Sari la conținut

Cateva cuvinte

Postări Recomandate

• Oras:Calea Lactee
  • Oras:Calea Lactee
Postat

Pun pariu pe 100 lei ca i Alexandra

Mariachi35 ai câștigat pariul...Această "Elena"este Alexandra1904 blonda!Citit ultimele discuții de pe topicul ei și tema acestui topic și faceți legatura...Când mă gândesc ca am vrut sa vizitez acest specimen,chiar mă felicit ca nu am facut-o!
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

n ai pierdut multe ca n ai vizitat o dupa mine e cam rece si te trateaza de pe cal !

Vizitator lord_diamant
Reputație: 0
Postat

alegri nu sunt de acord cu tine în privința lui Alexandra dar îți dau dreptate 100% pt că îți respect opinia și punctul de vedere. Eu spre exemplu m-am simțit super de bine cu ia dar pe tine te cred că ți-a creat o repulsie telefonic. Dacă pt tine nu a fost Ok pt mine a fost, asta nu înseamnă că trebuie să te critic sau să presupun că ești fish. Așe am pățît io cu huligănica Ana de la top, mi-a creat o repulsie prin neseriozitatea ei încă de la primu apel, că am fost o dată sau de 2 ori și sa comportat din cale afară de hîd i altă discuție că oricum la ie nu mai mă duc. Apreciez inițiativa ta critică. Dacă nu leam critica atunci nu să pot perfecționa. Vine unul ca mine sau ca tine și critică o curvă ca n-ai apoi să ne sară în cap cei la care le-a fost pe plac sau proxeneții, trebuie arătat cu jejitu întătdeauna pă curvele care nu îs ce trebuie. Apreciez comentariile tale și îmi pare bine că ai punctat exact cum trebuie să facă orice recenzor adevărat. Baftă la gagici. Io mă lăs de recenzat și revin numa dacă ceva nu merge cum trebuie în privința unei curve. Numa bine și spori în tăte.

Vizitator lord_diamant
Postat

Spori

Vizitator lord_diamant
Postat

Curvele astea proaste dacă nu acceptă critica și nu fac nimic să se imbunătățească ar trebuii să țină capu jos și la fel proxeneții lor, nici vorbă să mai comenteze aici pe forum, am dedus spre exemplu că userul tralalabm este proxenetul lui Ana, culmea e că cine umblă la această curvă în loc să respecte opinia altora chiar dacă nu e de bine îi ia apărată tot fishului :). Poate oi mere să dau cu hamfău pă la nas mai încolo și-apoi să vezi caterincă de recenzie... Când iei apărarea unei curve și îi faci jocurile dacă țio făcut o muie Ok cât de cât asta înseamnă să hii un om prost chiar ușor retard. Numa bine și spori în tăte

• Oras:baia mare
Postat

Toți ăia care au scris ca trăim în 2019(dpdv a securității) ii rog să-și revadă comentariile :-) .

Postat

Ghiță(lord_diamant) ai talent la scris, recunosc ca nu am citit tot ce ai scris din cauza ca te întinzi mai mult ca Sadoveanu. Dar asta ii un forum de informare, de unde eu sau alții luam informații. Dacă nu ai ceva care sa ne ajute mai bine scrie o carte.

Vizitator lord_diamant
Postat

mircea1010 o carte nu poate conține informații ajutătoare ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare