pervy69 Reputație: 37 Postat Iulie 12, 2019 Postat Iulie 12, 2019 https://www.google.com/url?sa=i&source=web&cd=&ved=2ahUKEwil6teaxK_jAhUvxMQBHUv6CIQQzPwBegQIARAC&url=https%3A%2F%2Fadevarul.ro%2Flocale%2Fsuceava%2Fluptele-moldovenisi-munteni-evul-mediu-Stefan-mare-s-a-razboit-nenumarate-liderii-Tarii-romanesti-1_58c2975e5ab6550cb83225bb%2Findex.html&psig=AOvVaw13HDmG_aweAEqqKVyT52YT&ust=1563026128730014 Divergențele dateaza inca din Evul Mediu, n-o sa le rezolvăm noi acum. :))Nu le rezolvam! Dar baietii destepti nu pum paie pe foc! :) 1
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Postat Iulie 12, 2019 Deci, m-am născut in Iași (am stat 3 ani in Broșteni), am copilărit in Buzău, acum locuiesc in Ploiesti si lucrez in Constanta. NU am fost si nici nu am cum sa fiu vreodată “rasist” regional... ar fi culmea :))) Pentru Marishel care o arde cu Cipru: coaie era o gluma! Am găsit aceleași poze pe un anunț din Cipru care cerea 50e... dacă faci conversia ... Bacăul, indiferent de cât de frumos ar fi, nu o sa aibă niciodată puterea financiară a Ploiestiului. Asta pentru ca atunci când dam un pârț se-mprospateaza aerul... Asta e... fiecare zona cu specificul ei. Dar putem merge (mai multi DECÂT in Bacău - am văzut ca ai o obsesie) la fete care cer oricât de multi bani fără sa ne para rău pentru ca avem. Am avut si “piese” care arătau extraordinar si chiar prestau bine la început si au dat-o cu bata-n balta si au dispărut. Singurul recenzor valid rămâne timpul. Noi ne cam frigem la 9 din 10 vizitatoare... si idea e ca in fiecare săptămana vine cate-o “bomba sexy”. In atare condiții, ne poți acuza ca suntem sceptici!? In concluzie: Voi sunteți absolut siguri ca e aceeași fata care a fost la voi? Cum va dati seama? după poze!? :) 3
george_us30 Reputație: 1626 Postat Iulie 12, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Iulie 12, 2019 Deci, m-am născut in Iași (am stat 3 ani in Broșteni), am copilărit in Buzău, acum locuiesc in Ploiesti si lucrez in Constanta. NU am fost si nici nu am cum sa fiu vreodată “rasist” regional... ar fi culmea :))) Pentru Marishel care o arde cu Cipru: coaie era o gluma! Am găsit aceleași poze pe un anunț din Cipru care cerea 50e... dacă faci conversia ... Bacăul, indiferent de cât de frumos ar fi, nu o sa aibă niciodată puterea financiară a Ploiestiului. Asta pentru ca atunci când dam un pârț se-mprospateaza aerul... Asta e... fiecare zona cu specificul ei. Dar putem merge (mai multi DECÂT in Bacău - am văzut ca ai o obsesie) la fete care cer oricât de multi bani fără sa ne para rău pentru ca avem. Am avut si “piese” care arătau extraordinar si chiar prestau bine la început si au dat-o cu bata-n balta si au dispărut. Singurul recenzor valid rămâne timpul. Noi ne cam frigem la 9 din 10 vizitatoare... si idea e ca in fiecare săptămana vine cate-o “bomba sexy”. In atare condiții, ne poți acuza ca suntem sceptici!? In concluzie: Voi sunteți absolut siguri ca e aceeași fata care a fost la voi? Cum va dati seama? după poze!? :)Dupa cezariana :))) 2
junior10 Reputație: 106 Postat Iulie 12, 2019 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Postat Iulie 12, 2019 M a mancat in cur sa scriu recenzie si uite ce galceava s a iscat , mai bine imi vedeam de treaba mea , adica imi mai spuneam odata ca sunt prost si pun botu’ la poze si totul era linistit. Una peste alta,lumea e libera sa mearga sa se convinga daca am mancat rahat sau nu in recenzia mea.Eu nu inteleg o chestie, cat de disperat de pizda sa fi ca sa nu ti dai seama de niste poze false ? Pula mea, aia din poze are un cur si niste tate de ti vine sa musti ecranul telefonului cand o vezi,acum cat de idiot am fost sa cred ca aia din poze se fute pe 100ron/fin plus 50ron extra daca vrei s o ungi in gura . 3
pervy69 Reputație: 37 Postat Iulie 13, 2019 Postat Iulie 13, 2019 M a mancat in cur sa scriu recenzie si uite ce galceava s a iscat , mai bine imi vedeam de treaba mea , adica imi mai spuneam odata ca sunt prost si pun botu’ la poze si totul era linistit. Una peste alta,lumea e libera sa mearga sa se convinga daca am mancat rahat sau nu in recenzia mea.Eu nu inteleg o chestie, cat de disperat de pizda sa fi ca sa nu ti dai seama de niste poze false ? Pula mea, aia din poze are un cur si niste tate de ti vine sa musti ecranul telefonului cand o vezi,acum cat de idiot am fost sa cred ca aia din poze se fute pe 100ron/fin plus 50ron extra daca vrei s o ungi in gura .Am contrazis doar notele nu ca are poze false!Cand am vizitat-o a doua oara i-am zis ca nu e bine sa puna mai multe anunturi cu poze diferite ca isi pierde credibilitatea pe forum!A inteles sau nu ea stie! Oricum recunoase ca fata e frumusica si putea atrage clienti si fara poze false! :)Spor si scuze iar!
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Mi-am luat tzeapa. S-a mutat in centru vis-a-vis de Jinx.Am sunat-o si mi-a zis sa o sun in doua minute ca sa se “îmbrace”.O sun după.... nimic... timp pierdut
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum