Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Pentru mine trece la de evitat, programare făcută la 14:30, fug de la job ca sa stau ca prostu in parcare la Kaufland și sa aud ca mi Răspunde colega sa mi spună ca titulara e ocupată pana la 6.

Nasolică!

Nu-i problemă că ne orientăm în altă parte.

Pai scrie in anunt, faptul ca nu primeste clienti, care fug de la serviciu. In rest, cu ceilalti nu are nicio problema

https://s3.amazonaws.com/lowres.cartoonstock.com/business-commerce-working_to_death-hard_worker-work_stress-ghost-work-mban2227_low.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Hey Bună Bună!!!legat de acel comentariu...Dacă faci o programare și spui "la ora 14:30 as vrea dar sa văd dacă pot scăpa de la servici"și nu confirmi nimic înainte de a ajunge eu nu am de unde sa știu ca mai veniti sau nu...O data ce văd ca nu mi se confirma nimic,normal ca mă gandesc ca nu poți scăpa de la servici 😆😆

• Like 1
Link spre comentariu

un tandem exploziv cu 2 fete jucause si meseriase.......o bruneta, si o platinata cu ochii albastru electric, mix ul perfect, la un pret super decent, 2 pentru 200 lei finalizarea sau pentru cei pe care i tin ""picioarele"" 2 pentru 400 lei 1ora de dezmat. Sa le vezi este o mare incantare, mai ales ca ele se inteleg foarte bine in tot ce fac. Au carnetele de programari si  le respecta intocmai . |Eu am programat de ieri. Apartament spatios, de fapt am facut descrierea la prima vizita, Bafta, cand inytra lichidarea pe card, al lor sunt

https://img.memecdn.com/threesome_c_4377875.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator dzomba
Reputație: 0

Vizitat din nou acum cateva zile .Sani marisori frumosi, destul de moi. Vergeturi pe buci. Nu e de etnie.

RECENZIE:
Aspect: 8 (ceva vergeturi pe buci, sanii marisori moi, o idee de burtica, pasa e destul de inchisa la culoare, are buze mici)
Oral: 6 OP ( nu mai face neprotejat zicea un coleg mai pe la inceput ca are o problema cu o masea ceva), nu CIM dar accepta COB 
Normal: 8.5 (protejat, am dat tare in ea, n-a zis nimic, accepta orice pozitie nu comenteaza si te fute ! )

Anal: N-am intrebat dar nu cred ca face si nici nu o sa faca.
Gfe: 8 (FK da, dar mai retinut ca prima data)
Atitudine: 9 (placuta, deschisa la discutii, glumeata)
Igiena: 8.5 (pasa epilata de cateva zile, curata, fara mirosuri )
Halat: 200 RON (pentru o ora si ceva)
Nu m-a grabit deloc. Recomand domnisoara.

Ciocane tari.

Link spre comentariu
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

un tandem exploziv cu 2 fete jucause si meseriase.......o bruneta, si o platinata cu ochii albastru electric, mix ul perfect, la un pret super decent, 2 pentru 200 lei finalizarea sau pentru cei pe care i tin ""picioarele"" 2 pentru 400 lei 1ora de dezmat. Sa le vezi este o mare incantare, mai ales ca ele se inteleg foarte bine in tot ce fac. Au carnetele de programari si le respecta intocmai . |Eu am programat de ieri. Apartament spatios, de fapt am facut descrierea la prima vizita, Bafta, cand inytra lichidarea pe card, al lor sunt

https://img.memecdn.com/threesome_c_4377875.jpg

Cum decurge threesome-ul ?

Ma refer la partea de schimbat partenera la normal. Trebuie sa schimbi si prezervativul sau accepta cu acelasi?

Link spre comentariu

Vizitat Izabela,

O fata dulce, lipicioasa, sani mari frumosi tari, pasa stramta, te lasa sa te joci cu ei si cu pasa. Oral bun cu o tehnica personala buna, nu o ia toata dar incearca. Te pupa peste tot...p9liticoasa. Piesa de reziztenta sanii frumosi, mari si pasa.stramta.

Puncte mai slabe....ap. destul.de modest, prosoape ponosite, baie mica comunista, lipsa papuci, si fata destul.de scunda, cred ca 1.50 m.

Pret corecț. De revenit daca schimba prosoapele:)

• Like 2
Link spre comentariu

Cum decurge threesome-ul ?

Ma refer la partea de schimbat partenera la normal. Trebuie sa schimbi si prezervativul sau accepta cu acelasi?

Absolut, se schimba cauciucul de la o pasa la cealalta......actiunea trebuie deci intrerupta pentru schimb de pneu. Imagnea i xxx ambele minione si dragalase
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare , acum cateva zile am reusit sa ajung si eu la Izabela.I am dat sms si am rezolvat o programare in 20 min...cand am ajuns la KFC am sunat o si ma indreptat spre locatie usor usor de la balcon 😂 ma observat imediat ca i am zis cum sunt imbracat 😃Ma asteptat in lenjerie si pe tocuri , o privelista frumoasa ðŸ˜.Iza chiar arata bine , draguta la fata , sani marisori si frumosi , fundulet apetisant dar cam timida

Dupa ce am facut un dusulet , ne am aruncat in pat si a inceput cu sarutari pe corp si un FK mai retras asa....am sarutat o pe gat , pe sani si am trecut la un OP...in timp ce o sugea frumos ma tot jucam cu sanii ei 😠dupaia am puso capra , i am admirat nitel fundulet , i am lins pasarica stramta si am trecut la babardeala 😂

Am schimbat cateva pozitii si am terminat cu ea deasupra mea in timp ce o strangeam de fundulet ðŸ˜

Am fugit la dus , am mai schimbat 2-3 vb si asta a fost 😠i am lasat cadoul pe masuta si la iesire i am cunoscut si colega 😈

Pt mine e de revenit sigur pt ca m am simtit bine si m ar bate gandu sa o bagam data viitoare in pat si pe colega ei 🥰 te pup

Iza si ne revedem 😘

• Like 4
Link spre comentariu

Am vizitat o si eu pe Izabela sapt trecuta...intr o seara un pic ploioasa

Am sunat , mi a raspuns o voce frumoasa, mi a placut maxim cum mi a vorbit. foarte glumeata

Cand am vazut o prima oara mi a facut o impresie f buna..e f draguta si corecta...nu m a grabit deloc...bine..nici eu n am stat peste....n am fost nesimtit.

Locatia e ok..as da un 9..ai tot ce trebuie

Are niste sani f frumosi...

Oral protejat 8 ..iar apoi mi am dat drumul pe sanii ei

100 de lei o finalizare...raport calitate pret bun..

Concluzia...de revenit...fata are potential si e cu bun simt

Te pup Izabela si abia astept sa te revad!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...