Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 Fratili meu,cat de intarziat sunt. Si nu scriu din baie, ci din balcon. Si ma dor destele de mor. Frate sa-ntelegem ca esti exilat acolo-sa pe balcon ? Facusi ceva reu ? Te pedepsi doamna ?
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 N-as vrea sa promit ca mai apoi trebuie sa ma tin de promisiune. Dar, daca primesc in PM detalii despre meeting poate va fac o surpriza si vin eu cu berea tudor frate, nu tre sa vii cu berea ... sa vii numa matale, ca bere ne-om scarmana prin budigai si om gasi ceva parale pt o berica. Da sa vii si matale ... stii cum se zice, DE NEPRETUIT ! PAROL ! Si nu te mintesc ... pa cuvantu mieu de ... haimana !Nelu frate, sa bagi un PM si lu fratilii tudor21 ... ca-i baiat bun si cumsecade, parol.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Wroooong my friend, se vindeca stai calm. Amu e nervos cu telefonu ! Bata-l vina de telefon, plus ca are ecran mic si cu dejtele lui cam greu de apasat tastilii alea mici, facute in ciuda sulii !!! Auzi mo ... cica ne fute-n haripi ! Ai mai vazut ase ceva ... mo ?sa ne futa nene ca meritam de unde atata rautate,sa mor de-mi pot da seama..............
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Frate sa-ntelegem ca esti exilat acolo-sa pe balcon ? Facusi ceva reu ? Te pedepsi doamna ?Acolo doarme nene,vezi Doamne de caldura........... airu` conditionat consuma..................
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 16, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 16, 2013 N-as vrea sa promit ca mai apoi trebuie sa ma tin de promisiune. Dar, daca primesc in PM detalii despre meeting poate va fac o surpriza si vin eu cu berea Le vei primi cu siguranta. Si nu pentru bere, ci pentru socializare. Te tzuc!
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 sa ne futa nene ca meritam de unde atata rautate,sa mor de-mi pot da seama.............. Adica mou ... noi suntem rei ? Pe dreaq, asa se vede din afara, ca ma uitai io mai devreme !
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 Le vei primi cu siguranta. Si nu pentru bere, ci pentru socializare. Te tzuc! SOFI frate ... gata, pusei diagnosticu, cu parere de reu e dus bre. Deja se tzuca cu tat forumu, valeu, crez ca mai bine stau acas si ma fofilesc de la intalnire, parol ! Daca mi-o fi pus gand reu banditu ?
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 SOFI frate ... gata, pusei diagnosticu, cu parere de reu e dus bre. Deja se tzuca cu tat forumu, valeu, crez ca mai bine stau acas si ma fofilesc de la intalnire, parol ! Daca mi-o fi pus gand reu banditu ? breeeeeeeee,io vrusei sa spun mai demult treaba asta,dar imi fu oarecum si mie imi face la fel,zau....dar eu am gasit solutia cu el...mergem impreuna la terasa,dar stam separat....plm,comunicam prin sms-uri paza buna,pazeste primejdia rea
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 breeeeeeeee,io vrusei sa spun mai demult treaba asta,dar imi fu oarecum si mie imi face la fel,zau....dar eu am gasit solutia cu el...mergem impreuna la terasa,dar stam separat....plm,comunicam prin sms-uri paza buna,pazeste primejdia rea Dreaq prin SMS-uri, poi iar se planje de basina aia de telefon, vrei sa vezi ? Unde-i bre Euflo sa-l rog sa-i imprumute lu nea nelu ifonu ala de aur ?
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Dreaq prin SMS-uri, poi iar se planje de basina aia de telefon, vrei sa vezi ? bine bre ,fieeeee....ii fac eu cadou niste walkie-talkie tii cu mine la paguba ca e scumpe
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 16, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 16, 2013 Nu va mai suport pe niciunul. Eu ma autoexilez sa pot vorbi cu voi iar voi ce faceti: va deziceti de mine. Hai ca nu va mai tzuc pe niciunul. Si va sterg din lista mea de prieteni. O sa-l reinventez pe fredy si o sa mi-l fac singurul prieten. Macar el e fidel. Pe voi nici macar nu va mai salut.
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 Nu va mai suport pe niciunul. Eu ma autoexilez sa pot vorbi cu voi iar voi ce faceti: va deziceti de mine. Hai ca nu va mai tzuc pe niciunul. Si va sterg din lista mea de prieteni. O sa-l reinventez pe fredy si o sa mi-l fac singurul prieten. Macar el e fidel. Pe voi nici macar nu va mai salut. ... hai ma nelule, te suparasi bre ? Noi nu ne dezicem de matale, da daca te tzuci ase in vazu tuturora cu unu si cu altu .. ne cam bagi la idei. Ai vazut bueyyy SOFI ce facusi ? Poi ase mai nene ? ... poi tu esti la 600 km departare, da io ... IO, la mine te gandesti ? Ca io stau acilisa cu omu ista si mai suntem si vecini de cartier, vai ghinda mea, ce ma fac ???
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Nu va mai suport pe niciunul. Eu ma autoexilez sa pot vorbi cu voi iar voi ce faceti: va deziceti de mine. Hai ca nu va mai tzuc pe niciunul. Si va sterg din lista mea de prieteni. O sa-l reinventez pe fredy si o sa mi-l fac singurul prieten. Macar el e fidel. Pe voi nici macar nu va mai salut.breeeeeee,fii corect in exprimare...te REautoexilezi exilat esti de cateva ore bune io te salut cu mult respect apropo`s bre....nu ti-e frig pe balcon??? sau frica???
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 16, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 16, 2013 Tzeposule,eu zic sa ne cumparam porumbei. Poate e mai ieftini.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Ai vazut bueyyy SOFI ce facusi ? Poi ase mai nene ? ... lasa-l nene,ca-i trece...io il inteleg,stiu ca-i este greu de unu` singur pe balcon Nellule,daca simti nevoia sa comunici cu cineva,suna-ma nene....sunt aici oricand pentru tine
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Tzeposule,eu zic sa ne cumparam porumbei. Poate e mai ieftini.Da nene,dar eu iau porumbita si mata` iei porumbelu`,e oki asa???
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 ...apropo`s bre....nu ti-e frig pe balcon??? sau frica??? Frig sigur nu frate ... ca-i numa placut afara. Da frica ... stiu IO ? Si pe la mine prin spatele blocului falfaie ceva seara, da crezi ca am curaj sa ma uit ... NEEEE ... ptiu, futa-l hector de ...ce-o fi ala !
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Frig sigur nu frate ... ca-i numa placut afara. Da frica ... stiu IO ? Si pe la mine prin spatele blocului falfaie ceva seara, da crezi ca am curaj sa ma uit ... NEEEE ... ptiu, futa-l hector de ...ce-o fi ala !stau la 10 nene,ma doare la pulica de tot ce falfaie in jurul meu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 16, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 16, 2013 Mi-e frica sa nu va spun ceva amendabil de CNA. Ca prea v-ati dat drumul la tastatura. Dar hai ca va iert de data asta. Nu de alta, dar dragonul din dormitor incepe sa scoate flacari prin toate orificiile. Si ca sa vedeti ca nu va port pica, VA TZUC PE AMANDOI!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Si ca sa vedeti ca nu va port pica, VA TZUC PE AMANDOI!Si noi nene,cu tot respectul hai treci in casa sa nu mi te traga curentu` pe balcon
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2013 Oras:earth Oras:earth Postat Iulie 16, 2013 Si noi nene,cu tot respectul hai treci in casa sa nu mi te traga curentu` pe balcon Ceaules frate ... fugi sa te incalzesti asa ... ca inainte de ... culcare. Te tzuc si io (da sa nu ne vada nimenea, da?).
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 16, 2013 Ceaules frate ... fugi sa te incalzesti asa ... ca inainte de ... culcare. Te tzuc si io (da sa nu ne vada nimenea, da?).Da Doamne sa aibe puterea sa se autoexileze in casa de data asta
bringiton Reputație: 103 Postat Iulie 17, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 17, 2013 Sper sa mai iesiti la berea aia... nu de alta dar mi-e sete .
bastion Reputație: 117 Postat Iulie 17, 2013 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Iulie 17, 2013 Stimati colegi de forum, dar nu aveti un usor tremur la gandul ca poate va veti intalni cu vecinul, fratele, verisorul, prietenul cel mai bun, sotul vreunei colege, sotul vreunei prietene de familie, prieten de familie, colegi sau seful de la serviciu? Sau mai rau ?Am pus o intrebare fireasca, va rog sa nu ma puneti la zid si sa ma executati, doar intreb. As fi si eu curios sa cunosc unii dintre colegii de forum, dar am o mare retinere vis-a-vis de ceea ce am scris mai sus. O zi buna tuturor.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 17, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 17, 2013 De ce sa ne ascundem, ca doar nu suntem hoti. Si fi convins, ca in cazul in care vei intalni pe vreunul dintre cei amintiti de tine, niciunul nu va spune mai departe. Asa ca fratilor, bagam maine pe la 18:00 un citro/bere. Doritorii sa imi scrie in P.M. si le dau locatia. Mai putin scratone care-i mic si nu are P.M. El insa poate sa ma sune.P.S. Vin cu insigna si cu cupa. Dar numai acuma. Asa ca daca nu veniti maine, pierdeti minunatii de decoratii.P.S.1 Tzeposule, te astept si pe tine. Dau eu berea, ca sa vezi ca nu sunt suparat pe tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum