adnanaz Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2020 Stau si ma intreb ce cacat au in minte din momenten ce venim la usa si vedem ca nu corespund cu pozele Din 10 ajunsi la usa, tot raman 3. Astea-s genul ala de suni, ii spui ca ajungi in 30 de minute si cand ajungi incepe sa te amane sau nu-ti mai raspunde la telefon decat dupa insistente.Macar de ar arata cat de cat apropiat de pozele pe care le folosesc si ar compensa cu servicii de calitate. Ar mai avea o scuza ca le este teama de a nu fi recunoscute. Dar de regula, si serviciile sunt de rahat. 2
judecatoru Reputație: -2 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:nimfomane.com Oras:nimfomane.com Postat Ianuarie 28, 2020 Din 10 ajunsi la usa, tot raman 3. Astea-s genul ala de suni, ii spui ca ajungi in 30 de minute si cand ajungi incepe sa te amane sau nu-ti mai raspunde la telefon decat dupa insistente.Macar de ar arata cat de cat apropiat de pozele pe care le folosesc si ar compensa cu servicii de calitate. Ar mai avea o scuza ca le este teama de a nu fi recunoscute. Dar de regula, si serviciile sunt de rahat. Tu mai comentezi mult aiurea ca mi-ai atras atentia ? 1
adnanaz Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2020 Tu mai comentezi mult aiurea ca mi-ai atras atentia ? Sefu, imi cer scuze. data viitoare iti voi cere acordul. Sau nu.
judecatoru Reputație: -2 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:nimfomane.com Oras:nimfomane.com Postat Ianuarie 28, 2020 Sefu, imi cer scuze. data viitoare iti voi cere acordul. Sau nu. Mai bine stai in banca ta si lasa fetele in pace. Nu iti mai promova singura ta favorita de la testate. Silvia 1
adnanaz Reputație: 150 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2020 Mai bine stai in banca ta si lasa fetele in pace. Nu iti mai promova singura ta favorita de la testate. Silvia Sa inteleg ca asta-i fata ta ?
ianocult Reputație: 15 Postat Februarie 28, 2020 Postat Februarie 28, 2020 Am fost la ea, e total fake, nu e reala. NU RECOMAND
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 28, 2020 De evitat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum