Sari la conținut

Mare Grija La Tranvaiul Asta

Postări Recomandate

• Oras:nuspun
Postat

Fututi amandoi si ea si pestele

daca ne luam dupa o travestita care bate campii pe aici si aduce injurii altor persoane ce sa zic,suntem departe pe acest forum.

Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Nu ma pronunt, nu stiu, dar parca nu arata a CD/TV, arata a TS. Nu zic ca are sau nu are peste, doar ca... in fine, nu stiu ce sa zic... Insa mie nu mi se pare TV, mi se pare TS in tratament hormonal.

Postat

Nu ma pronunt, nu stiu, dar parca nu arata a CD/TV, arata a TS. Nu zic ca are sau nu are peste, doar ca... in fine, nu stiu ce sa zic... Insa mie nu mi se pare TV, mi se pare TS in tratament hormonal.

Conteaza faptul ca apar tot felul de individe carenu stiu nici sa scrie,mai mult decat atat nu a facut o recenzie,nu e client e doar o travestita esuata cea care a deschis topicul si vorbeste in necunostinta de cauza despre alte persoane ca au pesti, ca fura.Plus ca persoana din poza nu pare ca ar face asa ceva,daca e reala.Hai sa nu ne mai luam dupa toate nimicurile care scriu aici,ma rog cine stie sa scrie ca se vede de la o posta ca e o analfabeta notorie.Sa incercam sa ne revenim pe acest forum sa ne punem mintea la contributie si sa aducem un aport corect fata de ce se intampla aici.Sa nu mai aplecam urechea la minciuni.Ca e limpede ca Jiu de la olteni!

• Like 1
Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Conteaza faptul ca apar tot felul de individe carenu stiu nici sa scrie,mai mult decat atat nu a facut o recenzie,nu e client e doar o travestita esuata cea care a deschis topicul si vorbeste in necunostinta de cauza despre alte persoane ca au pesti, ca fura.Plus ca persoana din poza nu pare ca ar face asa ceva,daca e reala.Hai sa nu ne mai luam dupa toate nimicurile care scriu aici,ma rog cine stie sa scrie ca se vede de la o posta ca e o analfabeta notorie.Sa incercam sa ne revenim pe acest forum sa ne punem mintea la contributie si sa aducem un aport corect fata de ce se intampla aici.Sa nu mai aplecam urechea la minciuni.Ca e limpede ca Jiu de la olteni!

Perfect de acord ! :hihat

• Oras:BACAU
  • Oras:BACAU
Postat

Este deja un obicei a celor frustrate sa faca acuzații de genul,fara dovezi fara identitate ascunse în spatele unui profil fara poza! MA MIR CUM NU A SPUS SI CA ARE SIDA, SAU NU STIU CE MAI FACE! DRAGELE MELE STIU CA E FOAMEA MARE DAR MAI LĂSAȚI RAUTATEA SI VEDETIVA DE TREBURILE VOASTRE
Postat

Este deja un obicei a celor frustrate sa faca acuzații de genul,fara dovezi fara identitate ascunse în spatele unui profil fara poza! MA MIR CUM NU A SPUS SI CA ARE SIDA, SAU NU STIU CE MAI FACE! DRAGELE MELE STIU CA E FOAMEA MARE DAR MAI LĂSAȚI RAUTATEA SI VEDETIVA DE TREBURILE VOASTRE

Corect Alena,asa putem spune despre oricine,orice.Se vede de la o posta ca e facut ostentativ.Te pup

Postat

Corect Alena,asa putem spune despre oricine,orice.Se vede de la o posta ca e facut ostentativ.Te pup

Atunci daca acest topic nu are ce sa caute aici,sa ii cerem lui Pisicut sa il stearga si sa baneze si pe acest travestit analfabet care nici macar nu stie sa scrie.Nu exista dovezi concrete sa-i apara pozele persoanei pe acest forum.Multumim si sper sa se ia atitudine.

Postat

Si sa ne vedem de treaba pe aici cu oamenii care chiar merita sa ai o discutie.

• Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .
Postat

Andreea . Deci în ultimi 2 ani Andreea peste tot . Îmi schimb numele să moară să facă . Că pe toate le cheamă Andreea :))))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.