Sari la conținut

Cică Nu Vă Panicati

Postări Recomandate

• Oras:Tm
Postat

Eu m-am chinuit mult sa fac culoarea asta iar ei mi-au dat de m-au decolorat!  :no2

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Eu m-am chinuit mult sa fac culoarea asta iar ei mi-au dat de m-au decolorat!  :no2

Daa sigur... culorile voastre va intereseaza pe voi, eu ce sa mai zic ca mi-sa banat contul meu principal pe care il aveam de foarte mult timp si da eram si eu colorat si in curand ma schimbam si eu pe albastru pe Vip, da na trebuia sa fie banat contul meu, si pe nedrept consider eu ca a fost banat, dar ce sa faci intr-o tara ca a noastra, asa se procedeaza ilegal si necinstit...
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Eu nu m-am chinuit deloc :P După ce am împușcat vreo 1500 de fazani, alergând după prada mea preferată @laura ionescu :laugh2 , m-am plictisit, așa că am întrebat dacă fac vreo ilegalitate postând 500 de texte pe topicul de colorare rapidă. După ce am aflat că nu, în 3 zile am făcut 3500 de postări și m-am făcut violet, adică am ajuns în liga 3  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Curvar ucenic :giggle:  :giggle:

• Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde
  • Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde
Postat

Pă persoană fizică ?

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Mai enerveza-te o data, mai scrie ceva si iti revine culoarea. Oricum, ma obisnuisem cu tine albastru. Acum nu mai imi placi, parca esti Patriahul Daniel :laugh2.

• Like 3
Postat

Mai enerveza-te o data, mai scrie ceva si iti revine culoarea. Oricum, ma obisnuisem cu tine albastru. Acum nu mai imi placi, parca esti Patriahul Daniel :laugh2.

Doamne fereste!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator saskia999
Reputație: 0
Postat

Doamne fereste!  :laugh2

Nu iti place pre fericitu’ , prea smecheritu’ , prea haladitu’ Daniel nici tie ? :))

• Membru Premium
Postat

Nu iti place pre fericitu’ , prea smecheritu’ , prea haladitu’ Daniel nici tie ? :))

Din ciclul: am intalnit si romani prea fericiti! Astazi PreaFericitul Parinte, Daniel.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...