Sari la conținut

Cristina 0741657943

Postări Recomandate

• Oras:Targu Mureș
Postat

Săptămâna viitoare vei mai fi prin MUREȘ?

Da o sa ma găsești și săptămâna viitoare
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200513/0821/1c75e3c835391c04bc7f195bf902c0e6.jpg

pupici
Vizitator reemy79
Reputație: 0
Postat

După o pauză de doua luni nu m-am putut abține să nu îi fac o vizita scurtă acestei frumoase fete.

Prea multe nu am ce să mai adaug întrucât am facuto în alte recenzi anteriorioare.

Am găsit aceeași persoană superbă dar parcă simai frumoasă cu acea piele catifelată,sanii aceia superbi și piersicuta aceea apetisantă de care nu m-aș satura și dacă aș avea-o zilnic să o zmotocesc.

Fiind pe grabă am ales doar o finalizare la 150 cu ceva bonus din partea mea.

Apartament curat cu pat matrimonial,baie curată cu cele necesare, prosop curat.9

OP 9,5..dar din cauza mea întrucât am oprit-o că abia așteptăm să-i simt pasarica aceea superbă.

NP 10..schimbat câteva poziții și terminat doogy destul de repede faÅ£ă de altă dată.

Atitudine pro client 9..i-aș fi dat mai mult dar din păcate lipseste FK dar in rest e foarte comunicativa și zâmbitoare.

Implicare maximă cu gemete frumoase.

Recomand doogy..are un fund beton dar și la LOT oferă o priveliște superbă cu sânii aceea naturali.

De revenit cu siguranță o să mai revin pe la ea dar pentru o variantă mai lungă de timp. Astăzi eram foarte grăbit dar din partea ei nu am simțit la nici o vizită să dea impresia că trebuie să plec cum am simțit-o la anumite fete.

Ms frumos Criss pentru răsfățul oferit astăzi,chiar mi-a fost dor!

Sper să ne revedem curând. 😘🤗

• Like 5
Postat

După o pauză de doua luni nu m-am putut abține să nu îi fac o vizita scurtă acestei frumoase fete.

Prea multe nu am ce să mai adaug întrucât am facuto în alte recenzi anteriorioare.

Am găsit aceeași persoană superbă dar parcă simai frumoasă cu acea piele catifelată,sanii aceia superbi și piersicuta aceea apetisantă de care nu m-aș satura și dacă aș avea-o zilnic să o zmotocesc.

Fiind pe grabă am ales doar o finalizare la 150 cu ceva bonus din partea mea.

Apartament curat cu pat matrimonial,baie curată cu cele necesare, prosop curat.9

OP 9,5..dar din cauza mea întrucât am oprit-o că abia așteptăm să-i simt pasarica aceea superbă.

NP 10..schimbat câteva poziții și terminat doogy destul de repede faţă de altă dată.

Atitudine pro client 9..i-aș fi dat mai mult dar din păcate lipseste FK dar in rest e foarte comunicativa și zâmbitoare.

Implicare maximă cu gemete frumoase.

Recomand doogy..are un fund beton dar și la LOT oferă o priveliște superbă cu sânii aceea naturali.

De revenit cu siguranță o să mai revin pe la ea dar pentru o variantă mai lungă de timp. Astăzi eram foarte grăbit dar din partea ei nu am simțit la nici o vizită să dea impresia că trebuie să plec cum am simțit-o la anumite fete.

Ms frumos Criss pentru răsfățul oferit astăzi,chiar mi-a fost dor!

Sper să ne revedem curând.

Mulțumesc și eu pentru vorbele frumoase și te aștept cu drag și alta data , stii ca esti bine venit oricând și la orice ora te pupacesc
  • Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200509/1144/6a4f48b81ae5cc7c02d0292420b40495.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200509/1144/a79e5fccf3669b486962800d1530d5c1.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200509/1145/857b6a1707352488eb1e8d716659951a.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200509/1144/080b8a516c0a67aa7f612020e7a0575a.jpg

multumesc te pup
Postat

Buna dragilor astăzi sunt disponibilă pana la ora 02:00 , îmi cer scuze dacă nu am răspuns la toate mesajele voastre in general citesc doar mesajele cu programări pentru ca sint foarte multe mesaje de la voi va pupici

• Like 1
Postat

Disponibilă pana la pra 00:00 va rog sa ma sunați cu 20 de minute înainte sau sa îmi lăsați mesaj pentru ca din păcate pentru unul din colegii voștrii care a uitat sa anunțe când ajunge exact nu am reușit sa ne întâlnim pentru ca deja aveam pe cineva la ora respectiva va pupacesc

Postat

Buna dragilor , ultimele zile la voii va aștep. Programările se fac telefonic sau prin sms va pup

Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200528/2325/b2bc1802efa10b24028362523766bd60.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200528/2325/6253e80e685bcc364270423d9488e9c3.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200528/2325/fb1c4707b355f5b5e5eabff162e6fc7f.jpg

Mulțumesc te pup
  • Like 1
Postat

Buna dragilor ultimele zile in oraș va aștept cu drag ❤️

• Like 1
Postat

Buna dragilor de astăzi disponibilă pentru voi începând cu ora 17:30 va pupacesc

Postat

Buna dragilor disponibilă pana la ora 02:00 va pupic

Postat

Bula dragilor pentru programări va rog sa ma sunați , nu mai fac programări prin sms pentru ca mulți nu au respectat și am priedut alte programări va pup

Postat

Buna ziua,

Am vizitat pe aceasta domnisoara acum cateva zile.

Modalitatea de contact: am dat SMS, desi am citit postarea anterioara si pe care inteleg, cand am avut "posibilitatea" am sunat telefonic. Voce calda, destul de prietenoasa. Era disponibila, am primit adresa, in 15 min ajung acolo. Sunt nou la Tg Mures, practic nu cunosc orasul dar locatia se poate gasi foarte usor, loc de parcare putin mai greu, zona Tudor.

Aspect: Cristina e o fata foarte frumoasa, de tip "Omg" si intorci capul pe strada:D

Servicii: am avut multe treaba la ziua respectiva, deci am optat pe varianta 1 fin. Am beneficiat de OP, destul de placuta dupa care schimbat 2 pozitii NP.

Per total a fost o intalnire reusita, totusi am cateva mentiuni:

Cred ca folosirea Whatsapp ar fi o idee buna, mai ales dpdv a potentiali clienti.

O mica atentie la inceputul intalnirii, de ex pahar de apa/suc ar inbunatatii serviciile si impresia clientilor, la fel si o mica socializare cateva minute la inceput. Bineinteles depinde de client, fiecare avem alte necesitati :D

Eu vad mult potential in domnisoara. Intalnirea asta din cauza mea a fost destul de scurta, practic nici serviciile nu am intrebat si nu pot sa dau informatii, insa cand imi permite programul revin pt o ora sau mai mult, ca sa descopar :D

Eu m-am simtit bine in compania Cristinei, ca aspect/servicii/pret as recomanda tuturor.

Cu stima,

C.

Postat

Buna ziua,

Am vizitat pe aceasta domnisoara acum cateva zile.

Modalitatea de contact: am dat SMS, desi am citit postarea anterioara si pe care inteleg, cand am avut "posibilitatea" am sunat telefonic. Voce calda, destul de prietenoasa. Era disponibila, am primit adresa, in 15 min ajung acolo. Sunt nou la Tg Mures, practic nu cunosc orasul dar locatia se poate gasi foarte usor, loc de parcare putin mai greu, zona Tudor.

Aspect: Cristina e o fata foarte frumoasa, de tip "Omg" si intorci capul pe strada:D

Servicii: am avut multe treaba la ziua respectiva, deci am optat pe varianta 1 fin. Am beneficiat de OP, destul de placuta dupa care schimbat 2 pozitii NP.

Per total a fost o intalnire reusita, totusi am cateva mentiuni:

Cred ca folosirea Whatsapp ar fi o idee buna, mai ales dpdv a potentiali clienti.

O mica atentie la inceputul intalnirii, de ex pahar de apa/suc ar inbunatatii serviciile si impresia clientilor, la fel si o mica socializare cateva minute la inceput. Bineinteles depinde de client, fiecare avem alte necesitati :D

Eu vad mult potential in domnisoara. Intalnirea asta din cauza mea a fost destul de scurta, practic nici serviciile nu am intrebat si nu pot sa dau informatii, insa cand imi permite programul revin pt o ora sau mai mult, ca sa descopar :D

Eu m-am simtit bine in compania Cristinei, ca aspect/servicii/pret as recomanda tuturor.

Cu stima,

C.

mulțumesc pentru vorbele frumoase și o sa iau in calcul ceea ce mi ai zis data viitoare te pup cu drag
Postat

Buna dragilor disponibilă pana la ora 02:00 programări prin telefon sau sms va pupici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...