Sari la conținut

Ts In Timisoara

Postări Recomandate

• Telefon: 0720307091
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0720307091
Postat

tu nu vezi ca e un TV obosit!!! ce  TS sa fie!!!

Postat

daca esti din Timisoara trage o fuga si vezi... eu am sunat  insa eu nu locuiesc in Timisoara la telefon vocea pare sa fie ok locatie  popa sapca..mai mult nu stiu.. daca afli ceva anunta-ma si pe mine

• Oras:nuspun
Postat

daca esti din Timisoara trage o fuga si vezi... eu am sunat  insa eu nu locuiesc in Timisoara la telefon vocea pare sa fie ok locatie  popa sapca..mai mult nu stiu.. daca afli ceva anunta-ma si pe mine

Tu mereu intrebi da niciodata nu ajungi la ele,cum se face?ca multi altii, suna cand esti in oras si lasa recenzica,nici asta nu lasi ,doar intrebi de fiecare data,are vreun sens?tot ajungem de unde plecam,si sincer fatza de alte aratari e super ok fata orice ar fii!

Postat

Tu mereu intrebi da niciodata nu ajungi la ele,cum se face?ca multi altii, suna cand esti in oras si lasa recenzica,nici asta nu lasi ,doar intrebi de fiecare data,are vreun sens?tot ajungem de unde plecam,si sincer fatza de alte aratari e super ok fata orice ar fii!

ai baut apa de la caine?? unde  ai vazut tu ca eu mareu intreb?? :)) ai scris ca e super ok fata orice ar fii... daca sti ceva scrie aici normal ca ma interesez nu am chef sa  vin de la 80 si ceva de km si sa dau peste cinestie ce..

Postat

ai baut apa de la caine?? unde  ai vazut tu ca eu mareu intreb?? :)) ai scris ca e super ok fata orice ar fii... daca sti ceva scrie aici normal ca ma interesez nu am chef sa  vin de la 80 si ceva de km si sa dau peste cinestie ce..

Cum spuneam,nu ai facut niciodata o recenzie cuiva,doar intrebi,nu te ataca ca e degeaba insa!

Postat

Cum spuneam,nu ai facut niciodata o recenzie cuiva,doar intrebi,nu te ataca ca e degeaba insa!

nu,nu am facut nici o recenzie la nimeni!! dar am mers cu incredere le recenziile facute de altii..mai ai ceva de adaugat?

Postat

nu,nu am facut nici o recenzie la nimeni!! dar am mers cu incredere le recenziile facute de altii..mai ai ceva de adaugat?

Tot asteptam dupa altii mura-n gura ce sa zic!!!Functionam foarte bine asa...

• Oras:DEVA
  • Oras:DEVA
Postat

Buna, motanii mei sexuali ... sunt in TIMISOARA ... (ZONA ARADULUI)... intre orele 12:00 - 24:00... DOAR PANA VINERI 19.07.2019

Te astept intr-un ambient placut, curat si central.... (in lenjerie intima, cu ciorap si portjartier ... LATEX sau LAC... dupa preferitele tale sexuale).

Am 19/4 cm, ACTIVA / PASIVA, (ejaculez rar, desi motanul imi este 100% functionabil)... Fac ORAL (pot si NEPROTEJAT), ANAL (doar protejat), ANILINGUS, 69, URO, DOMINARE, SARUTURI (doar din simpatie) ..... In rest cam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine......

~ Costa 200Lei - 30min, 400Lei - 60min (nu stau exact pe ceas)... ( NU NEGOCIEZ !!! ) ~

POZE 100% REALE !!! CUNOSCUTA DIN APARITII TV !!! Confirmare WEB pe WhatsApp.... sau pe FB: LIMBERG TANJA

ACCEPT INCEPATORI (am rabdarea necesara), EXPERIMENTATI... SI CUPLURI - B+F sau B+B (Sunt BISEXUALA) !!!

Mai multe info, Share Location, poze si video in WhatsApp - 0723473694.... ( poti sa ma vezi si in realitate, eu nu pretind bani pentru deranj !!!

Pusik dulce !!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...