aradean Reputație: -1 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 5, 2019 Buna seaara. Ma intereseaza ceva fete la strada care sunt ok. Ma poate ajuta cineva?
Vizitator domnucos Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Postat Iulie 5, 2019 Ba parkinsone ce pla mea deschizi aici topicul. Exista o sectiune numita "Intrebari si raspunsuri". Poate o incerci cateodata.
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 6, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 6, 2019 Postul a fost mutat in sectiunea corecta.Zi senina!Bitchy
andytm Reputație: 273 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Buna seaara. Ma intereseaza ceva fete la strada care sunt ok. Ma poate ajuta cineva? Păi?Prea scumpe sunt fetele cu locație?😂😂ðŸ¤
good_guy Reputație: 98 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 22, 2019 Pentru amatorii de senzații tari...Mi-a povestit un prieten că a vrut o descărcare rapidă și a încercat aseară pe Aradului. După ce a luat o obosită in mașină i-a zis să oprească puțin într-o stație de autobuz puțin mai în față să vadă nu știu ce...vis-a-vis era jandarmeria cu duba :)))A presupus că "lucrează" împreună și voia să îi atentioneze discret :))Când i-a zis domnișoarei că s-a cam prins, aia a facut pe proasta și că ea nu i-a văzut. A dus-o înapoi de unde a luat-o și și-a văzut de drum :))
dick but Reputație: 196 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 22, 2019 Ba, mai bn dute la locație,sunt o multime de fete frumoase si ok,chiar si pt un fast fuck cum vrei tu,vezi la testate sau top, eu nu recomand la strada,sau daca chiar vrei in masina , ia o fata din locație du-te cu ea cu masina si gata, baftă la futut
good_guy Reputație: 98 Postat Iulie 22, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 22, 2019 Ba, mai bn dute la locație,sunt o multime de fete frumoase si ok,chiar si pt un fast fuck cum vrei tu,vezi la testate sau top, eu nu recomand la strada,sau daca chiar vrei in masina , ia o fata din locație du-te cu ea cu masina si gata, baftă la fututDe acord cu tine. Plus că 99% din ele sunt sub orice critică. De la distanță par ok, dar când te apropii se cam schimbă lucrurile :)) De igienă nici nu mai vorbesc...
griffo23 Reputație: 121 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 25, 2019 Ba, mai bn dute la locație,sunt o multime de fete frumoase si ok,chiar si pt un fast fuck cum vrei tu,vezi la testate sau top, eu nu recomand la strada,sau daca chiar vrei in masina , ia o fata din locație du-te cu ea cu masina si gata, baftă la fututDe acord cu tine, dar... Fetele nu o sa se plimbe cu el prin oraș, pana găsește un loc ferit, sau pe câmp o ora, 2 și sa îl taxeze ptr o finalizare, asta e clar :))
florinflorin1 Reputație: 106 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 17, 2019 Sti cum e,omul cand nu are ce face...iau masinuta si plec frumos spre drumul pe care multi din cei care trec pe acolo raman cu cate un nod in gat cand vad cate una buna si nu sunt singuri in masina,e vb de calea aradului..am facut un rond,pana la Mahle si pana la aeroport,am facut inventarul...apai tati,nu prea era marfa...oprit la o caprioara,nu ne-am inteles,eu vroiam doar un oral..si nu aveam starea sa dau 100 pt o muie scurta,tot asa la cateva pana cand opresc la una care zice ca ma rezolva cu 50,gata..hai sus,ma duce cu masina spre nu stiu ce e incolo,inainte de sensul de la mahle spre dreapta,am coborat din masina si ea a ramas in masina,mi-a supt-o cu geamul deschis:) dupa niste boscheti pe acolo,terminat pe fata ei,oralul cu preze,doar cand sa termin l-am dat jos...a zis ca ma mai asteapta,ce sa zic,uneori cand nu ai ce face iti cauti...suncer nu cred ca mai merge la centuriste,eventual doar la tigancusa din sagului care pt mine e in topul centuristelor:) ar fi fain sa aibe locatie..
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2019 Postat Noiembrie 17, 2019 *mi-a supt-o cu geamul deschis:)O fi tras-o curentul? :)
florinflorin1 Reputație: 106 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 17, 2019 Adica eu eram in picioare,afara din masina si ea pe bancheta din spate,a deschis geamul si mi-a scos scula din pantaloni,a dezmierdat-o si a pus preze,a fost fain sa stii,sa dai o muie in acest fel:)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2019 Postat Noiembrie 17, 2019 Aha :)Acu' am înțeles.Tu erai afară în frig, fătuca ți-a învelit cea mai prețioasă parte a trupului, și apoi tot acea parte prețioasă a trupului a băgat-o într-un loc călduros. Da, chiar te cred că a fost fain! :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum