Sari la conținut

The following user(s) rated this profile: futacul xxl (1 stars), twin peaks (1 stars), amelia07 (1 stars), fotomodel (1 stars), falcon60 (1 sta

Postări Recomandate

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Bă, dacă mai postezi d-astea, te iau pe crisca.

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

adica?

te faci ca nu înțelegi? Ce pula mea dai tu adrese? Zi de el ce vrei, e altceva, dar fără d-astea, ne-am înțeles?
  • Like 1
  • Oras:undeva
Postat

te faci ca nu înțelegi? Ce pula mea dai tu adrese? Zi de el ce vrei, e altceva, dar fără d-astea, ne-am înțeles?

El a spus mult mai multe despre mine handicapatule! Stai calm si nu mai pune botul la idioti! Eu nu ma inteleg cu idioti ca tine, le raspund doar pe aceiasi limba!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Bines....mahhh  Gogule  !!!

Esec total , dar ....continuati.

Pana pe sera iar cazi sub masa  de  la posirca ce o bei zilnic , de suparare

• Like 1
Postat

Bines....mahhh  Gogule  !!!

Esec total , dar ....continuati.

Pana pe sera iar cazi sub masa  de  la posirca ce o bei zilnic , de suparare

Nu cred terminatule mitoman! Esti bolnav psihic, toti vecinii tai au spus asta!

Vizitator loving boy
Postat

El a spus mult mai multe despre mine handicapatule! Stai calm si nu mai pune botul la idioti!

nu pun botu la idioți care bagă pe public adrese, poze, doar report.

Handicapati sunteți voi, ca n-veți ce face. Caterinca e una, obsesia e altceva.

• Like 2
Postat

nu pun botu la idioți care bagă pe public adrese, poze, doar report.

Handicapati sunteți voi, ca n-veți ce face. Caterinca e una, obsesia e altceva.

Hai mah, besi cu gura in curul lui kiki, ala nu are pula, este homalau!

Vizitator loving boy
Postat

Hai mah, besi cu gura in curul lui kiki, ala nu are pula, este homalau!

nu pe el l-am prins, dar pe tine de câteva ori. Tu ești om serios?

Hai, înțeleg, glumim, ne muim, dar... Chill. E o linie pe care n-o trecem.

Postat

Am vorbit  acolo la sediu , cu vecinii tai ,  si au zis ca nu mai accepta asemenea avocat in colaborari , care a luat-o razna pe Nimfomane  , ca  o da zilnic in zbangheala si se crede  smardoi electronic cu toata lumea

Plus ca a capatat si o fobie vsv de clonele care il inconjoara . Ziceau ceva de iresponsabilitate , dar nu i-am luat prea mult in seama

Adica  ce ar mai putea sa faca cu el , ca nici de aranjat prin acte nu mai este in stare , sa le puna cap la cap

Este....!!! Fuse si se duse si asta  .

• Oras:NATO
Postat

ai vazut ca nu e sanatos la cap, posteaza adrese private, detalii personale, numere de telefon, poze cu unii

• Like 3
Vizitator loving boy
Postat

ai vazut ca nu e sanatos la cap, posteaza adrese private, detalii personale, numere de telefon, poze cu unii

așa, și dacă ăla mănâncă cacat, trebuie să mănânci și tu?
Postat

așa, și dacă ăla mănâncă cacat, trebuie să mănânci și tu?

nu ma intereseaza ce se mananca pe aici , eu mananc shaorma de la Dristor :x

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

nu ma intereseaza ce se mananca pe aici , eu mananc shaorma de la Dristor :x

ca boerii :))
  • Like 1
Postat

Pai daca nu e sanatos la cap .....ce vrei !?

10 ani perduti zilnic si in zadar pe aici , ca ultimul atarnache ...crezi ca e usor ?

Plus ca am impresia ca luat si vreo ciuperca , de la cine stie ce baragladina ieftina , prin peregrinarile lui prin tara , care i s-a extins direct spre creier aparandu-i vreun hematom .

Vizitator loving boy
Postat

Pai daca nu e sanatos la cap .....ce vrei !?

10 ani perduti zilnic si in zadar pe aici , ca ultimul atarnache ...crezi ca e usor ?

Plus ca am impresia ca luat si vreo ciuperca , de la cine stie ce baragladina ieftina , prin peregrinarile lui prin tara , care i s-a extins direct spre creier aparandu-i vreun hematom .

mikele, trebuie să vă liniștiți cu toții. Nu știu dacă a mințit sau nu, dar nu mai treceți linia. Azi fost el, mâine poate fi oricine.
  • Like 2
Postat

mikele, trebuie să vă liniștiți cu toții. Nu știu dacă a mințit sau nu, dar nu mai treceți linia. Azi fost el, mâine poate fi oricine.

Stii bine ca nu eu am inceput , ci javra asta care se crede zmardoi electronic

Am deschis eu vreun topic impotriva lui ?  Ma doare in cot de un ramolit de genul astuia  , care si-a ales ca scop in viata doar sa se certe si sa injure/jigneasca din senin pe toata lumea , ca este evident ca asta a ajuns . De tine de ce s-a luat , de ex. ? Daca  amici de-ai lui , cunoscuti tot de aici si pe care i-a barfit in decursul timpului , cu care a iesit in oras si a stat la masa l-au trimis la Obregia.sa se controleze  Eu ce pot sa-i fac ? 

Genul acestora nu ar trebui sa umble pe strada , ca sunt imprevizibili , si cine stie la ce alte nelegiuiri recurg brusc , doar  cand ii apuca depresia

• Like 2
  • Oras:Muie clonelor!
  • Oras:Muie clonelor!
Postat

Stii bine ca nu eu am inceput , ci javra asta care se crede zmardoi electronic

Am deschis eu vreun topic impotriva lui ?  Ma doare in cot de un ramolit de genul astuia  , care si-a ales ca scop in viata doar sa se certe si sa injure/jigneasca din senin pe toata lumea , ca este evident ca asta a ajuns . De tine de ce s-a luat , de ex. ? Daca  amici de-ai lui , cunoscuti tot de aici si pe care i-a barfit in decursul timpului , cu care a iesit in oras si a stat la masa l-au trimis la Obregia.sa se controleze  Eu ce pot sa-i fac ? 

Genul acestora nu ar trebui sa umble pe strada , ca sunt imprevizibili , si cine stie la ce alte nelegiuiri recurg brusc , doar  cand ii apuca depresia

Ciobane, nu te bucura, tot belesti pula, aia pe care nu o ai arlechinule!

• Minus 1
Postat

Ciobane, nu te bucura, tot belesti pula, aia pe care nu o ai arlechinule!

lasa forumul in plm nebunule ca mai rau te indobitocesti

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...