratis. :D Am fost prea evidenta... :no2Daca vrea sa se futa cu tine, macar sa fie gratis, sufar in tacere deja, serios!Serios, am zis! :) Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 multa lume nefututa pe topicul asta Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Am fost prea evidenta... :no2Daca vrea sa se futa cu tine, macar sa fie gratis, sufar in tacere deja, serios!Serios, am zis! :)Si eu tot serios ti-am zis ca va fi contra cost! Eu nu ma fut gratis cu clientii mei, neprotejat , pt recenzii, bomboane sau alte porcarii. Ci doar pt bani! Egal ca ma crezi tu sau nu, e irelevant atat timp cat asta e adevarul! 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Iubitul tau imaginar. Ai tabarat aiurea pe om :))) Mi-ai scos ochii ca s-a sters din cauza mea, acum tabara pe lume... A tinut cu tine pana i-am bagat cartile in fatza si nu-ti mai place acum? Cate puncte i-ai dat, draga mea? Ca tot sunt ele atat de importante pentru tine... Si eu tot serios ti-am zis ca va fi contra cost! Eu nu ma fut gratis cu clientii mei, neprotejat , pt recenzii, bomboane sau alte porcarii. Ci doar pt bani! Egal ca ma crezi tu sau nu, e irelevant atat timp cat asta e adevarul! Iza, m-am distrat putin. Da un minus si treci unde ti-e locul. ;) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iulie 10, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 10, 2019 Pisi face glume cu mine cat stie ca nu m-as fute cu el neam! :)Sa vad curajul cand sunt de acord. :laugh2 e nu Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Amada mai ia o pauza, te cauta baietii in fata scarii si tu esti pe nimfomane Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 10, 2019 Spun doar ca locurile gratuite sunt epuizate deja, egal cine vine dupa.Eu nu am ce sa pierd. Eu curva. El client. Fiecare isi stie locul, fara bataie de cap.Iubitul tau imaginar. Ai tabarat aiurea pe om :)))Pe cine iubeste dementa ca n-am inteles? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Am fost prea evidenta... :no2Daca vrea sa se futa cu tine, macar sa fie gratis, sufar in tacere deja, serios!Serios, am zis! :)n-ai zis tu sa mă duc la ea? Eu, că sunt cuminte, cum am zis, asa fac. :) Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 n-ai zis tu sa mă duc la ea? Eu, că sunt cuminte, cum am zis, asa fac. :)cum a ramas Luci ? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 e nu Nu prea mai stiu cand am abuzat ultima data de corpul cuiva...Sunt dead serious, cont mail n-ai zis tu sa mă duc la ea? Eu, că sunt cuminte, cum am zis, asa fac. :) Nu te duci pe bani, n-a muscat ca se fute sa-mi faca in ciuda... Plm.nou, bilet dus-intors, macar 2 zile... Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 cum a ramas Luci ?mă duc! :D Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Unde am scis si unde apare... :slap2 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Nu prea mai stiu cand am abuzat ultima data de corpul cuiva...Sunt dead serious, cont mail Nu te duci pe bani, n-a muscat ca se fute sa-mi faca in ciuda... Plm.nou, bilet dus-intors, macar 2 zile...la mare? Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 mă duc! :Dhttps://media1.tenor.com/images/ce05a6da968c8492fab0d1f4705c149f/tenor.gif?itemid=3563243 Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 la mare?toate o vor mare :D Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iulie 10, 2019 Pe cine iubeste dementa ca n-am inteles? De pe ălălalt nick se plângea că n-a mai văzut pluă de anul trecut din noiembrie. Acum se laudă că are 20cm la discreție, dar nu se împerechează ptr că nu vrea ea. Nu știi ce să mai crezi cu duduia asta. Cert e că nu-s prea mulți care sponzorizează fără să le mufeze la taragot din când în când... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iulie 10, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 10, 2019 Nu prea mai stiu cand am abuzat ultima data de corpul cuiva...Sunt dead serious, cont mail amada observ ca iti place la maxim atentia Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 mă duc! :D Si tu duci lipsa...Spune clar ca ne iubim! :) Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Pe cine iubeste dementa ca n-am inteles?Pe userul loving boy. Dupa ce l-a facut cu ou si cu otet si i-a jignit sotia si familia, acum zice ca il iubeste si ca ar fi "iubitul" ei :)))E tare suparata ca vine la mine sa ii sug pula pe bani, cand ea s-a oferit sa ii fie amanta si omul i-a dat jet.La inceputul paginii mai avea un pic sa planga, acum o da la intors pe fata, tot pe aceias pagina :))) 2 Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 De pe ălălalt nick se plângea că n-a mai văzut pluă de anul trecut din noiembrie. Acum se laudă că are 20cm la discreție, dar nu se împerechează ptr că nu vrea ea. Nu știi ce să mai crezi cu duduia asta. Cert e că nu-s prea mulți care sponzorizează fără să le mufeze la taragot din când în când...mai pluseaza Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 amada observ ca iti place la maxim atentia Deci nu ma futi? Ma steptam, scuze, sufar in adancul meu, dar nu stiu cum sa-ti arat... cat sufar, poze cu mine ai. :) Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Amado daca vrei sa te futi de ce nu pui anunti la caut sponsor ? sau in revista click sectiunea matrimoniale ? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Si tu duci lipsa...Spune clar ca ne iubim! :)acum, da, ar merge, după masă. :))))Ca întotdeauna! :))) Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 10, 2019 Pe userul loving boy. Dupa ce l-a facut cu ou si cu otet si i-a jignit sotia si familia, acum zice ca il iubeste si ca ar fi "iubitul" ei :)))E tare suparata ca vine la mine sa ii sug pula pe bani, cand ea s-a oferit sa ii fie amanta si omul i-a dat jet.La inceputul paginii mai avea un pic sa planga, acum o da la intors pe fata, tot pe aceias pagina :)))Loving boy este o clona,cine este in spate.Da omul vine la tine trimite-i Amandei prezervativul,sa-l foloseasca ca guma de mestecat.Face bine la depresie 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum