pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 25, 2019 acum e in Bucuresti, l-a deschis din greseala pe Craiova :) De unde cunosti amanuntele, nu cumva esti si tu un mormoloc!? :laugh2 pentru ca am fost la ea, tu de ce vorbesti urat "avocatule" ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 SOMERULE! Unde am vorbit urat, mai urat decat tine? Incinge-i gratarul lui kiki, sunteti frati! Nu am pus ghilimele la somer pentru ca asta esti! :laugh2 ai nevoie de ochelari scandalagiule ? asa e viata de avocat ? pe liber profesionist ? :thinking Fii decent si muta discutia pe D.G. sa rada toata lumea de tine acolo si lasa topicul Antonie in pace La nesimtirea ta nu pot! Eu nu platesc un cont pentru a spune orice fara sa imi asum consecintele. Tu o faci si asta arata despre tine ce fel de "om" esti! haidi pa, invata sa fii om,dupa aceea mergi la scoala, si tot CLONA ramai! :laugh2 Se vede cine are nevoie de ochelari CLONA! :laugh2 O mormolocesti pe antonia? :laugh2 bine ca recunosti Alexandru69/Advanced si ce alte clone ai mai avut dealungul anilor :laugh2 :laugh2 :laugh2 10
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 Kiki , esti bine mah sandilaule? Poate gresesc, esti insa la fel de idiot ca si el! :laugh2 :laugh2 :laugh2 10
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 Acest avocat e clar un dement si nimeni nu ia masuri impotriva acestuia in pofida semnelor clar vizibile, inclusiv administratia acestui site ! Bravo pentru profesionalism si pentru schimbarea care s-a anuntat ! 10
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 Acest avocat e clar un dement si nimeni nu ia masuri impotriva acestuia in pofida semnelor clar vizibile, inclusiv administratia acestui site ! Bravo pentru profesionalism si pentru schimbarea care s-a anuntat !Acest personaj Este un psihopat cu multe clone! PIZDAMOALE, chiar vrei sa te fac chinuitule? Stiu ca ai vocabular limitat, te rog insa, daca esti barbat, da-o pe bune, nu mintii ca o curva umana proasta! :laugh2 1 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 Acest personaj Este un psihopat cu multe clone! PIZDAMOALE, chiar vrei sa te fac chilotare? :laugh2 zi tot ce te doare, am 30 min la dispozitie, dupa care trebuie sa fut o tipa misto, iti zic imediat cum o cheama 10
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 25, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iulie 25, 2019 Acest personaj Este un psihopat cu multe clone! PIZDAMOALE, chiar vrei sa te fac chilotare? :laugh2Stimate Judecator Lisandre. :)) Ai o dovada ca are clone? Sau si tie îti place ca alte personaje sa arunci pastile aiurea? PS: intreb pentru un prieten! 9
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 zi tot ce te doare, am 30 min la dispozitie, dupa care trebuie sa fut o tipa misto, iti zic imediat cum o cheamaMa pish pe tine ca om, ma pis pe clonele tale, esti o zdreanta si asta se vede din contradictiile pe care le afisezi in postarile tal!TE APRECIAZA DOAR CLONATII! :laugh2 1 2
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 25, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iulie 25, 2019 Ma pish pe tine ca om, ma pis pe clonele tale, esti o zdreanta si asta se vede din contradictiile pe care le afisezi in postarile tal!TE APRECIAZA DOAR CLONATII! :laugh2Oare? Esti sigur ca asa e?Asa rau te-a marcat despartirea de Amelia incat ai probleme grave la mansarda?Fa-ti un control Paranoia 8
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 Ma pish pe tine ca om, ma pis pe clonele tale, esti o zdreanta si asta se vede din contradictiile pe care le afisezi in postarile tal!TE APRECIAZA DOAR CLONATII! :laugh2 sa te pisi pe tine, jignesti fara nici un motiv. Asa e cand esti un bolnav psihic si nu iti ajung medicamentele. Eu sincer ma pis pe sistemul medical din Romania pentru ca lasa bolnavi ca tine in libertate. Cu ce te-ai simtit deranjat ca am indicat faptul ca Antonia nu activeaza in Craiova, dar in Bucuresti ? zi oligofrenule, cat despre clone esti prost informat "desteptule". Spun eu cum sta treaba ca sa inteleaga si restul de pe acest forum ! Faptul ca ai primit puncte de reputatie negative de la mine unde injuri ca un birjar te-a deranjat maxim. Nu ai cap pe umeri pentru ca esti un caine dobitoc ca inca 3 pe acest forum si nu gandesti si ai ales ultima mea postare si ai trecut la jigniri. Trista viata ai handicapatule !PS: Nu te-am jignit in nici un fel, este strict adevarul gol golut 13
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 sa te pisi pe tine, jignesti fara nici un motiv. Asa e cand esti un bolnav psihic si nu iti ajung medicamentele. Eu sincer ma pis pe sistemul medical din Romania pentru ca lasa bolnavi ca tine in libertate. Cu ce te-ai simtit deranjat ca am indicat faptul ca Antonia nu activeaza in Craiova, dar in Bucuresti ? zi oligofrenule, cat despre clone esti prost informat "desteptule". Spun eu cum sta treaba ca sa inteleaga si restul de pe acest forum ! Faptul ca ai primit puncte de reputatie negative de la mine unde injuri ca un birjar te-a deranjat maxim. Nu ai cap pe umeri pentru ca esti un caine dobitoc ca inca 3 pe acest forum si nu gandesti si ai ales ultima mea postare si ai trecut la jigniri. Trista viata ai handicapatule !PS: Nu te-am jignit in nici un fel, este strict adevarul gol golutMai respira putin psihopatule, ti-am intors doar jignirile ANALfabetule! :laugh2 Ma pish pe punctele tale de reputatie zdreanta, esti un nimeni! :laugh2 Esti peste, asta este clar! Arata-mi unde am injurat mai mult ca tine zdreanta, posteaza si ceea ce ai scris tu muistule! Singurul tau argument este prostia iertata pentru ca platesti! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 Oare? Esti sigur ca asa e?Asa rau te-a marcat despartirea de Amelia incat ai probleme grave la mansarda?Fa-ti un control ParanoiaEste ca esti setat mamelucule, un scalv trist si bulangiu! :laugh2 1 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 te las aici sa fierbi in suc propiu, sper sa nu ti se sparga vreo vena, Doamne ajuta si apara-ne de nebuni ! :pope 9
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 Mai respira putin psihopatule, ti-am intors doar jignirile ANALfabetule! :laugh2 Ma pish pe punctele tale de reputatie zdreanta, esti un nimeni! :laugh2 Esti peste, asta este clar! Arata-mi unde am injurat mai mult ca tine zdreanta, posteaza si ceea ce ai scris tu muistule!ai editat postarea de 4 ori, lasa o singura varianta, ce ai ? Amelia e bine apropo bafta in viata ! sper sa iti gasesti linistea sufleteasca ! 10
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 25, 2019 sa te pisi pe tine, jignesti fara nici un motiv. Asa e cand esti un bolnav psihic si nu iti ajung medicamentele. Eu sincer ma pis pe sistemul medical din Romania pentru ca lasa bolnavi ca tine in libertate. Cu ce te-ai simtit deranjat ca am indicat faptul ca Antonia nu activeaza in Craiova, dar in Bucuresti ? zi oligofrenule, cat despre clone esti prost informat "desteptule". Spun eu cum sta treaba ca sa inteleaga si restul de pe acest forum ! Faptul ca ai primit puncte de reputatie negative de la mine unde injuri ca un birjar te-a deranjat maxim. Nu ai cap pe umeri pentru ca esti un caine dobitoc ca inca 3 pe acest forum si nu gandesti si ai ales ultima mea postare si ai trecut la jigniri. Trista viata ai handicapatule !PS: Nu te-am jignit in nici un fel, este strict adevarul gol golut Pe lângă că le zici bine, mai și semeni cu mine în poza ta de profil :))) Bro, nu-ți bate capul cu cantități neglijabile. Habar n-am ce dragosti sau resentimente are cu motanul, de-l tolerează pe individul ăstă, dar un lucru îți pot spune SI-GUR: NU e avocat! Avocații își construiesc retorica pe un noian complex de cuvinte, unde termenii de specialitate primează. Ficiorului ăstuia și cuvintele de mahala i-s prea multe, trust me ;) 7
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 25, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iulie 25, 2019 Este ca esti setat mamelucule, un scalv trist si bulangiu! :laugh2Diferenta dintre tine și mine e ca eu nu sunt sclavul muierilor ca tine, si nici sluga unor acoliti precum tu! 9
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 te las aici sa fierbi in suc propiu, sper sa nu ti se sparga vreo vena, Doamne ajuta si apara-ne de nebuni ! :popeNu fierb, doar constat cat de idiot esti! Tui fierb ca un bulangiu in calduri! :laugh2 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Iulie 25, 2019 Pe lângă că le zici bine, mai și semeni cu mine în poza ta de profil :))) Bro, nu-ți bate capul cu cantități neglijabile. Habar n-am ce dragosti sau resentimente are cu motanul, de-l tolerează pe individul ăstă, dar un lucru îți pot spune SI-GUR: NU e avocat! Avocații își construiesc retorica pe un noian complex de cuvinte, unde termenii de specialitate primează. Ficiorului ăstuia și cuvintele de mahala i-s prea multe, trust me ;)mersi de sfat, o sa il trec la ignore pe limaxul asta :beex2 10
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 Diferenta dintre tine și mine e caeeu nu sunt sclavul muierilor ca tine, si nici sluga unor acoliti precum tu!Eu nu sunt ca ""caeeu" cum esti tu, tremura prostia in tine! :laugh2 1
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 25, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iulie 25, 2019 Nu fierb, doar constat cat de idiot esti! Tui fierb ca un bulangiu in calduri! :laugh2Tu ai fost deja fiert in sosul de tomate al Ameliei! Mai vrei putin este? Ti-a placut gustul nebunaticule 9
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 mersi de sfat, o sa il trec la ignore pe limaxul asta :beex2te lingi in cur singur ANALfabetule, clona ignoranta! :laugh2 1
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 25, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iulie 25, 2019 te lingi in cur singur ANALfabetule, clona ignoranta! :laugh2Nu iti putem lua aceasta Onoare! Linge-te pe cosor in continuare cu Picon! Cuplul anului! 7
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 Tu ai fost deja fiert in sosul de tomate al Ameliei! Mai vrei putin este? Ti-a placut gustul nebunaticuleDecat gustul de cacat pe care il ai tu, mai bine ca mine muistule! 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Iulie 25, 2019 Sa-mi bag pula in Amelia si condition sa se uite :X 4
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 Nu iti putem lua aceasta Onoare! Linge-te pe cosor in continuare cu Picon! Cuplul anului!Picon este om pana la urma, tu cu gasca ta de clone, sunteti niste mizerabili,troli imputiti? :laugh2 2
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 25, 2019 Sa-mi bag pula in Amelia si condition sa se uite :XSa dea Domnul, se pare ca se uita mai mult clonele cu care te lingi in cur! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 2
Postări Recomandate