denissaa01 Reputație: 45 Postat Iulie 6, 2019 Postat Iulie 6, 2019 Buna. Ma numesc Denisa. Este prima data cand iti vizitez orasul! Locatia mea este langa Mall CORESI! Ofer clipe intime de relaxare! Prețurile mele sunt 150 finalizarea si 300 lei ora! Servicii: Oral (neporotejat) Normal (protejat)69, diferite poziții Masaj (de relaxare) Finalizarea ora(extra 50 lei) FK (extra 50 lei) Te astept cu nerabdare in locatia mea curata si discreta pentru a-ti oferi servicii de calitate si pentru a te face sa te întorci si a doua oara la mine ! Fac deplasari si la hotel doar in oras! Te sărut duulceeðŸ˜â¤ï¸ 3
altadata Reputație: 4458 Postat Iulie 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iulie 6, 2019 Buna. Ma numesc Denisa. Este prima data cand iti vizitez orasul! Locatia mea este langa Mall CORESI! Ofer clipe intime de relaxare! Prețurile mele sunt 150 finalizarea si 300 lei ora! Servicii: Oral (neporotejat) Normal (protejat)69, diferite poziții Masaj (de relaxare) Finalizarea ora(extra 50 lei) FK (extra 50 lei) Te astept cu nerabdare in locatia mea curata si discreta pentru a-ti oferi servicii de calitate si pentru a te face sa te întorci si a doua oara la mine ! Fac deplasari si la hotel doar in oras! Te sărut duulceeðŸ˜â¤ï¸Topicul va fi mutat la intrebari si raspunsuri.Dar daca tot te-ai prezentat, pune si o metoda de contact!
gabriel gl Reputație: 8 Postat Iulie 7, 2019 Postat Iulie 7, 2019 O infecta bolbava.a fost si la Cluj.Atentie mare.
denissaa01 Reputație: 45 Postat Iulie 7, 2019 Autor Postat Iulie 7, 2019 Nu am fost la Cluj niciodata!
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 7, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 7, 2019 O infecta bolbava.a fost si la Cluj.Atentie mare.Te rog nu o jigni.Zi faina!B 1
gezuka Reputație: 59 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 7, 2019 Buna, maine de la ce ora lucrezi? :*
denissaa01 Reputație: 45 Postat Iulie 7, 2019 Autor Postat Iulie 7, 2019 Buna, lucrez de la ora 11:00 pana la ora 00:00
gezuka Reputație: 59 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 9, 2019 A fost cineva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum