Sari la conținut

Ce Vreti De La Mine?

Postări Recomandate

Postat

Asteptarea mea era aceea ca forumul isi are menirea sa ajute userii sa gaseasca niste fete ok si eventual sa mai faciliteze socializarea, in anumite limite.

In nici un caz nu m-am gandit ca un curvar versat ar incerca sa ii impuna unui altuia, mai novice, unde sa mearga.

Cata rautate poate sa zaca in sufletul unui om, astfel incat dexteritatea si inteligenta acestuia sa stea in calea celorlalte calitati...

Postat

Am stat eu sa ma gandesc la ce scara fac recenziile unii dintre voi?

Daca faceam asta, probabil ca treceam formul, publi si anuntul in blacklist.

E ANORMAL sa NU vrei sa comunici, cand in acelasi timp ii dai ghionturi lu altul si-l RASUCESTI, pana-i sucesti mintile.

Daca scopul era doar "rutina", puteai sa zici de la bun inceput... defilare.

Bataie de joc si foarte multa RAUTATE.

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Cine te-a rănit? 

:350x

• Like 1
Vizitator picard91
Postat

Cine te-a rănit? 

:350x

Dottore, lasa topicul ca iese flame, nu sunt destule topice de tip flame pe forum ???

• Like 3
Vizitator loving boy
Postat

Amado, tu ești, iubire?

Postat

Eo vreau sequel la alita ingerul luptator si sa ma igasesc o angerasa **spam editat** ca cristina careia sa ai fac cado la 17 ani anca 5000 da euroi, ca vad ca doctoru parnaie e prea prost si fatalau sa o faca

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Vezi ca refuza de data aceasta ...ca i-a mers bine de Neversea la Constanta

Postat

Cristina a fost la nervsea? nu ca ea nu se drogeaza, asa zice, recunoaste cu mana an pizda ca ea nu bea si nu se drgheaza... dupa ce a intrat an coma de la cocaina la 15 aia pe care i-o dadea gabriel, de mi-a aratat poze cu ea la spital cu perfurzii in brat, normal ca nu se mai drogrheaza.

Draga de ea micul anger luptator, exact ca Alita, avea nucleul de curva in ea, a avut nevoie doar de corpul perfect pentru asta, ceea ce l-a si primit, datorita horminilor de crestere si a lui maica-sa care era piesa la 40 de ani....

Sau vorbeai de amada ca s-a dus la neversea si s-a drogat ca vaca ?

Postat

Cristina a fost la nervsea? nu ca ea nu se drogeaza, asa zice, recunoaste cu mana an pizda ca ea nu bea si nu se drgheaza... dupa ce a intrat an coma de la cocaina la 15 aia pe care i-o dadea gabriel, de mi-a aratat poze cu ea la spital cu perfurzii in brat, normal ca nu se mai drogrheaza.

Draga de ea micul anger luptator, exact ca Alita, avea nucleul de curva in ea, a avut nevoie doar de corpul perfect pentru asta, ceea ce l-a si primit, datorita horminilor de crestere si a lui maica-sa care era piesa la 40 de ani....

Sau vorbeai de amada ca s-a dus la neversea si s-a drogat ca vaca ?

De prima , asa citeam in planurile ei marete cand a deschis Topicul acela pe Constanta

Nu stiu daca a convins-o @Ul Amelia , cand a luat-o la misto , ca sa stea in bancuta ei si sa nu-si aseze cortul chiar acolo , ca sunt altele (piese)  si o fac pe degeaba dupa ce se drogheaza

Stii faza aceea ,  stanjenitoare , ce naste din pisica , soareci mananca ...o piesa , urmeaza alta piesa , ca sa duca stafeta mai departe , nu de alta .

• Oras:undeva
Postat

De prima , asa citeam in planurile ei marete cand a deschis Topicul acela pe Constanta

Nu stiu daca a convins-o @Ul Amelia , cand a luat-o la misto , ca sa stea in bancuta ei si sa nu-si aseze cortul chiar acolo , ca sunt altele (piese)  si o fac pe degeaba dupa ce se drogheaza

Stii faza aceea ,  stanjenitoare , ce naste din pisica , soareci mananca ...o piesa , urmeaza alta piesa , ca sa duca stafeta mai departe , nu de alta .

Recunoaste, la cat de idiot esti, vrei doar muie SOBOLANE!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Iar faci filozofie ANALFABETULE MITOMAN! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Doar de data asta TAMPIYULE!? Inseamna ca ai luat mue la greu! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Postat

Amado, tu ești, iubire?

Nu am clone, cand ii fut - le spun cine sunt. ;)

Oricum, nu prea mai am chef de forum, mi s-a taiat.

:))))

Chiar ai crezut ca sunt eu?  :laugh2

Imi iau o pauza, revin cu acelasi cont sa vad cat au muncit panaramele la minusat... :)

Vizitator loving boy
Postat

Nu am clone, cand ii fut - le spun cine sunt. ;)

Oricum, nu prea mai am chef de forum, mi s-a taiat.

Imi iau o pauza, revin cu acelasi cont sa vad cat au muncit panaramele la minusat... :)

am întrebat, sa fiu civilizat.
Postat

Ai revenit , bulanule ? Habar nu ai despre ce este vorba , dar te infigi , precum  vulturul,  la supt pula

Ce mai  conteaza subiectul , ca tu oricum esti pe sub mese in permanenta , si nu ai habar de absolut  nimic .

Postat

am întrebat, sa fiu civilizat.

Eu cred ca e un tanar, mai firav asea... :)

Nu as folosi in viata mea expresia "curvar versat"!  :laugh2

Ei, speculatii sunt la tot pasul, daca nu vezi ca scriu de pe contul meu, inseamna ca nu scriu. ;)

Pup, drace!  :laugh2

Postat

Ai revenit , bulanule ? Habar nu ai despre ce este vorba , dar te infigi , precum  vulturul,  la supt pula

Ce mai  conteaza subiectul , ca tu oricum esti pe sub mese in permanenta , si nu ai habar de absolut  nimic .

Esti bine SOBOLANE, mai iei muie mult, mai suporti? :laugh2

Postat

ce nebun e condition lol :)))))

Toata ziua esti cu stiuletele lu miki in cur

Sclavilor, clonelor, bulangiilor! :laugh2

• Minus 2
Vizitator loving boy
Postat

Eu cred ca e un tanar, mai firav asea... :)

Nu as folosi in viata mea expresia "curvar versat"!  :laugh2

Ei, speculatii sunt la tot pasul, daca nu vezi ca scriu de pe contul meu, inseamna ca nu scriu. ;)

Pup, drace!  :laugh2

https://i.imgur.com/xgl33Hn.gifv

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

amada de la tine ma astept de la orice!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...