cristiandavid Reputație: 345 Postat Iulie 11, 2019 Postat Iulie 11, 2019 Vizitat,Locație pe Lascăr Catargiu în complexNote raportat la preț 100/200Aspect 8 sunt fan skinny blonde eu :DAtitudine 10++ încă de la primul contact pe WhatsAppOp 8Np 9Igiena 10+Locație 10Mi-a plăcut ca e foarte curata și miroase foarte bine. Îmi amintește de topicul "ceva foarte deosebit". Recomand 2
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Postat Iulie 12, 2019 Vă mulțumesc tuturor! Mi a părut bine de cunoștință...însă am părăsit orașul! Weekend plăcut!
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2019 Imi cer scuze forumistilor si Ginei pentru intarzierea cu care scriu recenzia dar am fost preocupat de treburi importante si nu am avut vreme sa stau la scris. Nu imi place sa fac recenzii superficiale , vreau sa fie de folos ce scriu. Per ansamblu mi-a placut am facut un sex normal de foarte buna calitate cu ea adica n-eam pus-o ca doi maturi am facut treaba buna.Prima impresie cand am vazut-o a fost ca arata mai tanara si mai frumoasa la fata in poze decat in realitate dar totusi e placuta . In poze e super , in realitate ok , draguta atractiva , mai matura, gen milf.Corpul este ca in unele poze unde arata mai corpolenta dar mie care is amator de acest gen chiar mi-a placut.Se vede si celulita si mai ales in zona abdomenului nasterile si trecutul supraponderal isi spun cuvantul.Eu am insa nu prea sunt afectat de probleme de genul burtica ceva celulita eventuale vergeturi, sani mai lasati . Trec usor peste astea daca am cur si picioare faine, detalii intime frumoase si curate , un cap frumos care mai si saruta. Avand exact acest pachet care conteaza pentru mine am evoluat fara cusur. De sarutat a sarutat ca sa se tina de cuvant dar se simte ca nu ar face-o dc nu ar trebui. Oricum la mine a avut efect si asa. Am facut eu oral si ne-a placut la amandoi , e curata faina gustoasa apreciaza. A incercat si ea cu prezervativ dar nu am simtit nimic nimic , am oprit-o ca era pierdere de vreme. Am facut tot eu ca cel putin asa ne simteam bine impreuna. La normal insa a fost potrivire de potrivire , curul mare m-a tinut tun, stramtorarea pusilinei de mare efect , au curs apele pe mine in toate poozitiile de baza preferate de mine.Am plecat foarte multumit , o recomand pentru pachetul de mai sus , am mentionat si punctele mai slabe pentru cei care nu pot trece peste ele sa se gandeasca bine. Aspect : 8-9 mai maricica dar cu forme apetisante igiena 10ON - nu l-am simtitNormal 10 ++++ stramta traiestecuni - 10 savureaza arata bine , (are si un piciorus mic si frumos pentru amatori)Locaie 10 +++ , a dat un ceai de fructe de nota 100 la plecare facut de ea pe locGFE - 9-10 e matura stie sa faca sa fie bine , drept e ca si eu la fel ,ne-am inteles si am reusit sa trecem peste toate sa facem o miscare faina 150 / 30 min Pret corect 2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Lămurește-mă te rog frumos cu un amănunt.Oralul ăla neprotejat pe care zici că nu l-ai simțit, cărui motiv i se datorează?Adică îl face într-un mod foarte finuț (eu mai știu doar vreo 2 fătuci p'aci demne de lauda asta) și plăcut ca și senzație sau efectiv a fost doar bifat fără să fi fost ceva memorabil? 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2019 Lămurește-mă te rog frumos cu un amănunt.Oralul ăla neprotejat pe care zici că nu l-ai simțit, cărui motiv i se datorează?Adică îl face într-un mod foarte finuț (eu mai știu doar vreo 2 fătuci p'aci demne de lauda asta) și plăcut ca și senzație sau efectiv a fost doar bifat fără să fi fost ceva memorabil?Il face bine se datora cred eu prezervativului rezistent , unele prefera sa nu se riste si iau anvelope, nu e prima data cand patesc,daca mai e si larga jos nu simti nici normalu k lumea. Ea e stramta bine , cel putin pt mine si normalu a fost beton 1
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Postat Octombrie 8, 2019 Bună seara! Curând voi reveni în oraș! Voi fi disponibilă la noul nr de telefon 0762555779 ! Voi anunța însă disponibilitate! O săpt frumoasă să aveți! 😘😘😘
zoro905 Reputație: 832 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 8, 2019 Tot aceleasi tarife?!
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14408 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 9, 2019 Tot aceleasi tarife?!Sunt trecute in semnatura ei. Si da, sunt aceleasi tarife. 4
adrianflorin160 Reputație: 130 Postat Octombrie 24, 2019 Postat Octombrie 24, 2019 Ai o semnatura foarte agasanta din cauza lungimii... Vezi ca te adresezi unor barbati, nu apreciem, floricele, fonturile sau culorile diferite. Daca incepi sa cauti o informatie si vezi ca o postare nu se termina, ajungi sa renunti sa mai citesti, treci la alt topic.Hai ca era faina semnătura😉..... Pe bune, aia e problema pe forumul ăsta, semnătura?🙄Punem mana de la mana sa luam un No-Spa?
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2019 Postat Octombrie 27, 2019 Bună seara! De mâine dim sunt dispo în oraș! Prog 09:00 - 23:00 ! Seară faină ! 😘
mihai85 Reputație: 8 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 30, 2019 IMG-20191027-WA0007.jpg IMG-20191027-WA0006.jpg Bună seara! De mâine dim sunt dispo în oraș! Prog 09:00 - 23:00 ! Seară faină ! Buna, Cat mai stai prin Timi? As vrea sa imi fac o programare la tine.
invisible7 Reputație: 31 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:TM Oras:TM Postat Octombrie 31, 2019 Vizitat doamna posesoare a acestui topic. Programare făcută ușor pe Whatsapp.Gina este o persoană deschisă, dezinvolta cu care te simți ca și cu o prietenă. Pozele sunt reale, este o tipă cu forme. M-a așteptat intrun body negru din care voiau să ii tot iasă sânii. Dupa cateva discuții de relaxare, am trecut în dormitor. Deoarece făcusem dus acasă, am trecut direct la acțiune. M-a gâdilat puțin pe abdomen, după care a trecut la sărutat pieptul. Juniorul începea sa dea semne de trezire și a montat căciula. Între timp eu am început sa o explorez cu mâna și nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că s-a excitat și ea. I-am propus să trecem intrun 69 la care s-a conformat. Piersicuța foarte curată, numai bună de alintat. Labiile sunt relativ mari. Între timp ea o sugea foarte bine cu bătăi peste față de era să mă termin. Mi-a placut cum geme la 69. Apoi am mers intrun doggy, natural, cu contre din partea ei unde am și terminat glorios. Mie mi-a plăcut. Păcat că nu am mai putut sta un număr. Jurizare: OP: 8NP: 9, se simte bineGFE: 9, nu am ales FK extraIgienă: 10 Pret: 100/nr, aprox 35 min DTD Pacat ca e ultima zi in TM. Te mai asteptam pe la noi Gina. Te pup! C 1
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Postat Noiembrie 1, 2019 Vizitat doamna posesoare a acestui topic. Programare făcută ușor pe Whatsapp.Gina este o persoană deschisă, dezinvolta cu care te simți ca și cu o prietenă. Pozele sunt reale, este o tipă cu forme. M-a așteptat intrun body negru din care voiau să ii tot iasă sânii. Dupa cateva discuții de relaxare, am trecut în dormitor. Deoarece făcusem dus acasă, am trecut direct la acțiune. M-a gâdilat puțin pe abdomen, după care a trecut la sărutat pieptul. Juniorul începea sa dea semne de trezire și a montat căciula. ÃŽntre timp eu am început sa o explorez cu mâna și nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că s-a excitat și ea. I-am propus să trecem intrun 69 la care s-a conformat. Piersicuța foarte curată, numai bună de alintat. Labiile sunt relativ mari. ÃŽntre timp ea o sugea foarte bine cu bătăi peste față de era să mă termin. Mi-a placut cum geme la 69. Apoi am mers intrun doggy, natural, cu contre din partea ei unde am și terminat glorios. Mie mi-a plăcut. Păcat că nu am mai putut sta un număr. Jurizare: OP: 8NP: 9, se simte bineGFE: 9, nu am ales FK extraIgienă: 10 Pret: 100/nr, aprox 35 min DTD Pacat ca e ultima zi in TM. Te mai asteptam pe la noi Gina. Te pup! C Bună dimineața! Am plecat din Timișoara! Weekend plăcut tuturor! Ne vedem anul viitor! MULÈšUMESC frumos! 😘😘😘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2019 Postat Noiembrie 30, 2019 Bună dimineața! La mulți ani tuturor celor ce poartă numele Sfântul ANDREI!!! Nu sunt în Timișoara! Weekend plăcut tuturor!
zoro905 Reputație: 832 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 6, 2019 Cand revii?!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Crăciun fericit tuturor! Sărbători fericite!! 😘😋 (NU SUNT ÃŽN ORAȘ)
zoro905 Reputație: 832 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 25, 2019 Sarbatori fericite si tie! Cand revii?!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 30, 2020 Postat Martie 30, 2020 Buna. #StamAcasa dar ne si distram impreuna, virtual.Tarifele depind foarte mult de ceea ce doresti sa ma vezi facand, vorbind si de cat timp doresti. Scrie-mi pe whatsapp pt. detalii.
luciano96 Reputație: 40 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Scrii pentru show si iti da block. Super 😂
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2020 Postat Aprilie 2, 2020 Scrii pentru show si iti da block. Super 😂 Atunci când dau block am un motiv...ori vreți poze prea multe, ori poze cu pi....Si atunci unde mai este rostul web -ului...ori sunt foarte insistenti deși precizez că nu pot în momentul respectiv și am mai scris de multe ori că după un anumit timp nu mai răspund la mesaje chiar dacă le citesc ! Aaa...și m ai dau block când primesc poză/ video cu pl voastră !!!! O zi faină tuturor!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum