leonidas Reputație: 719 Postat August 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat August 1, 2013 Da-i si tu aceleasi vesnice raspunsuri!
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 1, 2013 Nu am nevoie de fidelitate. Insa vad ca are ce are cu mine. Intruna intra cu alt ID si pune aceleasi vesnice intrebari. You can't fool me.Not even once. Ce vrei nene,frumoasa esti,garantie prezinti......incearca si tu sa-l intelegi
Sexything Reputație: 11039 Postat August 1, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat August 1, 2013 Cactusule,stii ca imi esti drag,dar totusi.... Imi pare rau,insa lipsa bunul-simt(al lui) e ceva ce nu suport. In aceeasi masura,lipsa discretiei. Si mutilarea limbii romane.Stiu,sunt intr-o dunga cateodata,insa am anumite principii dupa care ma ghidez.Hai ti !
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 1, 2013 . Si mutilarea limbii romane.Lasa nene,ca de mutilat o mutileaza si altii cu pretentii...asta sa fie marea lui problema In rest....tu stii mai bine Si io mi te tzuc bre
songoku Reputație: 809 Postat August 11, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 11, 2013 Am ras cu lacrimi la acele conversatii.Iti multumesc pentru minute bune de ras,mai ales pentru 3-4 raspunsuri bine aruncate.
calunegru Reputație: 39 Postat August 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Postat August 22, 2013 Buna Seara Eu in locul tau nu il bagam in seama Anca,lasal sa vorbeasca singur ca o moara stricata ca omu se baga si el in seama.Probabil a vrut sa socializeze cu tine dar a dat gres.Oricum rabdare sa ai ca ai sa intalnesti destui fatalai din astia. O seara faina Bafta tuturor
rider Reputație: 373 Postat August 22, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat August 22, 2013 fetelor!!! aia nu-s ziaristi sau sunt in practica de anul 1 LoL - pana si ala de facea zeroTV e mai versat
alex1199 Reputație: -505 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2013 Cateva detalii despre X: editat
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat Septembrie 8, 2013 Nu cred ca este recomandat sa dam nume real a nimanui.
alex1199 Reputație: -505 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2013 Ai dreptate. Am editat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum