ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 S-au perindat mai mult de 3 dar nu stiu engleza la perfectie :) Fata tatii o stie si poate sa aprecieze care traducere e buna si care pute a labar
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 S-au perindat mai mult de 3 dar nu stiu engleza la perfectie :) Fata tatii o stie si poate sa aprecieze care traducere e buna si care pute a labar :)"Vara, cum liliecii s-au scuturatSangele curge mai repede decat un rauIn fiecare moment pe care il petrec cu tine" Originalul:"In the summer, as the lilacs bloomLove flows deeper than the riverEvery moment that I spend with you" Traducerea ar fi:Vara, cand liliecii infloresc,Iubirea curge mai profund decat un rauin fiecare moment pe care il petrec cu tine Nu rimeaza traducerea exacta niciodata, daca esti poet - corecteaza rima. :)
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 :)"Vara, cum liliecii s-au scuturatSangele curge mai repede decat un rauIn fiecare moment pe care il petrec cu tine" Originalul:"In the summer, as the lilacs bloomLove flows deeper than the riverEvery moment that I spend with you" Traducerea ar fi:Vara, cand liliecii infloresc,Iubirea curge mai profund decat un rauin fiecare moment pe care il petrec cu tine Nu rimeaza traducerea exacta niciodata, daca esti poet - corecteaza rima. :) Nu stiu engleza, stiu o engleza de balta :) M-a invatat o fata in balamuc. In 10 minute m-a invatat engleza... N-am ce sa corectez, tu mi-ai corectat mie rima Eminescu era un labar oricum, il citesc fetele ca e in programa si e obligatoriu :)
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 Nu stiu engleza, stiu o engleza de balta :) M-a invatat o fata in balamuc. In 10 minute m-a invatat engleza... N-am ce sa corectez, tu mi-ai corectat mie rima Eminescu era un labar oricum, il citesc fetele ca e in programa si e obligatoriu :) Nea! Am gresit si eu la cafea. Este "raul", nu "un rau".S-a dus in laba si topicul asta! :laugh2
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 25, 2019 Nea! Am gresit si eu la cafea. Este "raul", nu "un rau".S-a dus in laba si topicul asta! :laugh2Amada, ți-ai găsit de munca? 1 5
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Nea! Am gresit si eu la cafea. Este "raul", nu "un rau".S-a dus in laba si topicul asta! :laugh2Pai se duc in laba ca baietii nu stiu sa scrie poezii :) Eu m-am lasat de poezii ca sunt cam penibile Aia e scrisa de o fata direct in engleza. Si imi mai place una scrisa tot de o fata Light me up insteadFill me with powerAnd change me, make me wonderfulI am the moonflowerAnd bathe me in the fountain of youthFull of frustration, I just want the truth And give me a featherI'll try change the weatherAnd now we're together There was thunder and lightningIt was awfully excitingBut your words are so frighteningAnd my fists are now tightening I am just a womanI am strong and braveDon't want to be victimizedDon't want to be a slave And now in the rain, in meaningless painI'll scream and complain There was thunder and lightningIt was awfully exitingBut your words are so frighteningAnd my fists are now tightening
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 That may be delightfulAnd kinda insightful,But I don't like the change.The topic was "Revenge!" :)
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 On topic: Razbunarea e arma prostului care vine si te ia la bataie direct. Cu multa ura. Degeaba, fara nici un motiv. Mai multe despre razbunare nu stiu.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 Nimeni nu se razbuna fara motiv. Se poate inchide, n-am cu cine.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 25, 2019 On topic: Razbunarea e arma prostului care vine si te ia la bataie direct. Cu multa ura. Degeaba, fara nici un motiv. Mai multe despre razbunare nu stiu. Si atunci arma desteptului care e ? Tinand cont ca si calitatile pozitive ale unui om au limita ca si restul dealtfel
nobel_a Reputație: 731 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Si atunci arma desteptului care e ? Tinand cont ca si calitatile pozitive ale unui om au limita ca si restul dealtfel Rabdarea 5
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Ei, cum te razbuni ''Ai draga grija cum iesi din masina. Stii cum esti mai inaltuta, n-as vrea sa te lovesti'' Ii deschizi portiera, ii oferi bratul, ai grija sa nu-si murdareasca sandalutele, ii tragi scaunul la restaurant, intretii conversatia, o amuzi, iar la urma o pui sa achite nota. Plus 30 de lei pe bord pentru benzina.
official7f Reputație: 29 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Rabdarea pana explodeaza mamaliga 2
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 Rabdarea Cea mai lunga razbunare cu un barbat la mine tine de 9 ani, iar cu sor-mea sunt in asteptare de 40... :)Cu rabdare faci multe. ;) 1
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Nimeni nu se razbuna fara motiv. Se poate inchide, n-am cu cine.Deci tu crezi ca barbatii urasc femeile cu un motiv. Fetele nu inteleg ura bagabontilor. M-ai surprins de fiecare data dar cu asta mi-ai pus capac.
filofteu Reputație: 663 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Exista vreun nefericit pe lumea asta care de 9 ani si-o ia de la o baba zaluda care oracaie pe internet? Mai baiatule, daca citesti p-aici, sa stii ca te putem ajuta. Tu chiar ai nevoie. 1
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Si atunci arma desteptului care e ? Tinand cont ca si calitatile pozitive ale unui om au limita ca si restul dealtfel Desteptul nu are nevoie de nici o arma :) E si un cantec Come as you areAs you wereAs I want you to be And I swear that I don't have a gunNo, I don't have a gunNo, I don't have a gun
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 Deci tu crezi ca barbatii urasc femeile cu un motiv. Fetele nu inteleg ura bagabontilor. M-ai surprins de fiecare data dar cu asta mi-ai pus capac. Nu compara misoginismul, sadismul, narcisismul... cu simpla ura.Unele persoane se nasc fara empatie sau sunt slefuite cu rautate pana asa devin. Exista vreun nefericit pe lumea asta care de 9 ani si-o ia de la o baba zaluda care oracaie pe internet? Mai baiatule, daca citesti p-aici, sa stii ca te putem ajuta. Tu chiar ai nevoie. Sunt baba acum? Ziceai ca faci in pampers... Ti-ai incurcat iar pastilele.Nu ia nimic de la mine acum, am limitat vorbitul cu el la cateva luni. Urmaresc doar consecintele actiunilor lui...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 25, 2019 Rabdarea Si aia e limitata =)) 3
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Nu compara misoginismul, sadismul, narcisismul... cu simpla ura.Este simpla ura. Barbatii sunt obsedati de control, rationalizeaza totul. Vor sa controleze o singura femeie pe care li se pune lor pata. Constata ca nu se poate. Se enerveaza la culme si sar direct la bataie. Este clasic, se da la stirile de la ora 5.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Amada, ian zi tu cum te razbuni pe toti barbatii luandu-ti un dildo si o sticla de rachie 2 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 25, 2019 Autor Postat Iulie 25, 2019 Erau N discutii haioase pe tema asta, unele serioase.Nu am ce discuta cu batuti in cap.
ayaan18 Reputație: 19 Postat Iulie 25, 2019 Postat Iulie 25, 2019 Amada, ian zi tu cum te razbuni pe toti barbatii luandu-ti un dildo si o sticla de rachieNu se razbuna niciuna, ele nu urasc barbatii. Se mai distreaza cu ei, cand ii zapacesc le e mila de ei :)
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Iulie 25, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 25, 2019 Amada, ian zi tu cum te razbuni pe toti barbatii luandu-ti un dildo si o sticla de rachie :)))si o camera de filmat
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 25, 2019 :)))si o camera de filmatÎntr-o cameră cu gratii la geam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum