condition Reputație: 7276 Postat Iulie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 16, 2019 De 3 , boule , dupa spusele Pisatului , inchipuire preluata de catre tine , ca pe drobul de sare , unde continui sa dai cu limba .La cat esti de nebun , nu stii nici sa mai socotesti corect , dar te avanti miseleste cu gura la pula . Ai uitat pana si de PM-ul acela trimis , de pe @Advanced , unde te smiorcaiai la mine ,,mai rau ca o pizda , te-n gura de pastilat cu o stea la profilul profesional (Nici asta nu spune multe , nu ? Ca acolo nu mai poti minti ca aici , sa ne zici ca ai o experienta desavarsita , si ca nu esti un mediocru dezorientat , ajuns oale si ulcele , care rade ca pizda la chiloti dupa orice fraza de 5 cuvinte ) Ce draq ... cu mine incerci sa discuti d'astea ?Nu te intrece nimeni la minciuni psihopatule mitoman, bolnavule psihic! :laugh2 2
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Va dilimandrira-ti di tat, n-am mai ras atat de ceva vreme ! Motane, bah pervers batran, gras, betiv, lividinos, etc., te las sa ma minti dar, te rog, jura-te pe sarmale ca nu l-ai pus pe vypanu moderator. Stiu ca esti om sufletist si ma gandeam ca poate ti-ai facut pomana sa-i dai si lui d-un host kalumea.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Va dilimandrira-ti di tat, n-am mai ras atat de ceva vreme ! Motane, bah pervers batran, gras, betiv, lividinos, etc., te las sa ma minti dar, te rog, jura-te pe sarmale ca nu l-ai pus pe vypanu moderator. Stiu ca esti om sufletist si ma gandeam ca poate ti-ai facut pomana sa-i dai si lui d-un host kalumea. Pe langa faptul ca motanul n-are nici 40, batran... Ce ar cauta Vyp aici dupa ce este mai parsiv decat Picon? Pisi, o dunga, pls. ;)
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Amado, nu te baga la pescuit daca nu stii la ce dai !
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Amado, nu te baga la pescuit daca nu stii la ce dai ! Eu nu pescuiesc, dau la sigur. :)Cu texte din astea vrei sa-l enervezi? Slab.Ce mai face info? Canci useri si acum? :D
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Te fute grija ? Fa-ti cont si vezi !Te pot intreba civilizat de ce sugerezi sa ma baneze ? Sunt atatia useri care sunt si colo si colo. Te deranjez, ma cunosti, te cunosc ?
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Te fute grija ? Fa-ti cont si vezi !Te pot intreba civilizat de ce sugerezi sa ma baneze ? Sunt atatia useri care sunt si colo si colo. Te deranjez, ma cunosti, te cunosc ? Pleci singur sau trebuie sa vorbesc personal sa fii dat afara?Daca vorbeai civilizat, nu spuneam sa fii banat. Urmeaza sa incerci?
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 16, 2019 Pleci singur sau trebuie sa vorbesc personal sa fii dat afara?Daca vorbeai civilizat, nu spuneam sa fii banat. Urmeaza sa incerci?Fa-ti datoria de moderatoare 2 5
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Fa-ti datoria de moderatoare Am fost demult, nu mut, banez, etc. La tine inca nu am ajuns.Vrei? :)
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 ... sau trebuie sa vorbesc personal sa fii dat afara?Uimeste-ma te rog !
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Uimeste-ma te rog ! Nu. Ar fi prea simplu.Sa vad cum te aduni... :)Imi retrag cuvintele, pastreaza contul, dar numai atat. ;) Era unul pe aici care ma musca de cur la oricare ocazie... trebuie sa treaca niste zile... Ma evita cu perna in dinti!Succes! :)
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Nu. Ar fi prea simplu.Sa vad cum te aduni... :)Imi retrag cuvintele, pastreaza contul, dar numai atat. ;) Era unul pe aici care ma musca de cur la oricare ocazie... trebuie sa treaca niste zile... Ma evita cu perna in dinti!Succes! :)Sa ma adun din ce Anona, din bun simt ? Nu pot !I-am adresat o intrebare motanului si ai sarit de cur in sus de parca te-as fi penetrat (am facut-o si cand vad cata rautate inutila ai strans in tine ma doare) fara rasplata.
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Sa ma adun din ce Anona, din bun simt ? Nu pot !I-am adresat o intrebare motanului si ai sarit de cur in sus de parca te-as fi penetrat (am facut-o si cand vad cata rautate inutila ai strans in tine ma doare) fara rasplata.Amada, m'ai suparat si am inCURcat subuectul :))
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Sa ma adun din ce Anona, din bun simt ? Nu pot !I-am adresat o intrebare motanului si ai sarit de cur in sus de parca te-as fi penetrat (am facut-o si cand vad cata rautate inutila ai strans in tine ma doare) fara rasplata. Amada.Fa pasi, ti-am facut destul. Daca vrei mai mult... nu mai am ce.Asa numita relatie se duce de rapa, la familie nici nu te gandeai... Bolnav esti, draga, aia era mai importanta.Am avut cont pe info si il cunosc pe Vyp personal. Valea! Amada, m'ai suparat si am inCURcat subuectul :)) Cere scuze, poate ma razgandesc. ;)
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 16, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 16, 2019 Amada.Fa pasi, ti-am facut destul. Daca vrei mai mult... nu mai am ce.Asa numita relatie se duce de rapa, la familie nici nu te gandeai... Bolnav esti, draga, aia era mai importanta.Am avut cont pe info si il cunosc pe Vyp personal. Valea! Cere scuze, poate ma razgandesc. ;)Amada, esti bine fata!?
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 16, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 16, 2019 Am fost demult, nu mut, banez, etc. La tine inca nu am ajuns.Vrei? :)Stai calma,iti dau o tuica de pufoaica si esti sclava mea pe viata 1 5
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Amada.Fa pasi, ti-am facut destul. Daca vrei mai mult... nu mai am ce.Asa numita relatie se duce de rapa, la familie nici nu te gandeai... Bolnav esti, draga, aia era mai importanta.Am avut cont pe info si il cunosc pe Vyp personal. Valea! Cere scuze, poate ma razgandesc. ;)Imi cer scuze ca te'am futut, mie nu tie !
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Imi cer scuze ca te'am futut, mie nu tie !e bună? Se pricepe? :))))
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 e bună? Se pricepe? :)))) Sunt.El presupune ca ma putea fute oricine...
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Sunt. https://i.imgur.com/qpcFDQH.gifv
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 e bună? Se pricepe? :))))Daca-i scoate motanu topicu la vedere, cred ca i-am lasat si recenzie, daca nu, i-o fac acum .
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Daca-i scoate motanu topicu la vedere, cred ca i-am lasat si recenzie, daca nu, i-o fac acum .https://i.imgur.com/ZuXRnzk.gifvNumai ochi sunt.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Daca-i scoate motanu topicu la vedere, cred ca i-am lasat si recenzie, daca nu, i-o fac acum . Daca nu stii sigur ca mi-ai facut recenzie... nu cred ca mi-ai facut.Hai, fantasme, realizezi ca pana sa stii de mine m-am futut, dar si dupa... Fa recenzia. Sunt impresionata deja.
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2019 Postat Iulie 16, 2019 Te roade..., BRAVO !De ce esti in polemica cu mine, vrei sa-i speli putin coaiele motanului ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum