Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 Tocmai, vreau sa-mi pastrez "pernutele" proprii pentru alte activitati^^ Link spre comentariu
papilloma Reputație: 4 Postat Iulie 18, 2019 Oras:cervix Oras:cervix Partajează Postat Iulie 18, 2019 sa vina itsupport sa ne beleasca pula Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 18, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 18, 2019 sa vina itsupport sa ne beleasca pulaTu nu ai asa ceva pizda sifilitica! :laugh2 2 Link spre comentariu
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 sa vina itsupport sa ne beleasca pulaCica-i dus pe copca de vreo saptamana, e in somaj Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 19, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 19, 2019 și aia e tot la Obregia? :)))In permanenta! Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 19, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Iulie 19, 2019 As avea o rugaminte, si la tine si la @siana... Nu stiu ce aveti voi doi de impartit, dar va rog nu ma "bagati la mijloc".Pai eu nu te bag la mijloc si nici eu nu am ce impartii cu ea. Cum ai dedus tu ca te poștesc eu? tocmai cu Siana! Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Pai eu nu te bag la mijloc si nici eu nu am ce impartii cu ea. Cum ai dedus tu ca te poștesc eu? tocmai cu Siana! Uneori iti admir inteligenta... Lasa cum a cazut, nu mai pune intrebari. (Complexe de inferioritate) Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Si eu sunt complexat Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Si eu sunt complexat Da, dar la tine predomina dorinta sa fii in scutece, alintat de o femeie...Lasi ciocul imediat daca ar fi.Pacat ca nimeni nu te ia pentru ca esti razgaiat. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Pai bine ma, daca stii ca las ciocul, de ce dracu dai inapoi ca o bleaga. Nu mai fii naibii ca o fetita speriata, ca ma deprimi naibii. Tre' sa te invat eu cum se procedeaza? Trezeste-te naibii. Intr-o nota pozitiva, mai am putin si zbor in viata. Imediat ii salut din mers p-astia. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Pai bine ma, daca stii ca las ciocul, de ce dracu dai inapoi ca o bleaga. Nu mai fii naibii ca o fetita speriata, ca ma deprimi naibii. Tre' sa te invat eu cum se procedeaza? Trezeste-te naibii. Intr-o nota pozitiva, mai am putin si zbor in viata. Imediat ii salut din mers p-astia. Fetita speriata? Asa ma vezi tu? Nu. E modul de a face psihologie inversa cu cineva care te cunoaste poate mai bine decat te cunosti tu, si doar din cateva texte...M-am satrurat de ratati. Noteaza daca uiti.Esti atras de puterea unei femei, sa-i spui ca este o fetita este un paradox. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Pot sa-i spun oricum doresc, ca sa returnez favorul, de ce nu. Fa ceva, na. 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 :))) Mi-ai inchis topicul in nas!Pana nu rezolvi cu notificarile la postari... succes! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iulie 19, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 19, 2019 Mi-ai inchis topicul in nas!Pana nu rezolvi cu notificarile la postari... succes! da-ti chilotii jos amada Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 da-ti chilotii jos amada Ok.Am taria, experienta si logica sa-ti mut vacile din turme...Nu-mi lipseste intuivitatea cand e cazul, linistesc sau pun pe jar!Succes fara mine! Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Nu o sa existe ''fara mine'', draga. Iti place psihologia aia inversa acum? Kitro. Link spre comentariu
Vizitator matrollu Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Ok.Am taria...Intotdeauna am fost curios sa stiu ce bei. E de pruna, mere sau ciorapi? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Link spre comentariu
Vizitator matrollu Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Imi imaginez ca dansezi pe melodia asta si, inexplicabil, vad aschii de marmura sarind in toate partile. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Imi imaginez ca dansezi pe melodia asta si, inexplicabil, vad aschii de marmura sarind in toate partile. Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 1 1 Link spre comentariu
Vizitator matrollu Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Cel mai civilizat dialog pe care l-am purtat in ultimele zile. Am avut unul asemenator cu un domn aflat in coma profunda.Ne-am inteles bine si i-am lasat cartea de vizita pe piept. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Pui, o sa razi, dar Pisi cu whatever nu stau pe nisipuri stabile... :) Cel mai civilizat dialog pe care l-am purtat in ultimele zile.Am avut unul asemenator cu un domn aflat in coma profunda.Ne-am inteles bine si i-am lasat cartea de vizita pe piept. Te-a inteles la fel de bine? ;)Darama marmura cat poti, altii isi fac scopul in viata sa ti-o ridice in cateva straturi... :) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iulie 19, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 19, 2019 Ok.Am taria, experienta si logica sa-ti mut vacile din turme...Nu-mi lipseste intuivitatea cand e cazul, linistesc sau pun pe jar!Succes fara mine! Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Ma bucur, cat mai poti... :)De data asta sa fie in adevaratul sens. :FIREdevilTrebuia doar munca de admin si fara trolling. Nu poti sa te abtii... Ok. ;)Ah, contul o sa banezi daca e, nu plec, doar ca nu-ti mai raspund. Ti-am spus ca stau pana vad ruine... ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum