Sari la conținut

CAUT DOAMNA/DOMNISOARA

Postări Recomandate

Postat

TANAR 29 ANI, DIN BRAILA, CASATORIT , TITRAT, CURAT, DISCRET, NU GOLAN SAU TIGAN, CAUT DOAMNE/DOMNISOARE INDIFERENT DE VARSTA SAU STARE CIVILA PENTRU CUNILINGUS/ANILINGUS SI LA CERERE SI SEX. SERVICIILE SUNT GRATIS. CAUT DOAR DISCRETIE SI SERIOZITATE. VA MULTUMESC.

METODA DE CONTACT : DOARMATURI - ID YAHOO

DETALII DOAR PE YAHOO MESENGER SAU MAIL [email protected]

• Oras:icisa
Postat

Amice si de ce tipi la noi ? Am gresit cumva cu ceva ? ... adica scrie si tu cu litere mici.

Poate ar fi mai bine sa-ti iei o cartela de telefon si apoi sa pui aci nr de telefon si inclin sa cred ca ai avea mult mai multe sanse de reusita decat asa. Sau postezi pe orasul tau sau macar unul mai apropiat de tine.

Succes !

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ioi, Scrat.. a scris, e din Braila :P doar ca a confundat forumul cu un site de matrimoniale.

Postat

Ioi, Scrat.. a scris, e din Braila :P doar ca a confundat forumul cu un site de matrimoniale.

Ioi ... Cassy am vazut de unde este ... tocmai de aceea i-am spus ca ar fi mai bine sa-si dea anuntul + nr de telefon pe orasul lui.

No amu ma facui inteles ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.