ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2019 La 24.07.2019 la 8:38, mursicatu a spus: Ul amelia, sincer vreau sa te intreb ceva, tu judeci cand vb? Ma doare pe mine in cot de cand nai mai deschis ziarul sau de cand nai mai intrat pe facebook! Nici macar nu sti sa te cultivezi dupa ce subiec a fost! Cand nai sa mai furi curent sa ma cauti sa iti fac cunostinta cu sorela! Pana atunci mai emancipeazate ca suntem in 2019!Mah Mursi...sincer vreau sati raspund ceva !!! ;) Io presupun ca tu ma confunzi pi mini cu ciniva pi cari chear o pasioneaza conturili tali di Feisbuci...alea 100...pientru cari vriei tu sa dai 100 di ieuro chipurili...ca iejti mina larga ca vii din neam di bani multi...ca doar nu ti doare dejtili cind tastezi baliverne paci !!! Tu acuma iejti pi un forum dispri curve ! Pi cini di acilea crezi tu cai intereseaza in maroneala curului di conturili tali curate...si fara di pretini...dipi Feisbuci ??? Iti zic io ca oi gresit adresa !!! Noi acilea vorbim di curve !!! Aaaaahhh...vriei so scoti pi sorăta la produs...you're in the right place !!! ;) Da dak pi tini ti doari doar sati fasi conturili di FB...si astai tat ci ai di zis acilea...uiti cum ie treaba...ala ie un fiel di "pishing" pi acilea...si se cam fute liniute pisti numele tau di user pientru chstiia asta ! Ca tu iti fasi publisitate acilea moka pientru o necesitate strict a ta...cari nari treaba cu curvaraseala...si sincer iti raspund...pi noi restu ni doari in floci di conturili tali !!! :)
mursicatu Reputație: -1 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Obiectvintila,nu am dat bacul la nici o materie ca mai am 2 ani pana la bac! Ul lu amelia Sorela nu e ca tine un gunoi sa stea pe site de futut! Chiar crezi ca mie imi pasa de contul asta! E ca la CS! 1
floarea din caraibe Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Mursi soarece de bibloteca de unde pla mea esti mah pisatule, Deja te caci pe tine intruna! Mars in pla mea de copil retardat, deschideți topic si vb pana iti sta limba pluta copil retardat. 1
doncta Reputație: 2415 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 24, 2019 La 24.07.2019 la 9:16, mursicatu a spus: Obiectvintila,nu am dat bacul la nici o materie ca mai am 2 ani pana la bac! Ul lu amelia Sorela nu e ca tine un gunoi sa stea pe site de futut! Chiar crezi ca mie imi pasa de contul asta! E ca la CS!
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 24, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 24, 2019 La 24.07.2019 la 9:21, floarea din caraibe a spus: Mursi soarece de bibloteca de unde pla mea esti mah pisatule, Deja te caci pe tine intruna! Mars in pla mea de copil retardat, deschideți topic si vb pana iti sta limba pluta copil retardat. La 24.07.2019 la 9:16, mursicatu a spus: Obiectvintila,nu am dat bacul la nici o materie ca mai am 2 ani pana la bac! Ul lu amelia Sorela nu e ca tine un gunoi sa stea pe site de futut! Chiar crezi ca mie imi pasa de contul asta! E ca la CS! Voi 2 si Ul Amelia vreau sa incetati si sa aveti o discutie civilizata.In acest stil nu ajungeti nicaieri.Dsorul mursicatu iti arat iesirea.Zi senina!Bitchy 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2019 Dragutaaa...da io cu Relu Chelu si sora lui Floare di Caraibiii ni jucam frumi acilea pin o vinit putzulica ala sasi vinda profilele lui di Feisbuci ! Zau di nam fost cumintica cumintica !!! :))))))) 4
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 29, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iulie 29, 2019 Mi-ați făcut ziua buna.N-am mai ras asa demult.Topicul asta trebuia dus la diverse/bancuri 1
exalibur Reputație: 3 Postat Iulie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 30, 2019 Relu chelu sorata e roxana cumva , intreb pentru un vecin ! Si tu esti boul ala care stateai sub mine la 1, pe eternitati. Daca esti tu sunama direct sa imi dai si mie nr lu sorata ca me-am schimbat telefonul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum