Sari la conținut

The following user(s) rated this profile: futacul xxl (1 stars), twin peaks (1 stars), amelia07 (1 stars), fotomodel (1 stars), falcon60 (1 sta

Postări Recomandate

Vizitator loving boy
Reputație: 0

adica?

te faci ca nu înțelegi? Ce pula mea dai tu adrese? Zi de el ce vrei, e altceva, dar fără d-astea, ne-am înțeles?
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

te faci ca nu înțelegi? Ce pula mea dai tu adrese? Zi de el ce vrei, e altceva, dar fără d-astea, ne-am înțeles?

El a spus mult mai multe despre mine handicapatule! Stai calm si nu mai pune botul la idioti! Eu nu ma inteleg cu idioti ca tine, le raspund doar pe aceiasi limba!

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Bines....mahhh  Gogule  !!!

Esec total , dar ....continuati.

Pana pe sera iar cazi sub masa  de  la posirca ce o bei zilnic , de suparare

• Like 1
Link spre comentariu

Bines....mahhh  Gogule  !!!

Esec total , dar ....continuati.

Pana pe sera iar cazi sub masa  de  la posirca ce o bei zilnic , de suparare

Nu cred terminatule mitoman! Esti bolnav psihic, toti vecinii tai au spus asta!

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

El a spus mult mai multe despre mine handicapatule! Stai calm si nu mai pune botul la idioti!

nu pun botu la idioți care bagă pe public adrese, poze, doar report.

Handicapati sunteți voi, ca n-veți ce face. Caterinca e una, obsesia e altceva.

• Like 2
Link spre comentariu

nu pun botu la idioți care bagă pe public adrese, poze, doar report.

Handicapati sunteți voi, ca n-veți ce face. Caterinca e una, obsesia e altceva.

Hai mah, besi cu gura in curul lui kiki, ala nu are pula, este homalau!

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Hai mah, besi cu gura in curul lui kiki, ala nu are pula, este homalau!

nu pe el l-am prins, dar pe tine de câteva ori. Tu ești om serios?

Hai, înțeleg, glumim, ne muim, dar... Chill. E o linie pe care n-o trecem.

Link spre comentariu

Am vorbit  acolo la sediu , cu vecinii tai ,  si au zis ca nu mai accepta asemenea avocat in colaborari , care a luat-o razna pe Nimfomane  , ca  o da zilnic in zbangheala si se crede  smardoi electronic cu toata lumea

Plus ca a capatat si o fobie vsv de clonele care il inconjoara . Ziceau ceva de iresponsabilitate , dar nu i-am luat prea mult in seama

Adica  ce ar mai putea sa faca cu el , ca nici de aranjat prin acte nu mai este in stare , sa le puna cap la cap

Este....!!! Fuse si se duse si asta  .

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

ai vazut ca nu e sanatos la cap, posteaza adrese private, detalii personale, numere de telefon, poze cu unii

așa, și dacă ăla mănâncă cacat, trebuie să mănânci și tu?
Link spre comentariu

Pai daca nu e sanatos la cap .....ce vrei !?

10 ani perduti zilnic si in zadar pe aici , ca ultimul atarnache ...crezi ca e usor ?

Plus ca am impresia ca luat si vreo ciuperca , de la cine stie ce baragladina ieftina , prin peregrinarile lui prin tara , care i s-a extins direct spre creier aparandu-i vreun hematom .

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Pai daca nu e sanatos la cap .....ce vrei !?

10 ani perduti zilnic si in zadar pe aici , ca ultimul atarnache ...crezi ca e usor ?

Plus ca am impresia ca luat si vreo ciuperca , de la cine stie ce baragladina ieftina , prin peregrinarile lui prin tara , care i s-a extins direct spre creier aparandu-i vreun hematom .

mikele, trebuie să vă liniștiți cu toții. Nu știu dacă a mințit sau nu, dar nu mai treceți linia. Azi fost el, mâine poate fi oricine.
  • Like 2
Link spre comentariu

mikele, trebuie să vă liniștiți cu toții. Nu știu dacă a mințit sau nu, dar nu mai treceți linia. Azi fost el, mâine poate fi oricine.

Stii bine ca nu eu am inceput , ci javra asta care se crede zmardoi electronic

Am deschis eu vreun topic impotriva lui ?  Ma doare in cot de un ramolit de genul astuia  , care si-a ales ca scop in viata doar sa se certe si sa injure/jigneasca din senin pe toata lumea , ca este evident ca asta a ajuns . De tine de ce s-a luat , de ex. ? Daca  amici de-ai lui , cunoscuti tot de aici si pe care i-a barfit in decursul timpului , cu care a iesit in oras si a stat la masa l-au trimis la Obregia.sa se controleze  Eu ce pot sa-i fac ? 

Genul acestora nu ar trebui sa umble pe strada , ca sunt imprevizibili , si cine stie la ce alte nelegiuiri recurg brusc , doar  cand ii apuca depresia

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Muie clonelor!
  • Oras:Muie clonelor!

Stii bine ca nu eu am inceput , ci javra asta care se crede zmardoi electronic

Am deschis eu vreun topic impotriva lui ?  Ma doare in cot de un ramolit de genul astuia  , care si-a ales ca scop in viata doar sa se certe si sa injure/jigneasca din senin pe toata lumea , ca este evident ca asta a ajuns . De tine de ce s-a luat , de ex. ? Daca  amici de-ai lui , cunoscuti tot de aici si pe care i-a barfit in decursul timpului , cu care a iesit in oras si a stat la masa l-au trimis la Obregia.sa se controleze  Eu ce pot sa-i fac ? 

Genul acestora nu ar trebui sa umble pe strada , ca sunt imprevizibili , si cine stie la ce alte nelegiuiri recurg brusc , doar  cand ii apuca depresia

Ciobane, nu te bucura, tot belesti pula, aia pe care nu o ai arlechinule!

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...