Vizitator flr9999 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Stiti cumva cati ani are? Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Stiti cumva cati ani are?vreo 22-23 maxim Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 mai activeaza? Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 13, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Partajează Postat August 13, 2019 are anuntul pe publi24 ca inactiv, probabil pauza 3 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat August 15, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 15, 2019 Salutare, Am fost de doua la domnisoara pana sa dispara( sper ca nu definitiv). Pozele sunt reale, jos palaria, sanii sunt dementiali, curat in casa, o pisicuta care fuge in bucatarie imediat ce intri in casa. Sunat programat , ajuns ambele datincu 15 min inainte , am sunat sa ii spun ca sunt in zona si mi a spus sa urc direct +1 pt asta, era o caldura de mureai afara. Prima intalnire a decurs perfect, FK , DFK din belsug, OP/NP ii place sa suga la fata asta , era ma termine asa direct. A doua intalnire , putin mai reticienta, FK mai tras de par, actiunea in sine doar decenta , mai putin oralul care a fost bestial si de data asta, am vorbit cu ea la sfarsit daca este bine si mi a spus ca nu se simtea f bine si isi cere scuze +1 pt asta. O sa notez doar prima intalnire. Aspect - 10 ( este tanara , nuff said)OP - 10 (culmea stiu , dar o suge cu pofta)Sani -10 ( ii face competitie Adelinei colega Corinei de la top pana sa dispara si ea)NP- 8 ( cu mine a obosit repejor la LOT)Locatie - 9 curat decent( doar 9 pt ca a doua oara nu avea prosop , oricum eram dusat de acasa dar na)Halatul -100 RON ambele dati Prima postare de mult timp, mi am uitat contul vechi, sper sa revina. Cheers 3 1 Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 cand ai fost ? Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 16, 2019 recomand 3 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat August 17, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 17, 2019 cand ai fost ?Iulie pe la jumatete si a doua oara la vreo 4 zile distanta. Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Iulie pe la jumatete si a doua oara la vreo 4 zile distanta.deci n-ai fost in august :) Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat August 19, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 19, 2019 Nu 😓 , momentan are tel inchis, sper sa dispara complet. Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Nu , momentan are tel inchis, sper sa dispara complet.Speri sa dispara ? :)) Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat August 19, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 19, 2019 :))) , scriu de pe telefon, sorry, sper sa nu dispara definitiv am vrut sa scriu :)))) Link spre comentariu
lightman2 Reputație: 95 Postat August 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 26, 2019 Buna Ziua, Scuze pentru nivel de Romana, mai invat in acest domeniu. Am fost la Izabella de cateva ori deja(3 intro luna), si nu am avut o experienta atat de buna de mult timp. Pentru mine, este experienta perfecta. Punctul de reper este Dristor KFC, usor de parcare sau in metro.Izabella te asteapta intr-un appartament "average", dar cu un pat proaspat, si confortabil. Dush e curata, geluri de barbat si sunt aici.Location 9 Nu vreau sa detailez actiunea prea mult, pentru ca am facut un clic cu ea, si vreau sa pastrez asta pentru mine, dar din punctul meu de vedere : Iza are un corp perfect : nu e inalta, dar totul e proportionata la perfectiune. fese mice, Sani perfecte pentru corpul, mari, fermi, fini si un chip angelic cu ochi... ma pierd in ochii aceia. Aspect pentru mine este un 10, este tot ce am visat pentru o prietena. Attitude este de 10. Este foarte comunicativa, zambitoare, dar nu prea, si se simte o sinceritatea. Nu este doar "being nice to customers". Ramane o persoana de foarte buna compania, si asi vreau sa merg undeva cu ea, daca viata si budgetul permite in viitor. Despre activitatea si miscari, Izabella stie ce ne place, si este foarte dispusa sa te distrezi in orice pozitia, daca ramai respectuos. pentru mine, overall 9,5 in acest domeniu. Toate informatile despre servici deja scrise aici sunt corect. Pret a ramas ce a fost comunicat, dar, pentru ca raman cu ea un pic mai mult de timp de obiciei, las un pic mai mult. 200lei pentru o ora. Over all, pentru mine, este cea mai buna experienta ca am avut anul asta. Si vreau sa mai am :) De revenit : Daca bugetul permite, fiecare zi! 3 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat August 26, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2019 Salutare, A revenit domnisoara, aceasi locatie langa kfc etaj superior. Recenzia initiala ramane valabila doar ca de data asta a fost putin mai reticienta la dfk, adica mai deloc, in rest foarte okey, totul a decurs bine . Atentie futaciosilor cu radar acasa, sa dat cu un parfum care persista, il simteam si cand batea vantul din fata. In rest ramane o fata frumosa , tanara , buna de :)))))) stiti voi. 3 Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Yeyeye Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Același nr de telefon? Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat August 26, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2019 Da, oricum dai click pe anuntul ei de pe prima pagina, a pus si poze noi. Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Dragi colegi, am ajuns la Izabella,o dulceata de fata. Multumesc pe aceasta cale lui pidsadera si lui larochesin ale caror recenzii m-au inspirat si m-au convins sa o vizitez. Programarea s-a realizat fara probleme cu cateva ore inainte, prin telefon, respectata de ambele parti. Locatia e vizavi de KFC, bloc comunist, etaj superior, probabil ati mai marcat pe acolo :). Domnisoara Izabella m-a intampinat intr-o costumatie sexy, pe tocuri, toata un zambet. De cand am intrat stiam ca va fi bine, locatia fiindu-mi familiara, iar Izabella frumusica foc la fata, cu un corp de invidiat (fresh teen). Dupa formalitatile de rigoare, am purces in dormitor unde ne am facut amandoi comfortabili. Fratilor, are niste sani foarte frumosi, cum ii vezi nu poti abtine si te infrupti din ei din plin. A raspuns foarte bine la preludiu, ne am sarutat, e o placere preludiul cu ea, avand un corp foarte frumos si pielea foarte fina. A urmat un oral protejat din partea ei, tehnic destul de corect dar foarte soft pt gusturile mele, cu mici incercari de a l lua pe junior mai adanc. Nu am insistat pe oral si am trecut la normal unde este tare micuta. Lubrifiere din partea ei mai intai, desi era uda si am trecut la treaba dar pe modul mai senzual, nu sportiv. Am schimbat cateva pozitii si am terminat pe la spate in gemetele ei discrete. Numarul doi a fost scurt si intens, misionar cu FK acompaniat de gemetele ei foarte sexy. Note juriului: Fizic: 9 [9 la fata, ochi superbi, strungareata, par frumos, lung / corp 9 (sani de nota 10, fund micut dar sexy, piele fina) - nu pot da 10 pt ca fara tocuri e miniona si curul e cam micut dar overall are un corp superb.]Oral: 7.5 (protejat, soft, tehnica corecta, ceva incercari de a l lua mai adanc) - nu am insistatNormal: 10 (pe stilul soft/pasional) - receptiva la orice pozitie, se implica, traieste momentul, geme frumos cand trebuieFK: 10 (poate a fost click)GFE:10Atitudine: 10+ (zambet tot timpul, sexy in atitudine, fire calma si placuta, comunicativa, atenta cu clientul)Igiena: 10 (ingrijita, piele fina, parfum discret, par ingrijit etc)Locatie: 8.5 (curat, baie ok, dormitor cu pat mare numai bun de nebunii, dar overall stiind ca e fosta locatie de...)Pret: 200 ron/H Concluzie: o tipa tinerica (22 de ani), foarte frumusica la fata (par, ochi superbi), miniona, cu sani superbi, ideala daca cauti o experienta mai senzuala , teen cu GFE mare. -> highly recommendObservatii: - fara tocuti e miniona- nu pot garanta dar cred ca are usoare origini 10 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 27, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 27, 2019 . 2 Link spre comentariu
izabellaella Reputație: 77 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Disponibila 😙😙 3 Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Servicii locație halat? Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Tare mult am vrut sa o revad pe Izabella...dar probabil mi-am luat prea tare avant. De la fata zambitoare, atenta si cu care m-am inteles superb in pat, am dat de o voce rece si taioasa care mi-a comunicat ca finalizarea nu dureaza 30 de minute ci 20 de minute, din care a dorit sa specifice ca in medie dureaza 10-15 minute, 20 cu tot cu dus. Drept pt care, a trebuit sa ma retrag politicos, terenul parand destul de ostil. Mare dezamagire... Probabil vrea sa lucrezi la alti bani, asta ar explica si rebrandingul de aici https://nimfomane.com/forum/topic/140769-antonia-0725854474/. Pacat, Izabella, pacat! :no2 5 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Ciudat, am fost ieri la ea si nu am avut nici o problema, cu dfk a fost mai reticienta, in rest 25 de min d2d , nu mi a zis nimic , ma uitam la pozele de pe celalalt topic si sunt din camera unde am fost la andral si ea lucreaza in spate pe decebal, izabella inca este la kfc, nu zic nu dar nu sunt sigur , tatele alea par diferite de ce are izabella... plm aiurea ce ai patit. Link spre comentariu
kurtoskalacs Reputație: 74 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Sectia 3 Oras:Sectia 3 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Tare mult am vrut sa o revad pe Izabella...dar probabil mi-am luat prea tare avant. De la fata zambitoare, atenta si cu care m-am inteles superb in pat, am dat de o voce rece si taioasa care mi-a comunicat ca finalizarea nu dureaza 30 de minute ci 20 de minute, din care a dorit sa specifice ca in medie dureaza 10-15 minute, 20 cu tot cu dus. Drept pt care, a trebuit sa ma retrag politicos, terenul parand destul de ostil. Mare dezamagire... Probabil vrea sa lucrezi la alti bani, asta ar explica si rebrandingul de aici https://nimfomane.com/forum/topic/140769-antonia-0725854474/. Pacat, Izabella, pacat! :no2Posibil e vb de o reinmatriculare.. vizita ta de mai sus ma punea pe ganduri pentru o vizita dar.. sa asteptam alti colegi sa confirme noua atitudine :) Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Tare mult am vrut sa o revad pe Izabella...dar probabil mi-am luat prea tare avant. De la fata zambitoare, atenta si cu care m-am inteles superb in pat, am dat de o voce rece si taioasa care mi-a comunicat ca finalizarea nu dureaza 30 de minute ci 20 de minute, din care a dorit sa specifice ca in medie dureaza 10-15 minute, 20 cu tot cu dus. Drept pt care, a trebuit sa ma retrag politicos, terenul parand destul de ostil. Mare dezamagire... Probabil vrea sa lucrezi la alti bani, asta ar explica si rebrandingul de aici https://nimfomane.com/forum/topic/140769-antonia-0725854474/. Pacat, Izabella, pacat! :no2 De ce esti sigur de rebranding ? Tu ai scris acolo pe 4 septembrie ca tipa respectiva e un rebranding fara sa precizezi daca ai fost la ea si acum scrii aici pe 10 septembrie ca este fosta izabella la care iar se pare ca nu ai fost dar ti-ai dat seama de la telefon. Sincer, nu prea am inteles :) Cum ti-ai dat seama ca sunt una si aceeasi persoana ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum