Sari la conținut

0743971458. Masaj relaxare cu finalizare

Vizitator nucontez

Postări Recomandate

Vizitator nucontez
Reputație: 0

Salutare confrati futalai, din lipsa de maseuze prin Aradul nostru drag am dat un search pe vand si cumpar si am găsit acest anunț. Am sunat-o pe doamna respectiva iar la telefon mi-a spus ca face masaj de relaxare la 50 lei. Zic, ok, si asa aveam de pierdut vreo ora prin oras. Când am ajuns la doamna respectiva mi-a spus ca face si cu finalizare manuala la 80 de lei.

Am optat pt finalizare.

Doamna face un masaj destul de ok, nu te grabeste. La finalizare a folosit ulei,si-a folosit ambele maini deodata(ceea ce mie mi-a plăcut) și m-a lasat sa o ating pe sani.

Locatia este la casa, curata, usor de găsit undeva în spate la galleria mall. Daca am omis ceva va rog sa ma întrebați. Ps. Nu am întrebat daca face mai mult decât finalizare manuala.. Poate a mai fost cineva si ne poate spune.. Cand ma mai gândesc sa trec le la dansa am sa o întreb.

Acum niste note

Masaj: 7, este ok dar se poate si mai bine

Locatie:8, la casa, curata, usor de găsit, un minus ar fi veciinii pe care poate ii mai găsești pe afara

Oral: nu am întrebat

Normal : nu am întrebat

Anal: nu am întrebat

Laba: as zice un 7 spre 8( mi-a placut treaba aia cu 2 maini deodată)

Amenda: 80 ron

Spor la impins.

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am observat și eu anunțul pe Galați dar nu este aceeași persoana.. Tipa pe galati zice ca are 25 de ani iar doamna are undeva pe la 40+...

am inteles ca nu e aceeasi persoana, dar devreme ce se "paseaza" numarul de telefon de la una la alta prin diferite locatii din tara, e clar ca toate sunt prestatoare cu locatii provizorii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...