oslaos Reputație: 2 Postat Iunie 28, 2013 Oras:X Oras:X Postat Iunie 28, 2013 FUNDULET bombat, 1.70 m, 55 kg, 24 ani, ofer placeri intime domnilor generosi si de inalta calitate, locuiesc central, discretie. Nr. Tel.: 0766806913 Poze:
oslaos Reputație: 2 Postat Iunie 28, 2013 Oras:X Oras:X Autor Postat Iunie 28, 2013 Ups am uitat pretul (si edit vad ca nu am). Pret: 100 L
alabastru Reputație: 62 Postat Iulie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 1, 2013 Locatia Unirii zepter ... undeva pe strada Emil Botta langa loganul cel rosu Apartament de 2-3 camere mai sta o domnisoara .... si zic eu ca mai sta si pestele, apartamentul mediocru spre slab baia comunista seaca, ca la camin Detalii despre intalnirea efectiva Vroiam ceva gen 1minute fastfuck am stat o finalizare, ma primit fata din poze, am schimbat 2 vorbe am pupat mana domnsorei cand sa prezentat si a multumit frumos pentru gest... instant klic... bla bla bla la baie in camera dezbracatelea sfarcuri faine mozlit un sfarc, dat cu ungiile pe abdomen pe picioare sa facut paraul de gaina la fata, ala micu sa facut rosu, am intrat direct in pozitiaia misionarului, am dat din cur cam 5 min maxim fata nustiu daca a avut sau nu o traire dar a inceput sa pulseze din pasa asa ca am ejaculat si eu oricum sa miscat bine a dat contre a fost activa bine. am mai stat putin, dus plecat. De remarcat ca are prezervative mici f mici, eu sund dotat mediu dar prezervativul a fost mic daca eu unu mai salam sa isi ia prez cu el. Fata e volubila, nu este foarte calda dar nici falsa nu este.Are un umor gri -kaki gen eu - mai stai putin. ea - stau stau ca pana diminieata o sa tot stau. Programul de lucrude pe la 18 pana dimineata Note Locatie - 7GFE - 6.5Oral - nustiu Corp - 7.5 Fata -6 (are o problema la dinti altfel era 8 )Normal - 8 Am stat o finalizare 100 ron La 80 ron as recomanda la 100 merita daca esti in zona 5
0766.806.913 Reputație: 0 Postat August 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 14, 2013 ANDREEA NU MAI RASPUNDE LA NR ASTA ............ ACUM LA NR ASTA ESTE AL MEU ALINA FATA DIN POZE
bbengoss Reputație: 86 Postat August 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2013 ANDREEA NU MAI RASPUNDE LA NR ASTA ............ ACUM LA NR ASTA ESTE AL MEU ALINA FATA DIN POZE Poti sa detaliezi , sa intelegem si noi situatia mai bine !!!!!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum