Sari la conținut

0757367313 masaj erotic

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Io pot sati spun ka ân 2011...poati 2012, vinea la Cta ku baiatu (ai ghicit sexu copilului da iera 50-50 trriaba), isi lua 2 locatii...una pientru "treaba"...una undi statia copilu ku bona. Da bona...dak tin io minti bini...iera mama iei. Io am avut cîtiva intieractiuni ku ia.

• Like 2
  • Oras:Prahova
Postat

Ma crezi ca am vrut sa te intreb daca nu cumva iubita/prietena ta ti-a zis ca pleaca cateva zile la constanta si de aia tot vrei sa afli daca e o legatura intre cea de aici si ea ?

Dar am zis ca nu e posibil din moment ce tu stiai de ce a facut prin alte tari si toate detaliile

Ceva nu se lega

Adica tu stiai trecutul ei dar vroiai sa afli despre tipa de aici ceva ce stiai

da... 

tu o cunosti Mada ?

Postat

Io pot sati spun ka ân 2011...poati 2012, vinea la Cta ku baiatu (ai ghicit sexu copilului da iera 50-50 trriaba), isi lua 2 locatii...una pientru "treaba"...una undi statia copilu ku bona. Da bona...dak tin io minti bini...iera mama iei. Io am avut cîtiva intieractiuni ku ia.

nu, Bona era Nuti din pitesti .. alta poama .... inca nu l cunoscuse pe Laurentiu din techirghiol cu care am inteles ca s ar fi maritat si ala o proteja , gen !!!

• Oras:Bucuresti
Postat

da...

tu o cunosti Mada ?

Nu stiu detalii private despre ea

Daca imi aduc bine aminte ne-am intalnit o singura data,dar trebuie sa recitesc topicele ei ca sa zic un raspuns sigur

Postat

Io țiam zis: FĂ POSTARILI...200...vorbim în privat porma. Moi ie un colieg aci...kear 2 dak ma gîndiesc bini...din perioada ceia si sigur îi invit si pi iei în conviersatia din privat. Acolo putiem sta vro 4 la taclali privati !!!

;)

Postat

e rau ca nu pot sa pun poze la obiect .......

Pai si care ar fi 'obiectul' daca ma intelegi?
  • Like 1
Postat

Pai si care ar fi 'obiectul' daca ma intelegi?

la obiect .. mda, a sunat aiurea ... adica pozele cu ea in realitate , nu falsurile pe care le posteaza !

Postat

Io țiam zis: FĂ POSTARILI...200...vorbim în privat porma. Moi ie un colieg aci...kear 2 dak ma gîndiesc bini...din perioada ceia si sigur îi invit si pi iei în conviersatia din privat. Acolo putiem sta vro 4 la taclali privati !!!

;)

ok , incerc ... 

• Like 1
Postat

si a luat copilul de pe la scoli si gradinite unde ne chinuiam sa l inscriem , spunand ca scoala nu este atat de importanta in primii ani ... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...