regalmassage Reputație: 186 Postat Iulie 19, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Postat Iulie 19, 2019 Imi folosesc vocea, corpul, jucariile si accesoriile pentru a domina insa cel mai mult imi folosesc spiritul si imaginatia nemarginita....Accept atat sclavi experimentati cat si novici sau cei care doar doresc sa experimenteze..Detalii la whatsapp: +40770988051Modul de adresare Cataleya,stapana mea!
daulimbi Reputație: 112 Postat Iulie 19, 2019 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Postat Iulie 19, 2019 ai uitat să scrii cît costă o ședință de cuny + hj cu tine, precum și cîți ani ani
regalmassage Reputație: 186 Postat Iulie 19, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2019 ai uitat să scrii cît costă o ședință de cuny + hj cu tine, precum și cîți ani aniAm 32 ani , o sedinta de o oracu cuny+hj-350 lei
darcick Reputație: 15 Postat Iulie 22, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Iulie 22, 2019 Bună!Poţi te rog să oferi ceva mai multe detalii despre tine, despre experienţă, ce practici preferi, ce practici accepţi şi ce tabuuri ai; care sunt condiţiile de programare (cu cât timp înainte accepţi programările); dacă şedinţele au loc în studio amenajat sau apartament, etc.
regalmassage Reputație: 186 Postat Iulie 22, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Autor Postat Iulie 22, 2019 Bună!Poţi te rog să oferi ceva mai multe detalii despre tine, despre experienţă, ce practici preferi, ce practici accepţi şi ce tabuuri ai; care sunt condiţiile de programare (cu cât timp înainte accepţi programările); dacă şedinţele au loc în studio amenajat sau apartament, etc.Buna ! Ședințele au loc intr un salon (am o camera in zona Burebista), Despre mine iti pot spune ca sunt o fire deschisă, miniona, creolă.Sunt atrasa de bdsn ( imi place sa imi folosesc straponul si vibratorul si sa penetrez, imi place sa umilesc verbal si fizic, accept si sesiuni de uro)Mai multe detalii te astept sa imi scrii pe whatsapp si sa discutam
darcick Reputație: 15 Postat Iulie 22, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Iulie 22, 2019 Buna ! Ședințele au loc intr un salon (am o camera in zona Burebista),Despre mine iti pot spune ca sunt o fire deschisă, miniona, creolă.Sunt atrasa de bdsn ( imi place sa imi folosesc straponul si vibratorul si sa penetrez, imi place sa umilesc verbal si fizic, accept si sesiuni de uro)Mai multe detalii te astept sa imi scrii pe whatsapp si sa discutamMulţumesc pentru răspuns!Eu am să ajung din nou în Bucureşti peste câteva săptămâni şi te contactez pe WhatsUp în prealabil.Eu am o experienţă decentă (vreo zece ani) în BDSM atât ca dominator cât şi ca submissive (mai mult masochism decât submisive) şi sunt interesat dacă poţi să domini fără a te aştepta ca eu să mă comport ca un submisive şi să ascult comenzi.Desigur, putem începe prin legarea mâinilor iar apoi ai toată imaginaţia ta la îndemână pentru a mă forţa să fiu oarecum supus :)Ai încercat vreodată aşa ceva? Crezi că poţi reuşi sau măcar te interesează acest tip de dominare?Ai mână liberă cam la orice, excepţie fac scato, uro şi urme permanente. În rest... "you are free to express yourself"!Ce spui?
regalmassage Reputație: 186 Postat Iulie 22, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Autor Postat Iulie 22, 2019 Mulţumesc pentru răspuns!Eu am să ajung din nou în Bucureşti peste câteva săptămâni şi te contactez pe WhatsUp în prealabil.Eu am o experienţă decentă (vreo zece ani) în BDSM atât ca dominator cât şi ca submissive (mai mult masochism decât submisive) şi sunt interesat dacă poţi să domini fără a te aştepta ca eu să mă comport ca un submisive şi să ascult comenzi.Desigur, putem începe prin legarea mâinilor iar apoi ai toată imaginaţia ta la îndemână pentru a mă forţa să fiu oarecum supus :)Ai încercat vreodată aşa ceva? Crezi că poţi reuşi sau măcar te interesează acest tip de dominare?Ai mână liberă cam la orice, excepţie fac scato, uro şi urme permanente. În rest... "you are free to express yourself"!Ce spui?am material didactic- imi plac ideile tale
fast2u Reputație: 57 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 O mare teapa!Nu recomand!Un cuib plin de persoane brunete...
darcick Reputație: 15 Postat Iulie 29, 2019 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Postat Iulie 29, 2019 O mare teapa!Nu recomand!Un cuib plin de persoane brunete...Vorbesti serios? Poti detalia dacă te rog?
regalmassage Reputație: 186 Postat Iulie 29, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Autor Postat Iulie 29, 2019 Cataleya nu este de etnie- are pielea creola intrucat are alta nationalitate- dar cel mai bine va facem invitatia sa va convingeti singuri iar domni care au fost la Cataleya rugam sa ii lase feedback .Va multumim!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum