Sari la conținut

0752909309

Postări Recomandate

• Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

AM avut ocazia sa ma intalnesc cu dameza, dar nu am mai trecut la fapte. Mie nu mi-a placut in realitate, nu am mari pretentii, dar totusi, obiectiv vorbind, avea mustata, ce sa mai zic. La telefon oferea 50 de euro pt finalizare, sta in Manastur daca cineva vrea s-o ia... Si tot asa nu are locatie, trebuie gasit loc.

Postat

Multam Cris si "Hai Dinamo" (suntem multi K berea aia amaruie ku gust puternic, dar tot nu luam campionatu' in urmatorii 5 ani...)Gu glumele stau bine..., mai rau cu recenziile ... Am avut cateva tentative ,dar m-am lovit de suspiciunea unor colegi care dk aveau alte pareri dekat mine ma catalogau drept fish. Raman cu cititu', ku glumele si ku top-ul inde am avut o recenzie pertinenta (zic eu) .POate am eu un alt criteriu al valorilor (sau bani prea multi care ma fac sa fiu elitist) dar prefer deocamdata sa stau in umbra..

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

OK mister Forbes, acum, cu to(n)tii am prins (k)intesenta.

Postat

OK mister Forbes, acum, cu to(n)tii am prins (k)intesenta.

Multam pt. "Forbes" dar nu este cazul. Imi permit doar o escapada la 1 luna si atunci prefer sa dau mai multi bani si sa "stau in fata" .No offence !!!. DE ce credeti ca in top-ul meu au intrat numai fete de + 300 RON?

• Oras:dej
  • Oras:dej
Postat

poate sunt eu mai inapoiat si mai probabil nu pun intrebarea unde trebuie, dar lamuriti-ma si pe mine cum e cu "ON in functie de igiena clientului"????

Doar faci dus inainte, te speli pe intrument, e obligatoriu sa fi epilat ? (eu n-am avut probleme pana acuma si am mers tot timpul epilat, dar tot timpul mi-am pus intrebarea asta.... au fost date cand am mers la 1 ora dupa dus si a inceput direct ON fara sa apuc ca macar sa spal instrumentul muncii, deci care e criteriul dupa care stabilesc ele daca sa faca ON sau OP?)

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

dupa parerea mea se uita la tine , vede ce fel de om esti(adica spalat/nespalat/om normal/gibon /tigan...dracu stie ce fel de oameni mai sunt pe lumea asta) si decide daca e protejat sau neprotejat... dupa parerea mea e ok ca fac asa fetele...daca ar zice clar ca oralu e  neprotejat si vine un nespalat  care nici sa faca un dus nu vrea , pe ce criteriu sa refuza? Eu n-am avut niciodata problema cu chestia asta...unde  a zis domnisoara in telefon ca oralul neprotejat in functie de igiena cam 100 la suta am avut parte de oral neprotejat....dar in schimb am auzit multe povesti de la fetite...

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Sau poti sa-l mangai la instrument dupa ce s-a dusat, si imediat ai facut testul de miros :P

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Si eu zic ca ON in functie de igiena clientului e un fel de "acest local isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela"!

E balonul de scapare in caz ca ceva nu le place.

Postat

Fapt real ,aproape banc (apropo de igiena masculina): un sofer povestea ca a abordat o fetita de pe traseu fiind venit de pe drum unde nu prea avusese parte de dusuri. A urcat fata in cabina si cand sa se apuce de "treaba" a constatat ( si i-a spus si soferului) ca e citez " cu branza". La care omul i-a replicat : Da ce voiai sa fie cu mac ???

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

dupa parerea mea se uita la tine , vede ce fel de om esti(adica spalat/nespalat/om normal/gibon /tigan...dracu stie ce fel de oameni mai sunt pe lumea asta) si decide daca e protejat sau neprotejat... dupa parerea mea e ok ca fac asa fetele...daca ar zice clar ca oralu e  neprotejat si vine un nespalat  care nici sa faca un dus nu vrea , pe ce criteriu sa refuza? Eu n-am avut niciodata problema cu chestia asta...unde  a zis domnisoara in telefon ca oralul neprotejat in functie de igiena cam 100 la suta am avut parte de oral neprotejat....dar in schimb am auzit multe povesti de la fetite...

:iagree

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...