Sari la conținut

Diana - Drumul Taberei - 0784779959

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Stau si ma intreb ce cacat au in minte din momenten ce venim la usa si vedem ca nu corespund cu pozele

Din 10 ajunsi la usa, tot raman 3. Astea-s genul ala de suni, ii spui ca ajungi in 30 de minute si cand ajungi incepe sa te amane sau nu-ti mai raspunde la telefon decat dupa insistente.

Macar de ar arata cat de cat apropiat de pozele pe care le folosesc si ar compensa cu servicii de calitate. Ar mai avea o scuza ca le este teama de a nu fi recunoscute. Dar de regula, si serviciile sunt de rahat.

• Like 2
  • Oras:nimfomane.com
Postat

Din 10 ajunsi la usa, tot raman 3. Astea-s genul ala de suni, ii spui ca ajungi in 30 de minute si cand ajungi incepe sa te amane sau nu-ti mai raspunde la telefon decat dupa insistente.

Macar de ar arata cat de cat apropiat de pozele pe care le folosesc si ar compensa cu servicii de calitate. Ar mai avea o scuza ca le este teama de a nu fi recunoscute. Dar de regula, si serviciile sunt de rahat.

Tu mai comentezi mult aiurea ca mi-ai atras atentia ? 

• Like 1
Postat

Tu mai comentezi mult aiurea ca mi-ai atras atentia ? 

Sefu, imi cer scuze. data viitoare iti voi cere acordul. 

Sau nu.

Postat

Sefu, imi cer scuze. data viitoare iti voi cere acordul. 

Sau nu.

Mai bine stai in banca ta si lasa fetele in pace. Nu iti mai promova singura ta favorita de la testate. Silvia 

• Like 1
Postat

Mai bine stai in banca ta si lasa fetele in pace. Nu iti mai promova singura ta favorita de la testate. Silvia 

Sa inteleg ca asta-i fata ta ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...