ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2017 Io pot sati spun ka ân 2011...poati 2012, vinea la Cta ku baiatu (ai ghicit sexu copilului da iera 50-50 trriaba), isi lua 2 locatii...una pientru "treaba"...una undi statia copilu ku bona. Da bona...dak tin io minti bini...iera mama iei. Io am avut cîtiva intieractiuni ku ia. 2
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Ma crezi ca am vrut sa te intreb daca nu cumva iubita/prietena ta ti-a zis ca pleaca cateva zile la constanta si de aia tot vrei sa afli daca e o legatura intre cea de aici si ea ?Dar am zis ca nu e posibil din moment ce tu stiai de ce a facut prin alte tari si toate detaliileCeva nu se legaAdica tu stiai trecutul ei dar vroiai sa afli despre tipa de aici ceva ce stiai da... tu o cunosti Mada ?
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Io pot sati spun ka ân 2011...poati 2012, vinea la Cta ku baiatu (ai ghicit sexu copilului da iera 50-50 trriaba), isi lua 2 locatii...una pientru "treaba"...una undi statia copilu ku bona. Da bona...dak tin io minti bini...iera mama iei. Io am avut cîtiva intieractiuni ku ia.nu, Bona era Nuti din pitesti .. alta poama .... inca nu l cunoscuse pe Laurentiu din techirghiol cu care am inteles ca s ar fi maritat si ala o proteja , gen !!!
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 e rau ca nu pot sa pun poze la obiect .......
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 da... tu o cunosti Mada ?Nu stiu detalii private despre eaDaca imi aduc bine aminte ne-am intalnit o singura data,dar trebuie sa recitesc topicele ei ca sa zic un raspuns sigur
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2017 Io țiam zis: FĂ POSTARILI...200...vorbim în privat porma. Moi ie un colieg aci...kear 2 dak ma gîndiesc bini...din perioada ceia si sigur îi invit si pi iei în conviersatia din privat. Acolo putiem sta vro 4 la taclali privati !!!
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2017 e rau ca nu pot sa pun poze la obiect .......Pai si care ar fi 'obiectul' daca ma intelegi? 1
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Pai si care ar fi 'obiectul' daca ma intelegi?la obiect .. mda, a sunat aiurea ... adica pozele cu ea in realitate , nu falsurile pe care le posteaza !
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Io țiam zis: FĂ POSTARILI...200...vorbim în privat porma. Moi ie un colieg aci...kear 2 dak ma gîndiesc bini...din perioada ceia si sigur îi invit si pi iei în conviersatia din privat. Acolo putiem sta vro 4 la taclali privati !!! ok , incerc ... 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2017 Ti duşi pi linku di moi jos... http://nimfomane.com/forum/topic/68877-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/ tastiezi cîtiva litiri...si dai "Posteaza" !!! Tăt asa pîna faşi 200 di postări. Ti diloghezi...ti loghiezi la lok...si iesti "galben"...si ai PM (Private Messages) !!!
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 am introdus nr asta in telefon
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 si aveam in agenda , salvat de a lungul timpului
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Tatianna .. anunturile fiind pe brasov ....
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 rusoaica Brasov .... brasov rusoaika . . . cristina Brasov ... Brasov civic gara . . .Ella Pitesti 1
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Eva Brasov ... Tatianna Dea ... dea ....etc etc etc
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 stapana.... uro, scato, dominare ... jucarii .. cuplu ... show lesby ... absolut de toate ...
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 de fiecare data nega cu desavarsire si inventa niste basme de ti statea mintea n loc .... 1
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 mi a atras atentia cu cata dezinvoltura vb cu clientii si ce lovita se da .... ca a parasit o toata lumea ....
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 vine dintr o familie buna si cu bani multi ....
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 faza cu prezervativul m a stupefiat
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 si cerutul banilor ptr pilula de a doua zi ...
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 si faptul ca face toate aceste chestii si paoi vine acsa la copil si l pupa si l dragaleste ....
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 si a luat copilul de pe la scoli si gradinite unde ne chinuiam sa l inscriem , spunand ca scoala nu este atat de importanta in primii ani ...
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017 Ti duşi pi linku di moi jos... http://nimfomane.com/forum/topic/68877-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/ tastiezi cîtiva litiri...si dai "Posteaza" !!! Tăt asa pîna faşi 200 di postări. Ti diloghezi...ti loghiezi la lok...si iesti "galben"...si ai PM (Private Messages) !!!ok , merci ! 1
doamne fereste Reputație: 22 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Ianuarie 6, 2017
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum